Crysis Remastered Downloaden spel

0

De oude maatstaf voor de capaciteiten van een pc was of deze Crysis 3 kon draaien! Ongelooflijke titel van ontwerper Crytek die illustraties in zijn tijd zo ver mogelijk uitrekte. De kans krijgen om het vorige hoogste kwaliteitsniveau op een Nintendo Switch te spelen, voelt vanaf het begin praktisch profaan. Het presteert echter uitstekend op de geavanceerde geruststelling. Dat, maar het ziet er echt beter uit dan ooit tevoren met nieuwe lichteffecten en opgefriste beelden. Gratis Crysis Remastered onderscheidt zich als buitengewoon in vergelijking met andere uitziende games op de Nintendo Switch! Een sterk spelbegrip daarover.

Inderdaad, zelfs voor de individuen die nog nooit Crysis hebben gespeeld, is de verhaallijn niet echt inventief. Spelers zullen in de schoenen worden geplaatst van een superofficier genaamd Nomad, die is belast met de strijd tegen Noord-Koreanen. Het is een plat verhaal vol duidelijke kronkels, maar deze moeiteloosheid dient het spel goed. Het is niet helemaal duidelijk wat het verhaal doet en waardeer simpelweg de rijke interactiviteit die Crysis Remastered geeft.

Crysis Remastered

Crysis Remastered Spel

Downloaden
 

Typische militaire shooter Crysis Remastered gratis

Ondanks dat de eerste game bijna 13 jaar geleden uitkwam, is de voortdurende interactie in de Crysis Remastered spel nog steeds zeer bevredigend. Spelers hebben de keuze om krachtig te spelen met de schildcapaciteit van hun pak! Ze kunnen door hun onmerkbaarheid heen gaan om hun vijanden te sluipen om ze uit te schakelen. Met een beperkte open wereld, betekent dit dat spelers hoe dan ook naar elke ervaring kunnen gaan! Ze houden van en kunnen hun capaciteiten combineren met verschillende wapens.

Het schietmechanisme en de bedieningselementen zijn bovendien uitzonderlijk dichtbij, zij het mogelijk enigszins gedateerd. Hoewel er een alternatief is voor punthelp, is het niet zo verfijnd als de hulp bij meer actuele shooters. Dit is echter echt geen probleem, want na een korte wisselperiode maakt de extra test gevechtservaringen aanzienlijk extra boeiend. Voertuigen voelen in wezen hetzelfde aan als ook. Voertuigen rijden misschien niet zo soepel als in een hypermodern computerspel, maar ze zijn nog steeds erg grappig om rond te rijden in Crysis-gids.

Prachtig weergegeven wereld

Gratis Crysis Remastered ziet er over het algemeen uitstekend uit op een oppervlakkig niveau, maar er zijn een aantal problemen die spelers kunnen ondervinden tijdens gevechten. Ten eerste heeft de game de neiging om af en toe willekeurig te crashen. Gedurende de ongeveer tien uur die nodig zijn om te voltooien, zullen spelers het blunderscherm waarschijnlijk een bescheiden aantal keren ervaren. De vijand is ook verbijsterend, vooral wanneer spelers proberen subtiel te zijn. Behalve als de speler zijn onmerkbaarheid heeft vastgesteld, zullen tegenstanders worden toegerust om ze te spotten vanuit een onvoorstelbare scheiding!

Hun inspanningen frustreren en het moeilijk maken om dit elke keer te voorkomen. Dat wil zeggen, voordat er naar dat vijandelijke punt wordt verwezen, is het belachelijk exact, ongeacht de afstand die ze zijn! Die kan op zijn minst een hele reeks Bullseyes willen opnemen. Het punt is echter dat dit problemen zijn die Crysis consequent heeft ervaren. Momenteel lijkt het niet meer dan 10 jaar na het feit te worden opgelost, en het kan meer een bescherming van de ervaringen uit het verleden zijn dan een veronachtzaming.

Tussen vier verschillende modi

Bij gewone problemen ga je door de batterijen die capaciteiten behoorlijk snel leveren, wat een meer latente speelstijl stimuleert. Het gebruik van lijkwade is nuttig, maar als je de kans hebt dat je niet in de verborgenheidsmodus bent. Vijanden zullen je vanaf de andere kant van de wildernis in de gaten houden en een waarschuwing geven. Er is evenmin een mogelijkheid voor een snelle schermutseling, heimelijkheidsslachting en wanneer je je verbindt met het bovennatuurlijke vermogen van de vijand om je te zien! Daarom zult u met enkele verbijsterende situaties worden geconfronteerd. Als u zich in de open lucht bevindt en de beschermingscapaciteit niet gebruikt! Zal snel door je welzijn heen scheuren, en, tenslotte. Crysis Remastered downloaden dit zal uw batterij snel leegmaken, wat inhoudt dat u gewoonlijk wordt aangespoord om snelle in en uit strategieën te gebruiken.

De stealth- en bepantseringopties

Al uw krachten zijn in principe echter groot vanwege deze beperkingen! Voor het grootste deel gebruikte hij gewoon heimelijkheid om op dezelfde manier te sluipen als kon, en gebruikte daarna bescherming zodra de strijd begon. Zonder echt na te denken over mijn verschillende krachten. Deze poort van het actie spel lijkt deze accentuering te weerspiegelen! In tegenstelling tot de mogelijkheid om tactvol te schakelen tussen uw vier structuren zoals bij de pc aanpassing. Je bent echter net klaar om de defensieve laag en de covertness-modus effectief in te schakelen, aangezien verschillende modi alleen worden gestart voor expliciete boodschappen. Ondanks het feit dat dit ongetwijfeld de juiste beslissing was om dingen over te dragen aan een toezichthouder. Maakt tot op zekere hoogte de lonende sfeer recht die is ontstaan ​​door het slim uitwisselen van al je capaciteiten, zoals op het pc-formulier.

Nieuw type vijand

Op het moment dat je de kans krijgt om al je capaciteiten snel te benutten. Knal een verdedigingslaag op om door een open plek te komen, gebruik je solidariteit om tegen een klif op te springen! Gevaarlijk snel door de wildernis rennen en je om je heen sluipen om langs bemanningen van tegenstanders te sluipen, kan uiteindelijk veel voldoening opleveren. Over het algemeen maakt het levendige vitaliteitskanaal op je pak het echter! Dus je speelt dingen tot op zekere hoogte op dezelfde manier met elkaar stop en pop shooter. Laat de spread voor een korte tijd liggen voordat je teruggaat achter een container of brutaler. Het zou fatsoenlijk zijn als de test, in tegenstelling tot het verzwakken van je capaciteiten, voortkwam uit de strijd tegen sluwe tegenstanders die je bekwaamheden hebben beproefd.

Crysis Remastered TrailerBeste elementen van het originele spel

Het echte vuurgevecht voelt ook enigszins achterhaald. Het uittrekken van uw gezichtslijn duurt buitengewoon lang en de standaardinstelling voor puntgevoeligheid is loom. Hoewel er een punt is, voelt het enigszins inconsistent, omdat het meestal automatisch een klein venster beveiligt. Er is ook geen treffer als je schoten associëren, waardoor het schieten lethargisch aanvoelt. Hoewel dit geheel aanvaardbaar is en geen van deze componenten zo ongelukkig is dat ze de strijd totaal verpesten! Dit is een gebied van het spel dat het geheugen zeker niet bevredigde.

Crysis Remastered PC downloaden komt uit een alternatieve game-periode, die zowel een kwaliteit als een tekortkoming in de remaster vormt. Uiterlijk is het spel over het algemeen een triomf, met verbluffende verlichting en dik gebladerte dat een deel van de betovering rond de illustraties van de eerste levering vernieuwt. De freestyle niveaustructuur van de game zorgt voor levendige sandboxen die de verbeelding, arrangementen en articulatie van de speler bevorderen. Desalniettemin houdt de strijd over het algemeen de afronding van de deal niet op, met matig sombere vuurgevechten.

Rennen rond de Lingshan-eilanden

Ondanks dat je hier en daar wel mag zijn om de superkrachten van je nanopak volledig te gebruiken. U wordt regelmatig geketend door de buitensporig hoge batterijduur. Het resultaat is een spel dat nogal tegenstrijdig aanvoelt, een spel dat open is en bevrijdend in zijn niveaustructuur en verlangens! In zekere mate onbetaalbaar als het neerkomt op een echte strijd. Hoewel deze port van Gratis Crysis Remastered misschien niet echt speelt zoals we ons de eerste herinneren, lijkt het er in ieder geval grotendeels op.

 

Crysis Remastered

Crysis Remastered Downloaden

Downloaden

Spel Crysis Remastered Systeemeisen :

Minimale systeemvereisten voor Crysis Remastered spel

Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
Bewerker: Intel Core i5-3450 / AMD Ryzen 3
Geheugen: 8GB
Opslagruimte: 20 GB
GPU: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon 470

Crysis Remastered spel aanbevolen systeemvereisten

Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5-7600k of hoger / AMD Ryzen 5 of hoger
Geheugen: 12 GB
Opslagruimte: 20 GB
GPU: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti / AMD Radeon Vega 56

 

 

  • Gratis Crysis Remastered
  • Downloaden Crysis Remastered
  • Spel Crysis Remastered
  • Crysis Remastered PC Gratis
  • PC gratis Crysis Remastered
Leave A Reply

Your email address will not be published.