Anno 2205 Downloaden PC Game Dutch Gratis

1

Anno 2205 PC Dutch Game is de volgende editie van de beroemde reeks economische strategie is een soort vervolg op het onderdeel met nummer 2070. Deze keer hebben de ontwikkelaars verantwoordelijk voor de productie van de studio Blue Byte, die zich ten doel hebben gesteld zullen strijden om de titel van beste binnenstad builder op de markt. De actie productie vindt plaats in de verre toekomst, en dus hebben we te maken met futuristische gebouwen en technologische oplossingen. Spelers op de manager van het opkomende metropool die moet worden opgebouwd en leiden tot welvaart, zou later vliegen in de ruimte. Het is zeer belangrijk element dat tijdens het spel de hele tijd probeert te heffen de nodige grondstoffen, en dat de massa niet onbeperkt aan natuurlijke hulpbronnen, die ook werd sterk misbruikt door de bevolking heeft gewoon geen andere keuze – je moet veroveren.

Anno 2205 Dutch Downloaden PC

Anno 2205 Downloaden PC Dutch

Downloaden


In verband met deze actie Anno 2205 vindt plaats op het aardoppervlak, en later ook op de maan, waar we vanuit de menselijke kolonie. Nieuwe bewoners lunar voor ons werken tijdens de winning van grondstoffen, die vervolgens worden vervoerd en verwerkt op de planeet. De opbrengst zal worden middelen voor de verdere ontwikkeling van de metropool massa en lunar kolonies. De makers zorgden voor een aantal verschillende gebouwen – zowel voor residentiële en industriële toepassingen. Elk van de gebouwen zich ontwikkelt zich in de loop der tijd. Ontwikkelaars echter kon de bouw van zelfontplooiing door buitenvoorzieningen van verschillende modules. De auteurs ook geprobeerd om een model van gelijktijdige gameplay, vergelijkbaar met wat we gezien hebben in de nieuwste of SimCity.


Zoals de titel al aangeeft, anno 2205 brengt ons tot in de verre toekomst en kunt u de stad niet alleen op het oppervlak van de aarde, maar ook op de maan, waar we extract grondstoffen waarmee de prestaties van onze metropool op verschillende continenten van onze planeet. In Anno 2205 PC Dutch Downloaden Blue Byte studio ook nieuwe grafische engine waarmee een meer gedetailleerde presentatie van onze stad. Bovendien, in vergelijking met de vorige games in de serie, de nieuwe Anno biedt maximaal vijf keer grotere eilanden en de totstandkoming van grote steden.

Anno 2205 – Trailer


Dit betekent dat het spel kan worden simultaan uitgevoerd op diverse kaarten, zowel in de ruimte en op aarde. Ondanks verscheidene innovaties, het wild niet significant verschillen van andere opvattingen Anno serie, vooral de vorige versie met het nummer 2070. Mensen die te maken hebben met deze onmiddellijk na het begin van het spel zal voelen als een vis in het water. In Anno 2205 PC Dutch is het onze taak om het beste van de stad en de opdracht gegeven voor het uitvoeren van missies wanneer uitgebreide singleplayer-campagne. Daarvoor is het nodig om in te spelen op de behoeften van de bewoners van onze metropool door hen te voorzien van voedsel, werk en verschillende soorten gameplay, waardoor onze stad evolueert naar een hoger niveau van ontwikkeling.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5 750 @ 2.6 GHz / AMD Phenom II X4 @ 3.2 GHz
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5870
 • DirectX®: 10
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 35 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5 2400s @ 2.5 GHz / AMD FX 4100 @ 3.6
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 680 / AMD AMD Radeon HD 7970
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 35 GB

Anno 2205

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.