Battlefield Hardline PC Spele Dutch Downloaden

0

Battlefield Hardline PC Spele is de eerste tranche van subseries behorend tot de serie van first-person shooters Battlefield. In tegenstelling tot het vorige deel, de belangrijkste rol bij het ontstaan van games zijn toevertrouwd aan de studio bloederige games – auteurs ruimte overlevingshorror Dead Space – en niet, zoals voordien, het Zweedse team EA DICE. Battlefield bikkelharde verlaat traditioneel theater van oorlog aan het conflict van een ander kaliber – de politie strijd met de georganiseerde misdaad. De speler neemt de rol van Nick Mendoza, een jonge detective uit Miami, die een persoonlijke vendetta tegen de Verenigde Staten, kreeg tegen zijn voormalige partners, waarvan het vooruitzicht van een snelle verrijking trok het pad van wetteloosheid.

Battlefield Hardline Downloaden PC

Battlefield Hardline Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

De structuur van het verhaal is geïnspireerd op een televisieserie, d.w.z. er is een verdeling in secties vaak ingevuld wendingen. Een omleiding sequenties detective, waarin Nick verzamelt fysieke bewijzen en sporen verdachten. Hij kan ook extra opdrachten (vb. Om criminelen vervolgd arrestatiebevel) bijverdienen geld en ervaringspunten inkooporder nodig wapen-upgrades.


Plattegronden in Battlefield Hardline Dutch PC zijn kleiner dan in de vorige serie. Vanwege de ligging van de functie game gedomineerd door stedelijke gebieden, maar er zijn ook locaties embedded vb. Op de Amerikaanse woestijnen. Het spel terug gebruikt in Battlefield 4 Levolution systeem waarmee een hoge mate van aantasting van het milieu, realistisch die het uiterlijk en de vorm van kaarten. De makers van de nieuw ontworpen de artificial intelligence computertegenstanders, zodat het opnieuw passeren de missies kunnen een beetje anders. Battlefield extremistisch is ingebed in het heden, zodat de spelers kunnen profiteren van een omvangrijk arsenaal moderne wapens, uitgerust met een breed scala aan tactische accessoires. De game is ook aanwezig wapen, die geen gebruik maakt van de reguliere leger, bijvoorbeeld. Stroomstootwapens, obrzyny of politie wapenstokken. U kunt ook gebruik maken van een verscheidenheid aan gadgets, Tirol of kabels met haken. Evenals bij vorige versies en ook in Battlefield bikkelharde vinden we een heleboel verschillende voertuigen. Spelers kunnen de helikopters, politiewagens, special forces combat voertuigen, boten en auto’s en motorfietsen burgerslachtoffers.

Battlefield Hardline – Trailer


Volgens de gewoonte van de serie ligt de nadruk op de multiplayer-mode, waarbij de deelnemers de ordehandhavers of criminelen. Multiplayer in Battlefield Hardline Downloaden Spele ontvangen nieuwe varianten in wedstrijdelementen. Tijdens Heist team dieven proberen in te breken in de bank, terwijl de politie proberen hen te stoppen. Blood Money – enigszins vergelijkbaar met premisse, maar gekenmerkt wordt door een sneller tempo van het spel – zet tegenover elkaar twee teams in de strijd om het grote geld. De Rescue arrestatieteams moeten gratis de ontvoerde gijzelaars. In vergelijking met andere originele presenteert mode Hotwire. Dit is een auto-achtervolging de vlucht bandits – afhankelijk van de gekozen kant, moet de speler verliest de veiligheidstroepen of verjagen criminelen. Daarnaast kunnen spelers kunnen spelen in de traditionele modes (vb. Team Deathmatch). De basis van de strijd multiplayer is een samenwerking tussen teamleden die de vier klassen: Bestuurder, monteur, Enforcer en professioneel.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i3-2100T 2.5GHz / AMD Athlon II X2 240+
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 5770 1024MB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 60 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Quad Q9500 2.83GHz / AMD Phenom II X6 1045T
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 270X
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 60 GB

Battlefield Hardline Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.