Grand Theft Auto The Trilogy downloaden spel

0

Rockstar was sceptisch over hoe de Grand Theft Auto The Trilogy downloaden de eerste formulieren zal verfijnen. De vernieuwde games worden in de niet zo verre toekomst geleverd voor PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Veelzijdige poorten zullen over een jaar volgen.

Grand Theft Auto The Trilogy

Grand Theft Auto The Trilogy Spel

Downloaden
 

Beleef dezelfde verhalen

Elk van de drie games zal in alle gevallen revisies benadrukken, inclusief grafische upgrades en huidige voortdurende interactieverbeteringen voor elk van de drie titels, terwijl ze vooralsnog behouden blijven. Rockstar heeft nog niet bevestigd of de games als losse bundel, als individuele titels of beide zullen worden geleverd.

De huidige varianten van elk van de drie actie spel worden over een week uit de geavanceerde winkelgevels gehaald. Rockstar verklaarde ook dat de games in de eerste helft van 2022 naar iOS en Android zullen komen. Rockstar stelt dat de besturing voor elke game is aangepast om ze dichter bij spel Grand Theft Auto The Trilogy te brengen.

Het verlichtingssysteem gereviseerd

Focussen op, lock on pointing, en de wapen- en radio-uitzendingswielen zijn verbeterd. Opgewaardeerde kleinere dan gebruikelijke gidsen stellen spelers in staat om waypoints in te stellen. Op Switch bevatten de games spinner-aanwijzen en kun je het touchscreen gebruiken om menu’s te verkennen en de camera in te zoomen/container te plaatsen. De trilogie bevestigt Nvidia DLSS op pc en elementen van prestaties/prijzen en nieuwe prestaties van de Rockstar Games Social Club.

Amerikaanse metropolen

Hoewel de illustraties de voorbeeldige uitstraling hebben die je je herinnert, is elk van de drie games verbeterd met behulp van Unreal Engine. Ze scheppen op met gereviseerde karakter- en voertuigmodellen, een gereconstrueerd verlichtingskader, een grotere tekenafstand en verder ontwikkelde schaduwen, klimaat en reflecties. Oppervlakken, van structuren tot wapens tot binnenkanten, hebben hogere doeloppervlakken en de uitbreiding van nieuw gebladerte zorgt ervoor dat de omstandigheden weelderiger lijken. Bekijk hieronder de tentoonstelling van screencaptures.

Aspiratie en criminele kans

0pting om te praten met algemene, vage taal; de organisatie heeft aangekondigd dat de remasters grafische upgrades en huidige interactiviteitsverbeteringen zullen benadrukken, maar er is geen echte nieuwe doorlopende interactie getoond Grand Theft Auto The Trilogy gratis. Rockstar heeft ook niet onthuld wat deze geremasterde set van drie zal kosten, wat impliceert dat het een duurdere vorm van de primeur zou kunnen worden met onbeduidende of oppervlakkige verbeteringen. Dat gezegd hebbende, kunnen fanatici van de eerste zich tot op zekere hoogte zorgen maken dat Rockstar gewoon hun beroemdste IP zou kunnen leegzuigen, waardoor de huidige varianten van deze games de beste onderneming zijn voor gamers.

Grand Theft Auto The Trilogy Trailer

Met een mooie grafische verbetering

Dit zou een verschrikkelijk stuk PR voor Rockstar kunnen worden, vooral na de dubieuze GTA San Andreas-trailer die een maand geleden uitkwam. Fans berispen Rockstar omdat hij die game opnieuw wilde uitbrengen met uitzonderlijk verwaarloosbare verbeteringen, dus de geschiedenis zou hetzelfde eerder dan verwacht kunnen herhalen met deze geremasterde set van drie. Hoewel deze opmerkelijke Grand Theft Auto-games zouden kunnen profiteren van een facelift, moet iedereen die ze graag wil spelen de primeurs downloaden voordat het punt van geen terugkeer meer is.

Nieuwe opnameknoppen

Rockstar Games hield zich aan een snelle verklaring en vereerde fans met een trailer voor de aanstaande downloaden Grand Theft Auto The Trilogy. De video vangt minuten van alle drie de games, maar er is hier geen nieuwe film te zien. We moeten rustig blijven voor een meer verreikende check out de geremasterde GTA 5 games. Het is echter nog steeds de moeite van het kijken waard, voor het geval je op zoek bent naar een stevige portie Rockstar sentimentaliteit.

Het onderzoek blijft dan op dat punt staan, voor het geval dit remasters of volledige wijzigingen zijn. Desalniettemin heeft Rockstar aangegeven dat deze niet moeten worden opgevat als geremasterd of vernieuwd. Wat dat in de huidige omstandigheden inhoudt, lijkt de organisatie nog steeds niet uit te kunnen leggen. Al met al, wat zullen de herontwerpen bevatten? Volgens de ware verklaring van Rockstar zullen er grafische upgrades en hedendaagse interactiviteitsverbeteringen zijn voor elk van de drie titels, terwijl ze voorlopig behouden blijven.

Grand Theft Auto The Trilogy

Grand Theft Auto The Trilogy Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

Operating System: Windows 10 64-Bit
Processor: Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300
Memory: 8GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
Storage: 45GB

Recommended Requirements

Operating System: Windows 10 64-Bit
Processor: Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600
Memory: 8GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
Storage: 45GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.