Call of Duty Vanguard downloaden spel

0

Mensen in het algemeen kregen hun eerste echte smaak van Call of Duty Vanguard downloaden met Champion Hill in de gratis. Het was toegankelijk voor alle PlayStation 4 en 5 clients, en er was een hoop leuks met betrekking tot het meest actuele project van Activision Games.

Call of Duty Vanguard

Call of Duty Vanguard Spel

Downloaden
 

Een muurpony is te makkelijk

Na een tijdje van geruchten en pauzes, werd Call of Duty Vanguard spel eindelijk vrij verklaard op 19 augustus 2021. Het markeerde het volgende deel in het gevierde establishment en bij nader inzien van een introductie tot meer actueel conflict of Vietnam, het spel keert eerder terug naar zijn wortels in de Tweede Wereldoorlog. Zware hamer blijft de volgende passage schoonmaken in het ongelooflijke CoD etablissement.

Mooie balans tussen historische nauwkeurigheid en gamedesign

De ontwikkelaars meldden dat een Alpha testfase alleen voor PlayStation gamers zou plaatsvinden. We hadden de mogelijkheid om dit intrigerende eerste stuk speelbare Vanguard in handen te krijgen, en we zullen analyseren wat we tot nu toe koesterden met betrekking tot het spel. Elk van de gidsen bevatte een groot aantal zwakke ingangen, verdelers en oppervlakken. Wat betekent dat je over het algemeen geen dekking achter iets kunt zoeken en erop anticiperen dat het je nu moet verzekeren.

De optiek is fantastisch

Ondanks het feit dat het niet al te spannend was op één gids waar we produceerden en snel vanaf de andere kant van de gids door een scheidingswand werd geschoten. We hadden bovendien talloze keren dat een speler werd gedood, en ze produceerden direct dicht bij ons en vermoordden ons snel. Dus het naar voren brengen van focus moet zeker worden bekeken en verzorgd vóór de bètafase. Nog een klein probleem met de 2v2 regeling is dat er een aanzienlijke hoeveelheid kamp werd opgezet, zelfs in meer bescheiden gidsen.

Hoewel je eigenlijk wordt gestraft voor niet-krachtig spelen door geen wedstrijden te winnen en dus geld te krijgen, voelt het eigenlijk alsof er een benadering moet zijn om spelers te laten strijden en niet weg te stoppen. Hoe dan ook, vernietigbare afdekking wordt graag ontvangen, scheidingswandmontage voegt een extra maat toe en kan succesvol zijn wanneer het goed wordt gebruikt en de jury is nog steeds uit op de nieuwe visueel gehandicapte brandhersteller.

Er zijn een aantal interessante dingen

PC Spel Call of Duty Vanguard ideale kans om te doden, de sleutel tot het down gevoel van een COD, is ook iets sneller dan in de Koude Oorlog, iets om dankbaar voor te zijn, ook al voelt het fel als je een bug krijgt. In wezen, misschien met het oog op de vintage wapenwinkel die wordt aangeboden, is terugtrekking in grotere mate een test totdat je echt een vuurwapen kunt misleiden, en dat zal idealiter iets gunstig zijn voor de ruggengraat van het spel.

Gunsmith is nu bovendien een raamwerk met 10 verbindingen in plaats van vijf, wat echt dichter bij de methode van de Koude Oorlog ligt, maar met beperkte speelkansen en een geforceerde levelcap, zal het enige tijd duren voordat we kunnen uitvinden of de verbindingen stevig genoeg zijn om het algemene evenwicht van het spel niet te verstoren. Er waren verschillende gevallen waarin de tegenstandersgroep schuin achter in de gids lag, vooral wanneer ze een veel middelmatige levensduur hadden.

Call of Duty Vanguard Trailer

Deze kaarten zijn interactiever

Het is duidelijk dat deze tests slechts die tests zijn. Er zullen heel veel aandachtspunten zijn van deze pre-opleveringstests voor Sledgehammer, en de mate van vooruitgang tussen de Alpha- en Beta-formulieren maakt duidelijk dat de ingenieurs snel profiteren van lokale kritiek. Verplichting bij de hand blijft domineren in zijn vermogen om hypergevoelige verlichting te hebben en doet dat door weer terug te gaan naar de Black Ops Cold War motor.

Twee nieuwe hectische en leuke modi

De manier waarop stofdeeltjes omhoog vliegen en over je scherm stromen, is verbluffend. Blasts zien er fantastisch uit en de manier waarop ze het klimaat beïnvloeden voelt perfect aan op gratis downloaden Call of Duty Vanguard. Het geluid voelt erg goed aan, maar we hebben ontdekt dat stappen tegenstrijdig kunnen zijn, zonder dat er zo laat mogelijk sterk doorkomt.

Dit was zeker geen fatsoenlijke gids of modus om te beslissen voor de alfa. Een mastery of groepsdeathmatch-afspeellijst op een van de meer briljante grootstedelijke gidsen van de actie spel zou een veel eenvoudiger aanbod voor de fanbase zijn geweest. In ieder geval was er dit einde van de week een sterke centrumwedstrijd in zicht, en het zou voor hen eenvoudig moeten zijn om de belangrijke verbeteringen door te voeren, aangezien ze op dit moment aandacht besteden aan de lokale omgeving.

Call of Duty Vanguard

Call of Duty Vanguard Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i5-2500K or AMD Ryzen 5 1600X
RAM: 8 GB
OS: Windows 10 64-Bit
VIDEO CARD: Nvidia GeForce GTX 960 2GB / GTX 1050Ti 4GB or AMD Radeon R9 380
FREE DISK SPACE: 45 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i7-4770K or AMD Ryzen 7 1800X
RAM: 16 GB
OS: Windows 10 64 Bit
VIDEO CARD: Nvidia GeForce GTX 1070 8GB / GTX 1660 6GB or AMD Radeon RX Vega 56
FREE DISK SPACE: 45 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 6144 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.