Portal 2 PC Dutch Spele Downloaden

0

Portal 2 PC Spele NL is een originele productie behoort tot het genre van de puzzelgames gemaakt door Valve Software studio. De actie begint een paar honderd jaar na de gebeurtenissen in het eerste deel. Onze activiteiten in de eerste Portal veroorzaakt het ontwaken van tienduizenden core persoonlijkheid. Een dergelijke SI Wheatley. Verveeld met de eentonigheid van Aperture laboratoria besluit om eruit te komen. Daartoe roept bhel (heldin eerste deel tot nu stille kamer slaapt) en stelt een gemeenschappelijk ontsnappen. Helaas is niet alles volgens plan verloopt, en het duo struikelt over een slapende kunstmatige intelligentie GLaDOS (tegenstander uit het eerste deel), die omwille van de wetenschap beslist om te vergeven en snel weer vertrouwd met het eerste deel van de test.

Portal 2 Dutch Downloaden PC

Portal 2 Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Portal 2 kan ook bogen op uitgebreide co-op-mode, waarin een geheel aparte campagne met een aparte verhaallijn en puzzels. Spelers moeten duet robots, die de evolutie van de gebruikte technologieën plots bewaker. Elk van hen is gewapend met zijn eigen toestel maak portals (tegelijk open vier portals). Ter vergemakkelijking van de samenwerking tussen klep heeft o.a. mode op een gesplitst scherm, evenals de mogelijkheid om mini-camera geeft een vooruitblik op de handelingen van een partner. Er was ook een systeem van visuele opdrachten, zodat er op een niveau pictogrammen die aangeven wat de andere speler van hem in de plaats die wij verwachten.


Spelers Portal 2 Downloaden PC krijgen een veel grotere vrijheid van handelen dan in het eerste deel. Eerder locaties gaf duidelijk wat kan en wat niet. Nu is veranderd. De spelers kunnen de eigenschappen van ruimtes en het gebruik van een geavanceerde physics-engine, zodat de open portals die werkzaamheden. Bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld luchtinlaatbuis kan afhalen via de open portal Sentry. Vaak zijn we tegengekomen op een apparaat met een lichtstraal attractie of bruggen gemaakt met schone energie. Deze elementen van het milieu in combinatie met open portals wordt gebruikt voor het oplossen van andere problemen van logica. Een andere belangrijke nieuwigheid is de introductie van gels die het oppervlak. Hier wederom een voorbeeld – overschrijding van de vloer bedekt met oranje versnelt, zodat we snelheden halen niet beschikbaar met traditionele methoden. Terwijl de oppervlakken die verf de blauwe werkt als een springplank. Een andere nieuwe objecten worden reflecterend, zodat u de baan lasers.

Portal 2 – Trailer


In Portal 2 zien we de actie in het kader van FPP, of kijk bij het gezicht van de held. Is een puzzelspel waarin wij overwinnen door het oplossen van puzzels met portals. Alle puzzels die belangrijke rol van natuurkunde. Taken niet alleen in de singleplayer-mode, maar ook in de co-op-mode. Opmerkelijk is dat deze modus biedt een geheel ander verhaal en totaal anders dan de campagne single-helden. Er dient ook op te worden gewezen dat de beschikbare leveleditor. Portal 2 Dutch Spele onderscheidt zich niet alleen aangenaam voor het oog grafisch ontwerp, maar ook de originele soundtrack. Een belangrijk voordeel van GLaDOS staan ook opmerkingen die al in de taal van de spelers.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Pentium 4 1.7GHz / AMD Athlon XP 1700+
 • Memory: 1 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce 7300 GS 256MB / ATI Radeon Xpress 1100 128mb
 • DirectX®: 8
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 8 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Pentium 4 3.0GHz / AMD Sempron 3600+
 • Memory: 2 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce 8600 GT / AMD Radeon HD 4550
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 8 GB

Portal 2 Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.