Car Mechanic Simulator 2015 PC Downloaden Dutch Game

0

Car Mechanic Simulator 2015 PC Downloaden is de tweede editie van de home-simulator, die zijn debuut maakte in het begin van 2014 en hit begaf op de lijst van best verkopende simulatie games van het jaar. Is verantwoordelijk voor de stijging te gaan hetzelfde duo: Rzeszów studio Red Dot Games en uitgever PlayWay. Echter, dit keer vanwege de productie werd voltooid ook dankzij de steun Kickstarter gebruikers. Mechanica en algemene beginselen van het spel zijn vrijwel onveranderd gebleven. De game vindt plaats in een garage eigenaar die moet werken aan haar reputatie door het repareren van de vervangen door client machines, en de aankoop van oude en verwaarloosde cars aan de restauratie te verkopen met winst. Het doel is natuurlijk om geld te verdienen, dat zal leiden tot het ontwikkelen van uw eigen bedrijf en succes in de competitie.

Car Mechanic Simulator 2015 Dutch Downloaden PC

Car Mechanic Simulator 2015 Downloaden PC Dutch

Downloaden


In tegenstelling tot eerdere standpunten, de missies zijn willekeurig gegenereerd en wordt de eigenaar van de werkplaats, we kunnen kiezen welke auto we behandelen in de eerste plaats. Door deelname aan het werk, maar we mogen niet vergeten dat wij kunnen een beperkt aantal orders en de prestaties van elk van hen hebben ook een bepaalde hoeveelheid tijd. Elke missie heeft een andere strekking van het werk en hun tijdrovende, wat natuurlijk leidt tot winst voor de reparatie. Elk van de 16 automodellen ter beschikking een totaal van meer dan 200 interactieve stukken die moeten worden herzien om de storing te identificeren. Car Mechanic Simulator 2015 Dutch Downloaden dan is er alleen de betrokken delen van het contract en voer de nodige reparaties uit. Naast de gebruikelijke reparaties waren er ook missies waarin namens onze klanten hun auto’s door het installeren gadgets en visuele verbeteringen.


Nieuw in het spel is de mogelijkheid tot aankoop en restauratie van oude auto’s die wij kopen bij speciale veilingen investeren geld verdiend had. Gerenoveerd we kunnen op deze manier de verkoop van de machine om een specifiek rendement. Als we echter behoren tot de geeks automotive, niets in de weg staat dat we bouwen op deze manier zijn eigen collectie antieke auto’s. Aan ons om te beslissen of verdiend in pompen geld in eigen hobbies, of investeren in de ontwikkeling en promotie workshop voor extra aantallen cliënten en meer lucratieve orders.

Car Mechanic Simulator 2015 – Trailer


Het spel is goed te diagnosticeren de storing van de auto en de reparatie, in de latere fases van de game ook tuning cars aan ons afgeleverd. Gebruik het verdiende geld op deze manier kunnen we de ontwikkeling van uw bedrijf of om te investeren in uw eigen collectie van cars. Voortzetting is niet veranderd, vooral met betrekking tot het origineel, het is onze taak om verder te werken aan haar reputatie door correct uitgevoerd in autoschadebedrijf workshop geleid door ons. De grootste verandering is wel dat deze keer missies zijn willekeurig gegenereerd. PC Downloaden Dutch Car Mechanic Simulator 2015 er was ook de mogelijkheid om te kiezen welke auto zal zorgdragen voor de eerste.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i3 3.1 GHz / AMD AMD Phenom II X3 2.8 GHz
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD6870
 • DirectX®: 9.0c
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 4 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2300 / AMD Athlon X4 760K
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 670 / AMD Radeon HD 7970
 • DirectX®: 9.0c
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 4 GB

Car Mechanic Simulator 2015 Dutch PC Game

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.