ARK Survival Evolved PC game downloaden gratis volledige versie voor computers

ARK Survival Evolved PC is gevestigd in een open wereld overleven sandbox simulatiespel waarin spelers zijn de belangrijkste concurrenten van de dinosauriërs. De titel is het debuut productiestudio Wildcard, opgericht door een voormalig medewerker van Microsoft Game Studios Jesse Rapczaka en is gemaakt voor de pc en een achtste generatie consoles. Gameplay mechanic geënt is op de iconische sandbox MMO filmlegende DayZ met dit verschil dat de rol van de alomtegenwoordige zombies hebben overgenomen enorme prehistorische reptielen hier. Ons karakter wordt verplaatst weerloos en naakt op dichter onbekend eiland en haar taak is om te overleven zo lang mogelijk in deze vijandige omgeving. Om te overleven, maar wij moeten jagen en verzamelen van de grondstoffen waaruit dan genereren we nodig voor verdere bestaan van massavernietigingswapens en diverse tools. In het spel

ARK Survival Evolved Downloaden PC

ARK Survival Evolved Downloaden PC

PC Downloaden Game

Zoals in de meeste van deze productie, is een oase gebouwd onze eigen stekkie, die ons voorziet van beschutting tegen de meer gevaarlijke dinosaurussen – deze verschijnen in het spel meer dan 70 soorten: van kleine vliegende pterodactyls om de echte reuzen van de wil van diplodocus, een dinosaurus of een t-rex. Ze zijn niet alleen lastig, maar ook wreed tegenstander misschien andere spelers, slijpen zijn tanden op verkregen door onze voorraden. Het spel speelt zich natuurlijk om te spelen op het netwerk en volgens de regels van het genre laat de gelijkmaker allianties en samenwerking met andere vreedzame spelers. Niets echter voorkomen dat u om offline te spelen, moeten we rekening houden met het feit dat niet alle gevaren zullen we in staat zijn om onder ogen te zien. Op kaarten van de speciale punten worden ingezet wijst erop dat wanneer de voorwaarden gekomen om de wereld de gigantische schepsel. Haar moord geeft een fantastische prijzen, maar om te slagen, moet je werken in een grotere groep. Het spel wordt weergegeven in een typische first-person perspectief, maar wat onderscheidt pc-versie van de ARK: Survival Evolved uit een aantal onafhankelijke sandbox MMO is een hoogwaardig grafisch ontwerp, verkregen dankzij de geavanceerde engine Unreal Engine 4. Productie is ook werken met virtual reality bril Oculus Rift en workshop Steam, waardoor het mogelijk is om content te delen, bereid door de spelers zelf.


Wanneer u voor het eerst wakker op het mysterieuze eiland, primaire nadeel van het spel wordt meteen duidelijk: de prestaties. ARK heeft de attributen van vele Early Access-games, maar zelfs met deze waarschuwing, het is ongelooflijk traag en willekeurig glitchy. Je kan hebben om veel tijd doorbrengen in het menu grafische opties te klikken knoppen en schuiven balken totdat de framerate wordt draaglijk. Uiteraard betekent dit dat je moet een lelijker spel te accepteren om betere speelbaarheid te krijgen. Dit is wat ik moest doen, dus je moet een aantal van mijn screenshots vergeven. Ik kon alleen het spel te draaien op een mix van middelgrote en lage instellingen. Op hoge instellingen, kan het spel eigenlijk heel aantrekkelijk, met weelderige, groene jungles, bruisende watervallen, en stretching graslanden met flora zwaaien in de wind. Het is een schande om te kijken zei flora mix in korrelig groen blobs slechts een korte afstand. Een ander belangrijk punt is de server lag. Stotteren zeker gebeurt, maar je moet een gevecht tegen een man of een dier om het te zien op zijn slechtst te voeren. In gevechten, spelers en wezens springen heen en weer, tot het punt waar elk gevecht wordt het een frustrerende wanorde van elastisch slepen lichamen.

ARK Survival Evolved – Trailer


Het invoeren van het spel, u vestigen op het eiland, dat wordt bevolkt door je medespelers, dinosaurussen en andere uitgestorven monsters. Het creëren van je personage is de eerste stap, en ARK Survival Evolved PC game download geeft u de keuze tussen een mannelijke en een vrouwelijke vorm, met vele extra opties – en dan bedoel ik een heleboel opties – voor de vorm en grootte. De resultaten zijn interessant op zijn zachtst gezegd. In mijn reizen, ontmoette ik groteske mutanten met gigantische hoofden en stompe wapens evenals vele andere variaties. Het is grappig om te zien wat anderen hebben bedacht, maar wees bereid om tegenkomen vervelende kijken mensen. Je wakker met weinig meer dan je ondergoed en een kaart die langzaam vult als je verkennen. Op je HUD je indicatoren vinden bewaking uithoudingsvermogen, voedsel, en hydratatie niveaus. Weersomstandigheden, zoals mist, zal kruipen door het eiland, en de regen zal douchen naar beneden, verder stymieing de frame rate. Vergelijkbaar met DayZ, het spel introduceert ook de status van effecten. Extreme kou kan de gezondheid schaden, terwijl de warmte heeft een sterk effect op de hydratatie niveaus. Sprinten door een stomende jungle zal vaak laat je zoeken naar bronnen van water of op andere wijze te bereiken voor het water de huid.

ARK Survival Evolved - Systeemeisen
Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4400 2.0GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 730 v2 / AMD Radeon HD 6670
 • DirectX®: 10
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 20 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
 • Processor: INTEL Core i5-3470 3.2GHz / AMD FX-8350
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: INTEL GeForce GTX 670 / AMD Radeon R9 280
 • DirectX®: 10
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 20 GB

ARK Survival Evolved

PC Downloaden Game

Comments
 1. pyncsmisy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *