Mafia 3 PC Dutch Downloaden Game

0

Mafia III PC Dutch voor pc is de volgende editie van de beroemde serie third person actiegames, gemaakt door studio Hangar 13, bestaande uit voormalige medewerkers van 2K Czech. Het eerste deel van de serie heet Mafia: The City of Lost Heaven, kwam in 2002 op de PlayStation 2 console, Xbox en personal computers. De titel werd hartelijk verwelkomd door de milieusector, maar haar voortzetting moest wachten tot 2010, toen hij zag het daglicht Mafia II is ontworpen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc’s. Productie was goed, hoewel een controversieel standpunt waardoor gemengde kritieken onder fans.

Mafia 3 Dutch Downloaden PC

Mafia 3 Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Productie in de PC-versie, evenals vele andere multiplatform projecten verschilt niet wezenlijk van de console versies. Het komt uiteindelijk neer op een betere kwaliteit graphics, tenzij u natuurlijk apparatuur voldoet aan de eisen van het productieproces. Qua gameplay en inhoud wij behandelen dezelfde game op alle platformen. Dit kon niet verhinderen dat het bedrijf 2K Games in de voering van geld voor de productie van drie. Over haar eerste horen in augustus 2012, toen de bron van de Tsjechische Eurogamer kondigde vandaag aan het begin van het spel Mafia III. Bij de officiële aankondiging we moesten wachten, tot juli 2015.


Het spel Mafia III Downloaden PC Game voor Windows PC werd in 1968 in de fictieve stad geënt op de nieuwe Orel en het hoofdpersonage is een man genaamd Lincoln klei – een veteraan van de oorlog in Vietnam, behorend tot de onbepaalde criminele organisatie. Zijn fractie was echter verraden en de mensen die het dichtst bij hem brutaal opgeheven en dus het thema van drie is om wraak te nemen op hun beulen metgezellen en met name de persoon Sala Marcano, die de Don van de Italiaanse familie verantwoordelijk voor het bloedbad. Opmerkelijk is dat in zijn missie klei zal kunnen rekenen op de hulp van andere bazen van de onderwereld en zijn bondgenoten zullen toetreden Ierse gangster Burke, waaruit Haïtiaanse gangsters Cassandra en bekend het tweede deel van de maffia Vito Scaletta.

Mafia 3 – Trailer


Hoewel actiegame van het begin van de serie vond plaats in open werelden, de derde game qua gameplay naderde heel concurrerend ten opzichte van de Grand Theft Auto-serie. Straten gevuld werden met een aantal niet-kernactiviteiten, die kunnen worden behandeld in de intervallen tussen de opeenvolgende opdrachten, maar ze hebben allemaal een grote invloed op het verhaal. Eén van de belangrijkste verschillen tussen de mafia III Dutch PC en GTA is een kunstmatige intelligentie inwoners van de metropool, die net als de hoofdpersoon van het verhaal, een aantal uiteenlopende activiteiten. Op straat ontmoeten we zo vaak Kussend Paar van drugsverslaafden of straatmuzikanten.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-650 3.2GHz / AMD Athlon II X4 615e
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 650 1GB / ATI Radeon HD 6750
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 45 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-4430 3.0GHz / AMD FX-8300
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R9 280
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 45 GB

Mafia 3 Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.