Grand Theft Auto V ( GTA 5 ) Gratis activering of een volledige PC games Download Computer

Grand Theft Auto V PC Downloaden is het vijfde deel van de gangster serie, waarvoor een studio Rockstar Games. Actie GTA V wederom plaatsvindt in Los Santos, bekend uit het begin van de titel van San Andreas. Deze keer was de auteurs ter beschikking van de spelers gaf drie speelbare personages, waaronder we kunnen altijd overschakelen. Interessant, terwijl de andere twee geen sturen, ze gaan met hun eigen zaken. Michael is een 40-jarige voormalige gangster die beslist om terug te keren naar het “business”. Trevor wordt op zijn beurt verstoord voormalige soldaat. De laatste protagonist is Franklin, zwarte autodief. Elk van deze personages heeft zijn eigen karakter, waarvan wij weten dat tijdens de wedstrijd en dat is een integraal onderdeel van het verhaal van de game.

Grand Theft Auto V GTA 5 Downloaden PC

Grand Theft Auto V GTA 5 Downloaden PC

PC Downloaden Game

Los Santos GTA V is de grootste stad in de geschiedenis van de studio Rockstar Games – groter is dan het land van Red Dead Redemption, San Andreas en GTA IV gecombineerd. Los Santos is niet alleen het centrum en buitenwijken, maar ook stranden, bergen, woestijnen, militaire bases, of – en dat is een novum in de serie – locaties waar underwater Coral Reef aan het roer. Elk van deze plaatsen kunt u met verschillende soorten voertuigen in de game beschikbaar: vliegtuig, quads, motoren en zelfs onderwater waardoor een nauwere kijk naar wat zich onder de oppervlakte van het water. Deze gigantische gamewereld bevat eveneens talrijke minigames: de beschikbare arbeidsplaatsen zijn traditionele voor Grand Theft Auto missies “in gesprek”, ontmoetingen met voorbijgangers, maar ook dergelijke speelt zoals yoga, triathlon, base jumping, tennis


De auteurs, ten opzichte van de vorige games, verbeterde close combat en schieten. Studio Rockstar Games heeft toegepast technische oplossingen op het gebied van schieten en dekt die zich o.a. in Max Payne 3. Ook stuwen model verbeterd – cars veel beter vasthouden aan de straat en hun wijze van leidinggeven zich als arcade-racegame productions. Auto is ook veel meer dan in de vorige versies van Grand Theft Auto-serie. Spelers beschikbaar voor gebruik civiele cars, gemeentelijke diensten, motorfietsen, fietsen, evenals tanks, jet boten en onderzeeboten. Na een afwezigheid van GTA IV, de kans om terug te reizen vliegtuigen, waaronder de jets.

Grand Theft Auto V – Trailer


Grand Theft Auto V naast de singleplayer-mode beschikt ook over een multiplayer, die in feite een afzonderlijke productie getiteld Grand Theft Auto huren. Spelers samenwerken of strijd winnen grote fortuinen en latere niveaus van ervaring. Op hetzelfde moment in de game wereld kunnen ontmoeten maar liefst 16 spelers van over de hele wereld die de ladder beklimmen van criminele carrières, ze gebruiken allerlei wapens en accessoires en koop grote landgoederen, voertuigen en upgrades voor je personage.

Een essentieel onderdeel van het spel in de online-modus worden gebeld. heisty of groepsmissies waarop Rockstar allang niet meer gesproken, en pas in december 2014 ontvingen wij de eerste concrete informatie over dit onderwerp. Zijn heisty multistep, complexe taken zijn beschikbaar tot een maximum van vier personages, die elk een min. 12 Mate van ervaring. De game bevat in totaal vijf heistów waarin in totaal twintig afzonderlijke missie, waarin o.a. proberen we uit de gevangenis te krijgen.

Heisty kan natuurlijk spelen onder FPP rechtstreeks uit de klassieke FPS-games, die werd geïntroduceerd in de game, samen met het debuut van de Grand Motorf Auto V op consoles PlayStation 4 en Xbox. Het is echter nog niet alle wijzigingen daarin de next-gen versie van het spel – update ook gezien dat de radio en één van de grootste veranderingen is de FPP-mode, waarin je niet alleen auto’s, maar ook deelnemen aan de standaard game. In netwerkproductie-modus van de gameplay in FPP modus bepaalt de persoon met de game. Bovendien is het spel volledig benut het aanraakpaneel, luidspreker en licht in een crash PlayStation 4, terwijl gemaakt

Grand Theft Auto V - Systeemeisen
Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
 • Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
 • DirectX®: 10
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 65 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
 • Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHz (8 CPUs)
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7870 2G
 • DirectX®: 10
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 65 GB

GTA 5 FULL PC

PC Downloaden Game

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *