Captain Tsubasa Rise of New Champions Spel

0

Er zijn veel beroemde standaardgames, manga en anime, van de volleybalactiviteit van Haikyuu !! naar de b-ball show van Kuroko’s Basketball! De gerijpte zilveren vos van Japanse spelmanga moet Captain Tsubasa Rise of New Champions spel zijn. Deze voetbalmanga begon halverwege de jaren tachtig en heeft al bijna veertig jaar ontelbare manga-secties gegenereerd! Anime-variaties, games en nog wat. Echter, voor zo groot als alles in aanmerking genomen in Japan. Talloze stukjes van de niet-Engels sprekende wereld die het heeft voortgestuwd eindeloze certificeerbare voetbalsterren, het is nauwelijks een gemompel in de wind! de meest energieke Engelssprekende anime-liefhebbers. Daarom moet je geen stoere Captain Tsubasa-fan zijn om een warmbloedig sportevenement in anime-stijl te verwelkomen. Bandai Namco was zich daar echter terdege van bewust toen ze ervoor kozen om Captain Tsubasa Rise of New Champions te creëren.

Captain Tsubasa Rise of New Champions

Captain Tsubasa Rise of New Champions Downloaden

Downloaden
 

Arcade-voetbalervaring in Captain Tsubasa Rise of New Champions gratis

Weet je nog dat sportevenementen gewoon idioot, bizar leuk waren? Herinner je je de hyperdynamische gekte van NFL Blitz, of de onstuimige knaller waar de NBA niet actief is? Een hele tijd lang waren er evenzo hetzelfde aantal wild en arcade veronderstelt het virtuele universum van atletische rivaliteit! Er waren geen grapjes en verfijnde sportevenementen. De laatste tijd hebben reproductiesporttitels echter geregeerd, en als je bedenkt dat de warmbloedige rivaliteit van sport kan worden gewaardeerd. Talloze computerspelletjes die deze fysieke rivaliteit begrijpen, zijn een regelrechte snurkbezoek.

Groeide gefixeerd op de overdreven voetbalactiviteit van Mario Strikers Charged! Een ander spel in die stijl nodig voor meer dan 10 jaar. Dat is de reden waarom mijn kaak de grond raakte toen ik dat ontdekte! Bandai Namco maakte een furieus ogende computerspelaanpassing van de opmerkelijke voetbalmanga Captain Tsubasa. Daarna dook mijn kaak in de romp van de aarde toen ik ontdekte dat het echt beperkt werd!

Manga en anime series voetbal

Evenzo kan dit anime-voetbal zijn, maar het standaardtype van het spel is hier en de introductie van het spel! Zal in een flits natuurlijk zijn voor elke voetbalfanaat, gewoon allemaal cartoonachtig en anime. Hoewel het in eerste instantie misschien voelt alsof je gewoon een anime FIFA speelt. Daarom zul je snel het onderscheid zien wanneer je moet omgaan met eigendom, langs een rivaal moet morsen of op een doel moet schieten. Als een van deze capaciteiten hun stempel drukt! Wees voorbereid op een stijlvolle snelle close-up van de twee deelnemende spelers die je scherm vullen voordat je weer direct aan de activiteit begint. Door vruchtbare aanvallen bij elkaar te houden, wordt u aanzienlijk liefhebber; twee effectieve omzeilt u rechtstreeks in de Zone.

Hierdoor kun je de trapvergrendeling ingedrukt houden om een ​​opgeladen superkick los te laten die een oogvergrotende uitzonderlijke levendigheid speelt! Je laat je unieke aanval los en dwingt de keeper tot een vitaliteitsonderdrukking waardoor latere schoten ongetwijfeld in het net terechtkomen. Voorzorgsmaatregelen zijn echter net zo geweldig, en je zult vaak rechtstreeks in een jazzy filmpje van de vijandelijke speler terechtkomen! Een dappere poging doen om uw schot te verhinderen. De grove componenten van interactiviteit in het Captain Tsubasa Rise of New Champions-downloaden zijn een standaard soort steenpapier-schaarmengsel. Het geheel van de visuele pit en stijl die de activiteit doordringt, maakt het echt uitzonderlijk.

De voetbalmechanica

Die stijl strekt zich uit tot de verbluffend gespierde verhaalmodus. Spelers kunnen beslissen om Episode: Tsubasa of Episode: New Hero af te handelen. Het Tsubasa-verhaal neemt je mee op de weg van mangaheld Tsubasa Oozora terwijl hij het opneemt tegen rivaliserende voetbalgroepen en van plan is om de Nationals van de centrale school te verslaan. Deze modus zit vol met scènes die de monsterlijke cast van het arrangement uitbeelden, communiceren, lol maken!

Elkaar testen, maar tegelijkertijd wordt het gedrukt met uitzonderlijke voetbalwedstrijden waar nogal wat unieke tussenfilmpjes halverwege de wedstrijd kunnen plaatsvinden. Net als Heat Moves in een Yakuza-game, voldoen aan expliciete geheime boodschappen! Zoals het beschermen tegen een naderende speler als Tsubasa of een beschuldigde opname van een paar momenten op de klok. Kan je in een fractie van een seconde laten veranderen in een ongewone scène! Stuk voor stuk spannender en me een groter aantal kippenvel bezorgen dan de vorige.

Offline en online modi

Het andere deel van het singleplayer-aanbod in Gratis Captain Tsubasa Rise of New Champions, Episode: New Hero, ruilt het voorbeschikte account van Tsubasa in voor een meer open, afgewerkte en aanpasbare verhaalervaring met je eigen speciale personage. De mate van keuzes die toegankelijk zijn om je rijzende voetbalster uiterlijk te veranderen, hapert, maar er zijn evenzeer evenveel kansen om de details en het karakter van je held door en door te sturen. Naarmate je door het verhaal vordert, neem je deel aan veel uitwisselingsalternatieven die je verwantschapsniveaus met specifieke personages kunnen sturen, en als je dicht genoeg bij deze spelers komt, kun je nieuwe over-the-top bewegingen en manieren door het verhaal winnen.

Er is veel te vieren over het voetbal van kapitein Tsubasa. Op het punt dat het neigt naar de anime-dingen, is het ongelooflijk. De headliner van elke groep heeft een ongewone schietspecialist, waar schitterende tijgers of rode roofvogels naartoe worden gebracht! Evenzo ineens om de bal langs de verwarde doelman te helpen. Waarom hij versuft is, wanneer dit drie of meerdere keren per wedstrijd gebeurt, is onmogelijk te zeggen. Omgaan met spelers gebeurt door ze van de bal te springen, ze door de lucht te slingeren met gek geselen of met hyper pittige glijdende handgrepen.

Voetbal is veel te defensief

Alsof het hele spel ze deed grijnzen. Op het punt dat je iemand twee meter lang gooit, valt het op! Rondom met een rondvaartboot of een objectieve dankbaarheid aan een animatiepanter, het is een genot. Maar onredelijk vaak doe je dat niet. Inderdaad, zelfs op het veld ontkent kapitein Tsubasa zichzelf vaak van zijn eigen fundamentele geneugten. In het spel rennen is moeilijk werk. Het is buitengewoon gematigd en laat je overdreven gepresenteerd aan die a la mode handvatten.

Er wordt een overdaad aan accentuering gelegd voor een spel dat vrij energiek moet zijn. Games zouden 13-7 moeten eindigen, maar je verplettert liever 1-0s. Passen en passeren en passeren en gaan totdat je een gat ontdekt. Heb een flinke metalen voetbal nodig en krijg tiki taka. Er is geen echt alternatief voor kruisen, maar ballen zijn een slechte droom om te wijzen, het tempo is rijk. In ieder geval laat je niet een van deze super shots los, die in ieder geval altijd energiek zijn! Schieten is saai en moeilijk te controleren. Het is zo’n schande omdat het spel zo leuk is, maar het is bedekt met een onvermogen om de essentie volledig onder de knie te krijgen.

Captain Tsubasa Rise of New Champions TrailerEen deel van de wereld van Captain Tsubasa!

Dit concentreren op ongepaste dingen geldt zowel voor de positieve als de negatieven. Er zijn streken waarvan je hoopt dat ze verlaten zijn en die nogal glinsteren. Er is een maatwerkcommunity, verborgen in de online modus! Wat een verbazingwekkende diepgang heeft met betrekking tot het veranderen van de thuis- en uitpakstructuren van je groep, de tinten van eenheden en in ieder geval. Uw groep een andere naam geven en uw eigen identificatie maken. Het is een voetbalwedstrijd met 20 verschillende keuzes voor je shirt en nul verschillende manieren om de bal succesvol te kruisen.

Over het algemeen geeft kapitein Tsubasa het de oude poging met betrekking tot het maken van een voetbal die iets nieuws op tafel brengt! Aan het eind van de dag voelt het ondanks alles alsof het op de middelbare school is. Het zorgt ervoor dat ze gedachten intrigeren, maar toch voelt het keer op keer alsof het verlangen om aandacht te krijgen het onderdrukt. Krijgt veel motivatie van ongepaste plekken. De downloaden Captain Tsubasa Rise of New Champions geeft aan dat het etablissement na een lange pauze naar gaming gaat.

Creëer personages met nieuwe vaardigheden en capaciteiten

Deze actie sporttitel geeft uitdrukking aan de mystiek en aantrekkingskracht die onafscheidelijk zijn geworden van het arrangement, ondanks een gemiddeld verhaal. Hoewel er enkele kleine aanhoudende interactiekwesties zijn, werkt Tamsoft op bewonderenswaardige wijze aan het coördineren van de belachelijke en aangepaste handeling tot de mechanica van het centrumvoetbal. PC Spel Captain Tsubasa Rise of New Champions is een meer dan sterke uitbreiding van het uitgebreide overzicht van variaties op de voorbeeldige manga. CaptainTsubasa is een allround computerspel met een belangrijke missie! Speelt voetbal alsof het op de teugels zit, de bewaker buitengewoon baanbrekend en het spel buitensporig vertraagd om de a la mode pizazz echt te laten schitteren. Dit zal je interesse wekken voor een echte arcade-voetbalwedstrijd in plaats van deze te vullen.

Captain Tsubasa Rise of New Champions

Captain Tsubasa Rise of New Champions Downloaden

Downloaden

Spel Captain Tsubasa Rise of New Champions Systeemeisen :

Gratis Captain Tsubasa Rise of New Champions Systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i5-650 | AMD Phenom II X4 965
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: Windows 7
VIDEOKAART: Nvidia GeForce GTS 450, 1 GB | AMD Radeon HD 6970, 2 GB
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 37 GB

Gratis Captain Tsubasa Rise of New Champions Aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i3-6100 | AMD Ryzen 3 1300X
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10
VIDEOKAART: Nvidia GeForce GTX 750 Ti, 2 GB | AMD Radeon HD 7870, 2 GB
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 37 GB

 

 

  • Captain Tsubasa Rise of New Champions Spel
  • Captain Tsubasa Rise of New Champions Gratis
  • Downloaden Captain Tsubasa Rise of New Champions
  • PC spel Captain Tsubasa Rise of New Champions
  • Downloaden Captain Tsubasa Rise of New Champions
Leave A Reply

Your email address will not be published.