Disciples Liberation downloaden gratis

0

Disciples Liberation gratis nodigt je uit in het universum van Nevendaar, waar de dingen niet zo rooskleurig zijn. Dat is in ieder geval iets wat Avyanna, RPG de vastberaden held van de game, wil veranderen. Op het moment dat wat een gewone doodsmissie zou moeten zijn, slecht uitpakt, ontdekt ze zichzelf en haar naaste metgezel Orion in een ongewenste stad genaamd Ylliana. Vreemd genoeg weggestopt van de rest van de wereld, kiezen ze ervoor om het als hun nieuwe thuis te beschouwen, en bovendien als hun hoofdkwartier. Avyanna heeft het gevoel dat het lot haar daarheen heeft getrokken, en daarmee kan ze eindelijk geweldige dingen doen die ze wil.

Disciples Liberation

Disciples Liberation Spel

Downloaden
 

Kleine hoeveelheid gezondheid

Er zijn talloze ruimtes van Nevendaar om te bezoeken, en elke ruimte zit boordevol veelbelovende omstandigheden. Buiten ga je paardrijden, waardoor je redelijk snel grote afstanden kunt afleggen. Je hoeft niet van je pony af om deel te nemen aan discussies of om verschillende activiteiten uit te voeren. Ga naar binnen en Avyanna zal uitstappen, rekening houdend met meer gespannen, gezellig onderzoek. Dit is ook een wereld die vraagt ​​om onderzocht te worden. Hoewel het af en toe wat steriel kan aanvoelen, met NPC’s over het algemeen die wachten om je te verbinden met hen, is er gewoon zo’n enorme hoeveelheid te vinden; van het binnenhalen van zijmissies tot spaarpotten vol met buit.

Eenheden aan de kant van de speler

Battle speelt natuurlijk ook een grote rol in gratis Disciples Liberation. Er zijn er velen in het rijk van Nevendaar die afhankelijk zijn van wreedheid om hun doel te bereiken. Of aan de andere kant, Baldurs Gate 3, je mag er zelf ook voor aanzetten. Gevechten werken in een turn stijl, waarbij jij en je tegenstander activiteiten uitvoeren met je krachten totdat een overwinnaar is gekozen. Er zijn veel betere subtiliteiten die de strijd van Disciples: Liberation mogelijk maken om je desalniettemin aan te trekken, te betrekken en uit te dagen. Het hoeft echter ook niet iets te zijn dat je belemmert. Eenvoudige gevechten die geen deel uitmaken van het verhaal kunnen snel worden gewonnen door gewoon op een Conquer knop te drukken.

Wissel naar een van de vier lessen

Voor gevechten waar Conquer echter geen keuze is Kalypso, moet je eerst nadenken over de synthese van je krachten. Eenheden kunnen in de Frontline of Backline worden geplaatst, met die in de laatste ondersteuning voor versterking van de bijdrage in plaats van een functionerende rol aan te nemen in buffs voor het uitbrengen van gevechten, enzovoort. Het zijn je Frontline-krachten die er dan echt toe doen, op dat moment, en je zult ze voorzichtig moeten kiezen voor het gevecht dat voor je ligt.

Bereid om Avyanna te helpen zijn zowel standaard units als partners, elk met hun eigen kwaliteiten en tekortkomingen. Je kunt hun vaardigheden zelfs eerlijk ondersteunen met uitrustingen. Hoewel Avyanna volledig kan worden uitgedost met de uitrusting Disciples Liberation spel kun je gewoon de wapens van je partners veranderen. En alle eenheden kunnen worden uitgerust met een detailverhogende scherf.

Apparatuur maken en upgraden

Op het moment dat het echt om vechten gaat, moeten de standaard dingen worden nagedacht over bijvoorbeeld de opstelling van je eenheden. In het geval dat je bijvoorbeeld een vijandige eenheid kunt omsingelen, krijg je een schadebeloning tijdens een aanval. Elke eenheid kan verschillende activiteiten per beurt spelen, maar wat ze zijn, hangt af van de schaduw van hun activiteitspitten. Blauwe pitten moeten worden gebruikt voor ontwikkeling, terwijl rode pitten kunnen worden gebruikt om aan te vallen. Oranje pitten kunnen worden gebruikt om alles in overweging te nemen. Een paar eenheden hebben twee oranje pitten, waardoor ze bijzonder aanpasbaar zijn, maar de meeste hebben een blauwe en een rode. En rekening houdend met het feit dat de standaardaanval van een eenheid ongeremd kan worden gebruikt, hebben ze ook uitzonderlijke capaciteiten met afkoelklokken.

Disciples Liberation Trailer

Aandachtspunten of uitdagingen

Naast het feit dat ze de hoofdpersoon is, compleet met een volledige formele uitrusting, is Avyanna ook ongebruikelijk omdat ze ook vaardigheid kan verwerven met een assortiment spreuken. Van herstellen tot anderen kwellen met energie op afstand, ze zijn buitengewoon behulpzaam in de frontlinie. Naarmate ze verder stapt, verwerft ze ook expertise-focussen die in drie bomen kunnen worden geplaatst. Het hangt van jou af of je haar aanmoedigt om meer strijd, Nephilim of tovenarij centraal te stellen. Of je zou een klusjesman kunnen zijn en focus leggen op elk van de drie. Zoals ergens anders in de Disciples Liberation downloaden is de beslissing aan jou hebt onlangs de mogelijkheid gehad om te leven met activiteiten.

Factie en levert specifieke troepen

De battle en turn essentials zijn buitengewoon eenvoudig onder de knie te krijgen. Extra diepgang komt in verschillende buffs en statuseffecten, die kunnen worden geleverd door ongebruikelijke hexes op de gids, ondanks krijgersactiviteiten. Bovendien onderscheidt Avyanna zich als een buitengewoon persoon vanwege haar toelating tot een spreukenboek. Dit biedt spelers een breed assortiment aan extra capaciteiten en spreuken die zich uitbreiden als ze tijdens het spel nieuwe spreuken onderzoeken. Elke spreuk gaat door Avyanna’s beperkte mana voorraad, dus spelers kunnen ze niet zomaar rondslingeren zoals ze dat nodig achten.

Disciples Liberation

Disciples Liberation Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

OS: Windows 10 64-bit
CPU: Intel Core i5-6402P or AMD Ryzen 1300X
RAM (memory): 8 GB
Videocard: NVIDIA GeForce GTX 960 4 GB or AMD Radeon R9 380 4 GB
DirectX 11
HDD: 8 GB 

Recommended Requirements

OS: Windows 10 64-bit
CPU: Intel Core i5-7600K or AMD Ryzen 1700
RAM (memory): 16 GB
Videocard: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6 GB or AMD Radeon RX 590 GB
DirectX 11
HDD: 8 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.