Batman Arkham Knight Gratis activering of een volledige PC-games Download Computer

Batman: Arkham Knight Download PC is de vierde aflevering in een serie van actiegames met de Dark Knight. Na zwakkere Review richtlijnen derde deel, Batman: Arkham Origins, de uitgever besloten om het werk van de studio Rocksteady, verantwoordelijk voor het succes van de eerste twee wedstrijden van de cyclus opnieuw toevertrouwen: Batman: Arkham Asylum (2009) en Batman: Arkham City (2011). Net als in Hitchcock, de actie Batman: Arkham Ridder begint met een aardbeving. Vogelverschrikker (Vogelverschrikker), een oude vijand van Batman in Gotham City ingezet een bom met zijn angst toxine.

Batman Arkham Knight Downloaden PC

Batman Arkham Knight Downloaded PC

Dutch Games Downloaden

Tijdens het spel op ons pad wordt een brede galerij van comic book schurken: Penguin, Poison Ivy, Two Faces, Riddler en Harley Quinn. Interessant, Batman gaat te boeien met minder superzłoczyńcami bekend als Firefly, Deathstroke en professor Pyg. Daarnaast is het spel introduceert ook een volledig nieuwe tegenstander, de titel Arkham Knight Download, die speciaal is ontworpen voor het spel door Rocksteady studio’s en gerenommeerde stripboek schrijver Geoff Johns.

In termen van gameplay spel heeft een combat-systeem vergelijkbaar met die van eerdere bezoeken, dat is verrijkt met een aantal nieuwe moves. De auteurs niet proberen te compliceren te veel plezier, in een poging om de dynamiek van de eenvoud van bediening met elkaar te verzoenen. Tijdens het spel traverse in het gebied vijf keer groter dan degene die tot onze beschikking in Arkham City werd gezet.

 

 

Bovendien, voor het eerst in de geschiedenis van de serie ‘, hebben we de mogelijkheid te richten Batmobile. Het voertuig is uitgerust met een krachtige kanon, szybkostrzelnego minigun, evenals speciale gereedschappen om te gaan met het publiek (maar niet te doden – Batman niet je tegenstanders te doden). Navigeren in de Batmobile is ook een integraal onderdeel van het spel. Het wordt gebruikt, onder andere, te vervolgen geselecteerde superzłoczyńców helpt bij het oplossen van puzzels of laat Batman wzbicie in de lucht en beginnen glijden over Gotham.

Een andere nieuwe functie is een systeem voor dual-play, of samen met zijn assistenten Batman: Nightwing en Robin. Die bekende striphelden zijn ons te helpen in de strijd met tegenstanders, en spelers kunnen schakelen tussen hen waardoor een nieuwe combo’s en nog langer en efficiënter combo’s. Natuurlijk Batman zelf heeft ook een nieuw pak moves, gadgets en vaardigheden die we gebruiken om puzzels en de daarop volgende liquidatie van vijanden op te lossen.

 

Batman: Arkham Knight – Trailer


In termen van gameplay Batman: Arkham Knight Download PC is een actie spel met het uitzicht vanuit een derde persoon perspectief (TPP), een monteur is vergelijkbaar met wat werd voorgesteld in eerdere scènes. Echter introduceerde een heleboel kleine veranderingen – bijv. Je kunt knock-out meerdere vijanden of opvallende punten liggen tegenstanders. Ook terug een aangepaste systeem van aanvallen. Dit keer is de Dark Knight gevechten moet voorzichtiger zijn, omdat zij hem kunnen vangen niet alleen de sterkere tegenstanders, maar minder belangrijk “horden”. Nieuw in de serie is de introductie van het voertuig van de mens-vleermuis, bekend in stripboeken en films. Met behulp van de Dark Knight Batmobile kan snel verplaatsen van plaats tot plaats, het afvuren van raketten, stun tegenstanders en katapulteren u onmiddellijk schakelen naar zweven in de lucht, bekend van eerdere bezoeken. Het is vermeldenswaard dat in Arkham Knight spel verplaatst naar de centrale zone van Gotham City, die is verdeeld in drie afzonderlijke gebieden. De hele kaart is vijf keer groter dan die gepresenteerd in Arkham City.

Batman Arkham Knight - Systeemeisen
Minimale Systeemeisen :

 • OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)
 • Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
 • Memory: 6 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 660
 • Graphics Memory: 2 GB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 45 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)
 • Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 760
 • Graphics Memory: 3 GB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 55 GB

Batman Arkham Knight Dutch PC

Dutch Games Downloaden

Comments
 1. De heer WordPress

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *