Marvel’s Guardians of the Galaxy downloaden

0

Marvel’s Guardians of the Galaxy downloaden gedistribueerd door Square Enix, is ingevlogen om het verschil te maken. Zonder microtransacties, geen multiplayer en een redelijk substantieel verhaal, is het een aanvullend bewijs dat directe kruistochten voor één speler nergens heen zijn gegaan. De fundamentele maar boeiende strijd en het echt directe niveauplan zullen de klas niet hervormen of zo, maar die sterke essentie en de metrische ton karakters die erop zijn gesmeerd, zijn alles wat iemand nodig zou kunnen hebben om Guardians of the Galaxy een standaard plezier te maken.

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Marvel’s Guardians of the Galaxy Spel

Downloaden
 

Aanraken met het echte leven

Ongeacht of je vernoemd bent naar de groep, je besteedt de hele 18 uur durende kruistocht door te spelen als Peter Quill, AKA Star Lord. Dat was een verbazingwekkende beslissing voor mij, maar het is er een die uiteindelijk bewonderenswaardig functioneert voor het verhaal dat wordt verteld in Marvel’s Guardians of the Galaxy spel. Het fundamentele plot is in wezen precies wat je zou verwachten: een oneindige stripboekervaring over de Guardians die proberen te ontsnappen aan verplichtingen, uitzoeken hoe ze moeten samenwerken en misschien het kosmische systeem onderweg redden, maar het wordt geschetst door gelegenheden die aanzienlijk dichter bij thuis bij Pieter. Het resultaat is een tekening in een verhaal dat de gestage stroom van scènes en uitwisselingen voor bepaalde oprecht oprechte minuten aanpast.

Galaxy zit vol echte momenten

Hoewel dat verhaal ook helemaal direct is, komen de Deus Ex-wortels van ingenieur Eidos Montreal zeker door met de mate van uitwisselingsbeslissing die je tijdens het spel krijgt. Je krijgt voortdurend keuzes voor hoe Peter zal reageren op verschillende discussies, of dat nu tijdens belangrijke verhaalminuten is of tijdens een wandeling met je collega’s. Er is zelden een moment waarop de Guardians niet praten, wat welkom is wanneer de compositie en tentoonstellingen zijn allemaal hoe interessant ze ook lijken te zijn. Deze discoursbeslissingen zijn voor het grootste deel een goed stuk doen alsof in een verhaal dat over het algemeen op de rails staat, maar sommige ervan kunnen een verrassend effect hebben.

Voogden hebben sterke persoonlijkheden

Het is niet moeilijk om hem te verontschuldigen voor een grap, wat eigenlijk is hoe hij in de film wordt behandeld en het zou uitzonderlijk eenvoudig zijn geweest, zelfs verwacht, als de game naar dat beeld zou blijven neigen zonder te analyseren hoe Rocket erover denkt. Hoewel hij lijkt op een minuscuul, vuilnis etend bosdier, zal de game Marvels Avengers niet toestaan ​​dat individuen hem als niet bepaald menselijk beschouwen. De tweede is een echte illustratie van het beslissings-/resultaatkader van de game, want als je hem gooit, zal Rocket je niet laten vergeten het te onthouden, en hij zorgt ervoor dat je je een stuk kak voelt, wat, in het geval dat je gooi hem, dat ben je een beetje.

Essentieel voor de dynamiek van de Guardians

Beslissing in dit spel is rondom zeer veel gedaan. De game behandelt je keuzes met voldoende gewicht om ze het gevoel te geven dat ze ertoe doen, terwijl ze ook coole veranderingen in de beslissingsshow gooien. Zoals de meeste avonturen spellen met een beslissingstechnicus, worden keuzes geïntroduceerd als een uitwisselingsdoos op een klok. De spel stopt Marvel’s Guardians of the Galaxy gratis, en je hebt zo ontelbare seconden om je beslissing te nemen voordat de activiteit wordt hervat met een klein personage dat zich die container ala de Telltale-rondes van weleer herinnert. Laat, in het midden van de strijd, zegt Gamora dat ze zal proberen weg te komen van de onruststoker.

Marvel’s Guardians of the Galaxy Trailer

Gevechten onderbreken af ​​en toe de verkenning

Strijd is het meest onaangename onderdeel van het spel, maar het is niet zo’n enorm groot probleem. Als Peter ben je uitgerust met geweren die essentiële projectielen afvuren, en je kunt ook je Guardians bestellen, door ze een van de drie standaardcapaciteiten of een uitzonderlijke superbeweging te laten uitvoeren. Telkens wanneer je het stun-framework, de basiseigenschappen en het geven van bevelen hebt gedomineerd, verandert de strijd in een herhalingservaring voor een groot deel door door te zetten in plaats van te waarderen.

16 hoofdstukken bevatten de Guardians

Er is nauwelijks genoeg aanbod aan tekortkomingen van de tegenstander, ecologische risico’s en capaciteiten die het samenvoegen van effectieve combo’s niet verschrikkelijk vervelend is, maar de strijd is gewoon niet de plaats waar deze game schittert. Tegenstanders zijn gemakkelijk, ze zijn vervelend, downloaden Marvel’s Guardians of the Galaxy en wanneer de gameketens opeenvolgende gebieden bevechten. Die zijn volgeladen met de grootste, meest vlezige beesten, het zal een sleur zijn. Er is een bijzonder onvergeeflijke opeenvolging aan het einde, dat was een eindeloze gang van gevechtsvelden zonder platformgebieden die gemengd waren om de activiteit te scheiden. Het was het meest sombere stuk van het spel.

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Marvel’s Guardians of the Galaxy Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

OS: Windows 10 64-bit Build 1803
Processor: AMD Ryzen 5 1400 / Intel Core i5-4460
Memory: 8GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 570
DirectX: Version 12
Storage: 150GB

Recommended Requirements

OS: Windows 10 64-bit Build 1803
Processor: AMD Ryzen 5 1600 / Intel Core i7-4790
Memory: 16GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 1660 Super / AMD Radeon RX 590
DirectX: Version 12
Storage: 150GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.