Atomic Heart PC Spel Downloaden

0

Bijna niemand kende Spel Atomic Heart voordat het in mei 2018 een verontrustende, gevaarlijke trailer liet vallen. Een van de meest verwachte shooters van dit jaar. De motivaties zijn verschillend: je ziet uitbarstingen van Metro, BioShock, Nier: Automata en Stalker 2 in hun ambachtelijke en doorlopende interactiefilm. Bovendien is de wereld het resultaat van zowel Russische sciencefiction als de ontmoetingen van de dev-groep, van wie sommigen hun jeugd in Rusland hebben meegemaakt. Maar wat krijg je echt als je die effecten combineert? Daarom, hier is begin en einde, we denken aan het Atomic Heart spel.

Atomic Heart

Atomic Heart Downloaden

Downloaden
 

Staples van de Sovjet-Unie in Atomic Heart

Een ander realistisch Sovjet-tijd eerste-individuele gevechtsspel met beul! Robots, kerkers met komiekthema en grootmoeders die betrapt zijn op stromende atomaire gloop. Geloof het maar beter, het is vreemd. De strijd is een combinatie van schieten en handgemeen met geëxpandeerde wapens. Het tekort aan munitie betekent dat je ook door bepaalde zones moet sluipen. Daarom stellen de ontwikkelaars dat het verhaal enigszins lijkt op een scène van Twin Mirror als de show zich afspeelde in een gedraaide vorm van de Sovjet-Unie!

Een punt tussen de jaren 30 en 60. Zoals CEO Robert Bagratuni van Mundfish een jaar geleden aan IGN onthulde! De USSR bestaat bijvoorbeeld echt in deze realiteit, maar er is net een gespecialiseerde onrust opgetreden! Robots, het internet, visualisaties zijn zojuist voorgesteld dat al deze vorderingen lager zijn in het klimaat van socialisme. Ontmoeting met de regering van het Westen en het brede scala aan verschillende onvervreemdbare politieke en sociale delen van die tijd.

Technologische revolutie met robots

Robots zijn massaal gemaakt om te helpen met de agribusiness, bewaking, houtcreatie en elementaire gezinsboodschappen en nu beginnen ze in opstand te komen. Je bent een intellectueel precaire KGB-specialist genaamd P-3! De overheidsinstantie heeft u gestuurd om onderzoek te doen naar een vergaderbureau dat stil is gevallen. Bovendien, op het gebied van uiterlijk, is alles, om het voor de hand liggende serieus te noemen, serieus te schroeven. Robots zijn wild, wanneer dode dieren weer lopen, en vallen worden gezet om iedereen die binnenkomt te vangen. Je moet vooral ontdekken wat er is gebeurd en de verwarring stoppen. Ergens dichtbij de moord en de razernij is een romantisch verhaal. Ondanks het feit dat we niet het flauwste idee hebben hoe groot een sectie zal spelen.

Mundfish zal in het algemeen enige tijd zitten tussen interactiviteitsopnames, maar wanneer ze verschijnen, verschijnen ze echt. Nuclear Heart wordt steeds eigenaardiger, verbluffender en mooier elke keer dat we het zien. In de zomer van 2020 verspreidde Mundfish een 7-moment interactieve video en een kleine supervisor-gevechtsvideo waarin de vijand Plyush werd gepresenteerd. Het begint met de held die een galerij onderzoekt en minder ondermijnende tegenstanders tevoorschijn haalt voordat hij een griezelig wrak van een chef ervaart.

Open wereld voor spelers om te verkennen

In februari 2020 hadden we de kans om een ​​snel doorlopend interactiegeheim te zien dat enkele van Atomic Heart Downloaden vrije retro-technische omstandigheden demonstreerde. Er zijn echter een paar echt geweldige vijanden, inclusief die wilde boorslangen. Niet lang voor dat officiële geheim in 2020! Let ook op de beleefdheid van Russische games! Administration 4game die vier uur van een wezen speelt, ontwikkelt een vorm die vijf spel actie gebieden doorkruist. Bijvoorbeeld een uitgebreide video die vrijwel alles specificeert wat ze hebben gezien. Het is een ietwat extreem horloge dat volledig in het Russisch is en niet bepaald geweldige Engelse bijschriften. Het is echter acceptabel om wat interactiviteit te zien na alle vragen van 2019 over de game.

Gevoel voor mysterie

De leukste cijfers hebben het over vijandige omgevingen. De honingbij-achtige bewakingscamera’s leven respectievelijk in een bijenkorf waaruit ze zullen opstaan ​​om je te achtervolgen voor het geval je wordt onderscheiden door een andere tegenstander. Door deze bijenkorven te hacken of te slopen, wordt het aantal honingbij-drones beperkt dat dynamisch is, wat betekent dat je je doelen moet ontwerpen terwijl je door een regio vordert. Met andere woorden, evenzo dit levensechte geheim dat een mysterieuze discussie uitbeeldt tussen wat wij aanvaarden dat dit je primaire personage is en een schimmige figuur op een scherm. Daarna is de trailer alleen in het Russisch, maar je kunt gesloten inscripties inschakelen om een ​​volledig beeld te krijgen.

