Prison Architect Spele gratis PC Dutch

0

Prison Architect Dutch PC Spel is gericht op het aspect van de economische strategie spel door het team introversie. Spelers op de warden en hun taak bestaat uit het beheer van deze instelling en haar ontwikkeling. Het is noodzakelijk te zorgen voor de behoeften van gedetineerden, handhaving orde onder criminelen en het juiste evenwicht van ontvangsten en uitgaven.

Prison Architect Dutch Downloaden PC

Prison Architect Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Het spel zuigt werklocaties van de titels zoals Theme Park, Dungeon Keeper en Dwarf Fortress. Spelers op de nieuwe gevangenis warden. Leuke start het ontwerp van de installatie en het is onze taak om het te beheren en te ontwikkelen. Natuurlijk meteen na de voltooiing van de bouw beginnen te verschijnen de eerste gevangenen en het is onze plicht om zorg te dragen voor hun behoeften.


Wij hebben o.a. voeding en hen te voorzien van toegang tot douches en om te wandelen. Tegelijkertijd moet je ook bewakers om de populatie van gedetineerden. Daarnaast heeft elke gevangenis moet elektrische en elektronische beveiligingssystemen. Elke gevangene heeft aanvullende verhoogt het bedrag elke maand overgemaakt op onze rekening, maar het houdt ook kosten. Dus bij de uitoefening van hun taken, moeten we altijd onthouden tot het evenwicht op de begroting. Wonende base dwangarbeiders hebben hun eigen persoonlijkheid en zij beslissen wat te doen in onze gevangenis. Sommigen zullen blijken te zijn gedisciplineerd en worden bewaard uit de weg, ze werkten in de keuken of getraind in de sportschool. Terwijl anderen een neiging tot vechtpartijen, hetgeen resulteerde in de afschermingen en de gevangenen zelfs afscheid van het leven. Als we verwaarlozen voor een lange tijd van dwangarbeiders uiteindelijk tot het uitbreken van de grote rellen. In dit geval is de reguliere guards vaak weigeren in te grijpen, en wij zullen ons daarvoor een zwaar bewapende troepen. Prison Architect spel PC Er waren ook pogingen om te ontsnappen. De auteurs niet vergeten het systeem dat gevangenen toestaat om verbinding te maken met de banen en georganiseerde smokkel.

Prison Architect – Trailer


Fun gaan bouwen vanaf nul arrestatie met beschikking over een beperkt budget. Vervolgens op haar gebouwen staan als eerste gevangenen. We moeten oppassen voor hun noden en gemoedsrust te bieden voor het gebouw. In de tijd, met de toename van het aantal “ingezetenen” is het tijd voor een besluit tot uitbreiding van het complex. Alle tijd die we nodig hebben om een oogje houden op en verzorgen de balans tussen maandelijkse inkomsten en uitgaven die nodig zijn voor het uitvoeren van de gevangenis Prison Architect Dutch PC Downloaden.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4600 2.4GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce 8600 GT / INTEL Radeon HD 2600 XT
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 500 MB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E8500 3.16GHz / AMD Phenom II X2 565
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon HD 5670 512MB
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 500 MB

Prison Architect Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.