BeamNG.drive PC game downloaden gratis volledige versie voor computers

2

BeamNG.drive PC Dutch Download is het debuut van kleine studies BeamNG. Sinds haar ontstaan heeft zij gewerkt aan een geavanceerde physics-engine, en pas na de voltooiing van de werkzaamheden inzake werd besloten om een game te ontwikkelen die zich richten op het gebruik ervan. Daarom BeamNG.station biedt sandbox gameplay model, waarbij een vrij reizen door verschillende locaties met een open structuur, zich overgeeft aan het rijplezier en verkenning. Wij doen het achter het stuur van een van de relatief grote pool van voertuigen, volledig gevoelig voor beschadiging en het brede scala aan wijzigingen.

BeamNG.drive Dutch Downloaden PC

BeamNG.drive Downloaden PC Dutch

Downloaden


Maar aan het spel snel vervelen ze niet, komen grotendeels overeen met de spelers zelf. Ontwikkelaar voegt de game omdat krachtige editor waarmee je je eigen kaarten creëren en voertuigen. Er bestaat ook de mogelijkheid om missies en uitdagingen, die een verrijking van de productie van specifieke campagnes. Bovendien, de makers zelf continu bezig met het ontwikkelen van hun werk, waarbij nieuwe terreinen, voertuigen en gamemodes, zoals manifestaties, street racing, taken koerier, demonstraties stunts en Politie-achtervolgingen. Het belangrijkste onderdeel van deze titel wordt wel vermeld physics-engine. BeamNG ontstaat een zeer geavanceerde technologie, die behalve een zeer realistisch model van het gedrag van de auto op de weg, het biedt een systeem van vernietiging op een ongeëvenaard niveau. Buiging plaatmetaal en peeling onderdeel is hier in realtime gegenereerd en de effecten van botsingen iets anders uit dan wat wij kunnen zien in real cars botsproeven. Met deze verbeteringen op het gebied van de fysica in het spel de visuals gegenereerd door het motorkoppel3D, ondanks de relatieve armoede van details en effecten kunt gaan de dupe van.


Het mechanisch op sommige auto’s is het een beetje moeilijk om te sturen met de traditionele pijlen dus geen vlekkeloze GTA V rijervaring. Sommige textures nemen veel macht en paaiende meerdere wagens linkermessen kunnen enorme frames op zelfs de meest krachtige videokaarten. Het geraas van de mechanica te goed laat een derby rond een onverharde veel harder dan het zou moeten zijn. Ik vind het toetsenbord layout is een beetje onhandig omdat het geen gebruik maakt van de traditionele WASD te verplaatsen. In plaats daarvan gebruikt het toetsenbord voor opdrachten en de pijl pad voor het verkeer. BeamNG.drive PC Downloaden Dutch Kan het net omdat ik speel voornamelijk FPS-games zo MMO spelers kunnen niet klagen zoveel over dit.

BeamNG.drive – Trailer


Er is niets te lelijk behalve het probleem met sommige texturen. De auto kan vervormen, maar soms, sommige textures zijn niet bedoeld om te worden gemalen zodat een grote zwarte slanke piramide niet meer weg te denken uit de auto. De motor niet geplet of beschadigd zijn en altijd is aangesloten op de auto en soms de motor uitvliegt en je ziet een zwarte kabels lopen vanaf de auto naar wie weet waar. Het niveau ontwerpen kunnen meer hi-res Dutch PC BeamNG.drive Games.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Celeron E1500 Dual-Core 2.2GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 330 / AMD Radeon HD 3600 Series
 • DirectX®: 9.0c
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 4 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E7600 3.06GHz / AMD Athlon II X2 270
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTS 250 / AMD Radeon HD 6670
 • DirectX®: 9.0c
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 4 GB

BeamNG.drive Dutch PC Game

Downloaden

2 Comments
 1. Ccialis says

  bedankt voor gratis spel

 2. gabriel says

  Geweldig spel en helemaal gratis

Leave A Reply

Your email address will not be published.