Mundfish leverde 10 minuten aan Atomic Heart gratis vrije doorlopende interactie in 2019. Het geeft je een korte blik op zowel de schietpartij als de handgemeen, net als de abnormale wereld die de ontwikkelaars hebben gemaakt. Let ook op de zipline-touwen, het gebruik van snelle tijdgelegenheden en de enorme robotvijand tegen het einde van de video, waarvan we denken dat het een soort chef is. Het is niet bevredigend. De wereld omvat de hele Sovjet-Unie een enorme cirkel, waarvan de buitenwijken uitkomen op het noordpoolgebied in het noorden, de Altai-berg in het zuiden, en met velden, meren en aanzienlijk meer in het midden. Verschillende regio’s van Plant 3826 zullen overal verspreid worden. Daarom krijg je een beslissing over het verzoek waarin je ze behandelt.

Geweldige Russische sci-fi

Langs de verschillende trailers die voor Free Atomic Heart zijn geleverd gedurende de lange termijn! Elk lab in Faciliteit 3826, dat wil zeggen, elk spelniveau zal een thema zijn rond een bepaald gebied van logisch onderzoek. Terwijl het een opeenvolging van vijanden en gevaren bevat die de wereld zijn binnengebracht door de gekke zoektocht naar deze wetenschapsgebieden. Bovenal lijkt de vroege trailer met film van een openluchtniveau een laboratorium / show te tonen die gewijd is aan de verbetering van werkrobots van eigen bodem.

Langs de prachtige vegetatie, showvertoningen en boogkopbeulandroïden. De nieuwste trailer lijkt daarentegen een laboratorium te laten zien waarin wetenschap en erfelijk ontwerpen centraal staan. Het levensechte model van de inwendige organen van een walvis bungelt aan het dak van een eetgebied. Het hoofdpersonage is een aanval door vliegende, gif-deinende planten en een angstaanjagende combinatie van vlees, de Plyush.

Atomic Heart Trailer

First person combat uit het Sovjettijdperk

Opgenomen dramatisering over het spel Chernobylite atomic force plant debacle! Het centrale onderwerp was dat harde, onbetaalbare sociale bevelen afschuwelijk zijn in het beheren van fiasco’s. Daarna vormden hun beperkingen van het vrije discours en het ontbreken van politieke rechtlijnigheid voorwaarden. Welke personen aan wie de realiteit wordt ontzegd, verwachten genoegen te nemen met weloverwogen keuzes en reageren op problemen voordat ze ter sprake komen. Een vergelijkbaar onderwerp heeft effect op alles in zowel de interactiviteit als de tussenfilmpjes die te zien zijn voor Atomic Heart downloaden.

De gevaarlijke innovaties en eigenzinnige analyses in Faciliteit 3826 schetsen de gevaren van dwaze logische vooruitgang. Bovendien hoe de bedreigingen van de wetenschap toenemen bij meedogenloze regeringskwesties. De bekendmaking dempt de stemmen van specialisten en demonstranten die wijzen op de problemen van een groot publiek. Aan P-3 is niets anders echt gedacht, maar in de trailer kun je zien dat hij bepaalde kalfsleren handschoenen draagt! Een soort metalen gadget of ontwerp op elk van de middelste vingers.

Politieke en sociale aspecten van de tijd

Bovendien is zijn horloge belangrijk dat, gezien de afwezigheid van een gebruikersinterface in de voortdurende interactie, hoogstwaarschijnlijk dienst doet als welzijnsmeter. De activiteit in Atomic Heart pc gratis heeft een accent op gevechten van dichtbij en verschillende handgemeenwapens verschijnen in de nieuwste trailer. Er zijn echter wapens in het fundamentele spel, maar de munitie hiervoor zou stevig beperkt moeten zijn. Stelt voor dat geheimzinnig spel misschien wel de meest ideale keuze is voor een hoop van het spel. Sovjet Lunapark VR lijkt dan weer op de shooty explosies. De trailer voor dat spel laat zien dat het personage van de speler instroom van problemen afweert. Met andere woorden, makers met een munitievoorraad aan wapens, waarvan sommige dubbel kunnen worden ingezet.

Atomic Heart

Atomic Heart Spel

Downloaden

Spel Atomic Heart Systeemeisen :

Atomic Heart spel Systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i5-4460, 2,70 GHz of AMD FX-6300
RAM: 6 GB
Besturingssysteem: WINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT)
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 760 of AMD Radeon R7 260x met 2 GB video-RAM
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 22 GB

Atomic Heart spel Aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i7 3770 3,4 GHz of AMD-equivalent
RAM: 8 GB
OS: WINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT vereist)
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 1060 met 3 GB VRAM
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 22 GB

 

 

  • Atomic Heart Spel
  • Downloaden Atomic Heart
  • Spel gratis Atomic Heart
  • Atomic Heart Downloaden PC
  • Gratis PC Atomic Heart
Leave A Reply

Your email address will not be published.