Assassins Creed Syndicate PC game Gratis spellen downloaden of volledige activering

Syndicate is een volwaardige negende wedstrijd van de serie Assassin’s Creed, Ubisoft gelanceerd door het bedrijf in 2007, aangepast in de daaropvolgende jaren tot ongekende roem. Zoals gebruikelijk, is er een third-person action game, die ook specifieke elementen van stealth en actie-adventure genre. Gebeurtenissen opnieuw plaats in de open lucht, sandboksowym wereld, en de plot blijft het verhaal van een fictieve Assassins en de Templars conflict, in afwachting van de cast trouw historische realiteit. In tegenstelling tot eerdere bezoeken, gemaakt onder de richting van de studio Ubisoft Montreal, met Syndicate belangrijke rol gespeeld door een team van Quebec. Assassin’s Creed: Syndicate Downloaden is ontworpen voor PC’s en consoles, PlayStation 4 en Xbox One. PC-versie van de Ubisoft team behandeld Kiev, en de première vond plaats bijna een maand na het debuut editie van de console die ontwikkelaars kunnen fine-tunen van het voor de technische laag.

Assassins Creed Syndicate Download PC

Assassins Creed Syndicate Download PC

PC Downloaden Game

Dit keer is de actie vindt plaats in Londen in het Victoriaanse tijdperk, meer bepaald in 1868. De rode draad in de Assassin’s Creed: Syndicate gedaan de industriële revolutie en de daarmee samenhangende sociale gevolgen – de uitbuiting van arbeiders samentrekkende stroomden naar de hoofdstad van het Britse Rijk op zoek naar een betere toekomst, en het verlaten als bijna slaven kapitalisten. De situatie verandert wanneer de zorg voor het milieu (met name het vormen daarin onderwereld) biedt Assassins. Een van hen is Jacob Frye – onstuimige jonge man, dol op gevechten en sterke napitki, die streeft naar een werknemers opstand tegen onderdrukking, die zowel een vorm van kennisgeving aan de nieuw oorlog Tempeliers wakkeren. De makers zorgden zetten Victoriaanse Londen tot in het kleinste detail – Assassin’s Creed: Syndicate niet alleen kunnen we een heleboel beroemde gebouwen (Palace of Westminster of kathedraal van St. Paul), maar ook om de unieke sfeer van de hoofdstad van het Britse Rijk voelen.

 

De grootste nieuwe functie in Assassin’s Creed: Syndicate PC game is de introductie van twee speelbare personages – Jacob helpt omdat zijn tweelingzus Eva, dat is een goed tegenwicht voor hem door groter gevoel en spokojniejszemu karakter. Verhaalmissies zetten beurtelings een of andere vorm (met een overwicht van taken in de huid Jacob), terwijl de vrije exploratie vrij kan schakelen tussen hen. Bovendien is in de strijd hebben we de mogelijkheid om een ​​aantal nieuwe wapens te gebruiken – sticks met een zwaard, een mes kukri, boksbeugels en een pistool – en voorheen niet beschikbaar bewegingen die gevechten sneller en brutalniejszymi dan ooit tevoren. Bovendien, de verbeterde mechanische aanval van verstoppen. Een belangrijk element van de game in de Assassin’s Creed: Syndicate bende werd gedaan regisseren Jacob. We gebruiken het om te vechten tegen de Londense plutokratami, voornamelijk uitgevoerd in de vorm van de overname van de komende kwartalen, die vaak eindigt met een grote punch-ups tussen vertegenwoordigers van de rivaliserende facties. Er zijn ook infiltreren in geheime faciliteiten vijanden op verschillende manieren.

Assassins Creed Syndicate – Trailer


Assassin’s Creed: Syndicate Downloaden PC maakt gebruik van dezelfde grafische engine als Assassin’s Creed Eenheid, en het spel zelf heeft een open structuur van het spel, zoals in Parijs aflevering van deze serie. In het spel hebben we de mogelijkheid om deel te nemen aan het gokken plaats in Londen pubs, evenals in de race paardenkoetsen. Ons karakter kunnen ook kraampjes langs de weg gebruiken om kostuums om het najagen van onze tegenstanders te verliezen veranderen. Er is ook aan kabel met een haak die het mogelijk maakt om lange afstanden te kruipen en te bewegen tussen de gebouwen. Een belangrijk onderdeel van het spel is ook een vernieuwde vechtsysteem op blote vuisten geworden, zoals Jacob neemt vaak deel aan collectieve vechtpartijen voor de controle van de volgende gebieden van Londen. Tijdens deze bijeenkomsten, moet onze held tegen tegenstanders beweren alleen door het gebruik blote vuisten (en knokkels), hoewel deze manier van vechten is ook beschikbaar tijdens de normale gameplay en verder vechten bendes.

Assassins Creed Syndicate - Systeemeisen
Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
 • Processor: INTEL Core i5-2500K 3.3GHz / AMD Phenom II X4 940
 • Memory: 6 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 680 / AMD Radeon HD 7970
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 50 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
 • Processor: INTEL Core i7-3770 4-Core 3.4GHz / AMD FX-8350
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290X
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 50 GB

Assassins Creed Syndicate gratis pc

PC Downloaden Game

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *