Euro Truck Simulator 2 PC game downloaden gratis volledige versie voor computers

Euro Truck Simulator 2 Downloaden PC is een vrachtwagen rijsimulator. Het is verantwoordelijk voor de game studio SCS Software, met op zijn naam producties die goed bekend zijn voor de fans van het genre, met een reeks van 18 Wheels of Steel aan het roer. Euro Truck Simulator 2 is, zoals de naam al doet vermoeden, vrachtwagen rijsimulator, die heel Europa doorkruist. Ontwikkelaars hebben voorbereid maar liefst 60 steden, waaronder vier Poolse – Poznan, Wroclaw, Warschau en Szczecin. Het is de meest uitgebreide kaart in de geschiedenis van SCS Software, bevat veel details, met inbegrip van verschillende afhankelijk van de regio, terrein, het plaatsen van objecten zoals grote omvang. Tunnel Tunnel, de Humber Bridge, Dam Afsluitdijk. Naast virtuele chauffeurs wachten belemmeringen in de vorm van variabele weersomstandigheden en een nieuw systeem van dynamische wegwerkzaamheden: off rijstroken, obstructie, tours.

Euro Truck Simulator 2 Download PC

Euro Truck Simulator 2 Download PC

PC Downloaden Game

AI verbeterde ook het overige verkeer, waardoor virtuele driver zonder obstakels te overwinnen rotonde en een grote kruising, redelijk vooruit en lid van de beweging. Het biedt ontwikkelaars gaf modellen van vrachtwagens, Scania, MAN en Renault. Voor de eerste keer in dit soort games is er ruimte aan te passen, zodat de speler in staat om de look van uw auto te maken als je wilt zijn. Belangrijk is dat de nieuwe physics systeem zorgt ervoor dat de machine zich op een virtuele weg als waar. Euro Truck Simulator 2 Download is een exclusieve titel voor de PC-platform. Het spel in Polen uitgebracht CD Projekt. De auteurs van het ontwerpen van zijn werk richt zich vooral op aan te passen aan de smaak van de Europese consumenten. Als gevolg daarvan is de tweede keer dat we bezochten duizend kilometer aan wegen die zich uitstrekt door het Oude Continent, het raken van vele beroemde steden


Het spel van oudsher gebaseerd op de aangewezen gevangenis vracht naar de plaats van bestemming, waardoor het de beste in de kortst mogelijke tijd, blijkt uit de manier waarop de kunst van bekwame besturen van de truck. De makers zorgde licentie merken, zodat we het beheer van de voertuigen fabrikanten zoals Mercedes, Scania en vele anderen. Individuele truck daarom lijken op hun echte tegenhangers. Geen probleem, we kunnen ook hun uiterlijk te wijzigen. Zij verscheen de mogelijkheid om de nieuwe halogeen en andere additieven, en veranderingen in schilderen. De ontwikkelaar heeft op simulatiebenadering maken aan het subject, die kan worden gevoeld zelfs door een model draait. Voor de liefhebbers van thema blijft de grootste meevaller controle met uitzicht vanuit de cabine als het beste kan inleven in hun rol. De makers ook niet om de controle van de truck naar het pad aan te passen, zodat het spel wordt ook toegankelijk voor de spelers te genieten van dit soort controllers.

Euro Truck Simulator 2 – Trailer


Significante veranderingen ging door visuals die op een geheel nieuwe motor. De aandacht wordt vooral getrokken van een veel groter plan, dat is meer steden om te verkennen. De auteurs hebben geprobeerd voor het in kaart brengen van de belangrijkste elementen van elke metropool, waardoor sommige plaatsen we kunnen herkennen op het eerste gezicht. Verbeterde was het technische layer – verbeterde shading en HDR effecten die ontbraken in de vorige paragraaf toegevoegd. Het geheel werd geoptimaliseerd op een zodanige wijze om het spel goed werken op een iets tragere computers, hoewel het verbonden is met afname van grafische detail ETS 2 Downloaden PC Games.

Euro Truck Simulator 2 - Systeemeisen
Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows Vista SP2 of nieuwer
 • Processor: Dual core CPU 2.4 GHz
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000)
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 3 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows Vista SP2 of nieuwer
 • Processor: Quad core CPU 3.0 GHz
 • Memory: 6 GB RAM
 • Graphics Card: GeForce GTX 760-class (2 GB)
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 3 GB

Euro Truck Simulator 2 PC

PC Downloaden Game

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *