Prison Simulator Downloaden gratis

0

Een ander enactment spel brengt spelers in de diepte van de gevangenis om te beseffen wat voor spullen ze in een gevangenisbewaker kunnen veranderen. In Prison Simulator gratis moeten vrije spelers de harmonie bewaren, vreselijk gedrag afwijzen en gevechten tussen het gevangenisnetwerk voorkomen. Dit is geen eenvoudige activiteit, maar het is een bezigheid die moet worden voltooid. Bovendien is dit spel nog een work in progress, maar de groep van Baked Games wil het binnenkort live zien gaan.

Geïntrigeerde fans zijn welkom om een ​​lijst te maken van dingen om het simulatie spel te krijgen of ze te volgen voor een kans om een ​​vroege blik op deze nieuwe titel te zien. Speel de functie van een gevangenisbewaker terwijl je de regelmatige gelegenheden van een gevangenisklimaat doorstaat. Het is van jou afhankelijk om je aan te passen tussen de lijn van het vervullen van de administratie! Beheer van de krachtige en gevaarlijke veroordeelden onder uw hoede. Bovenal ben je slechts 30 dagen verwijderd van je fantasievoortgang en ontsnap je uit de gevangenis waar de honingbij werkt.

Prison Simulator

Prison Simulator Spel

Downloaden
 

De god in de gevangenis

Bovenal, naarmate u dichter bij die fantasie komt, komt er meer slecht uit bij uw specifieke baan. Met uw organisatie die elke dag nieuwe verplichtingen oplegt en de gedetineerden die op zoek zijn naar een reden om problemen te veroorzaken, is het zeker niet eenvoudig. Zoals u wellicht weet, zal werk werk zijn; je moet het consequent doen. Een paar mensen houden van hun activiteit, maar anderen doen het omdat het nodig is. Het is het equivalent in het spel Prison Simulator. Je bent een poortwachter, dus vanuit één perspectief is het jouw taak om de controle te behouden! Met andere woorden, vreselijk gedrag afwijzen en gevechten onder de gedetineerden voorkomen. Aan de andere kant, en des te fascinerender, kun je alles doen wat je maar wilt.

Voor je fantasievoortgang en het doorbreken van deze door God verwaarloosde opening, ben je slechts 30 dagen verwijderd. In ieder geval, hoe dichter je bij je fantasie-einde van de administratie komt, hoe meer je het gevoel krijgt dat de hele wereld tegen je is. Daarna dwingt de gevangenisorganisatie elke dag verplichtingen te impliceren waaraan u voor het einde van elke dag moet voldoen. In het licht van het feit dat je anders hier sneller weg kunt vliegen dan je zou willen. Aan de andere kant van de blokkade hebben we bijvoorbeeld gedetineerden met verschillende zonden op hun hart! Wat uw toewijding om te werken buitengewoon lelijk kan zijn. In het geval dat u te veel naar de gravure gaat, kan dit rampzalig voor u aflopen!

Tussen de twee kanten

Wie zei dat je een buitengewone ambtenaar moest zijn? Misschien vind je het leuk om te wisselen met gedetineerden, hen te helpen met dragen, of misschien kijk je graag naar hun gevechten? Je zou ook een paar goede tijden moeten hebben! In onze gevangenis kun je een scherpzinnigheidsmonitor zijn. Een vreselijke dag gehad? Probeer niet te stressen, je hebt veel gedetineerden in de buurt, kies er een uit en versla hem. Reden? U hoeft zich er echter geen zorgen over te maken! Jij bent de chef! Of misschien denk je dat je dat bent. In ieder geval zijn er nog steeds normen en die moet u volgen. Houd er ook rekening mee dat u een regeling hebt getroffen met bepaalde gedetineerden en dat u geen contact met hen kunt opnemen.

Twee gameplay-modi

Downloaden Prison Simulator biedt je talloze soorten wapens: knuppel, tasers, vuurwapens en pepperspatten. U kunt alles kiezen wat u maar wilt. Bovendien is uw supervisor de inspecteur, de ongelooflijke man van de gevangenis, maar wat maakt het uit? Jij rockt! Met andere woorden, kies of je het leuk vindt om verplichtingen nauwgezet na te komen of om de baas te zijn die consequent bij de gedetineerden blijft in de Prison Simulator! Daarna onverwacht vrij toegankelijk tijdens PAX en EGX online occasion! We hebben geen flauw idee wat voor soort wachter je zult zijn, maar we herinneren ons dat onze game je een beslissing geeft. Speel zoals je wilt! Bezorg bijvoorbeeld je ziel en stuur ons kritiek over hoe je je voelde over onze Discord-werker. We moeten uw veronderstelling weten over een ander spel Prison Architect.

Nieuwe gevangenen ontvangen

Harmonie tussen opdrachten voor de gevangenis het bestuur. Kleine eisen van veroordeelden om de verbinding tussen de verschillende kanten op het meest onbevooroordeelde niveau te behouden! Slechts aan één kant verkondigen, loont u in geen enkele hoedanigheid! Als sleutel zul je er tal van hebben, bijvoorbeeld nieuwe gedetineerden tolereren, door een gevangeniscel kijken en gedetineerden! Om stash te ontdekken, veroordeelde voorwerpen in beslag te nemen, controle te controleren, alles onder controle te houden en beveiliging. Tot slot, het verzoenen van risicovolle gevangenisbewoners, executies en nog veel meer.

Ongeacht de beperkte tijd, Prison Simulator spel biedt u volledige kansen! U kunt doen wat u maar wilt, in gedachten houdend dat uw vrije activiteiten en praktijken de relaties met gevangenispersoneel kunnen beïnvloeden! Met veroordeelden zelf, in het bijzonder als u hen regelmatig en zonder gerechtvaardigde reden kalmeert. Je kunt echter beide spelen in de missiemodus met gepartitioneerde tijd en verplichtingen, net als in de vrije speelmodus. Daarna, waar je niet wordt beperkt door een tijd of opdracht! Doe wat je wilt, doorzoek gevangeniscellen en grijp ongeoorloofde dingen op een ongebruikelijke manier, communiceer met het hele klimaat. Bezoek de verste uithoeken van de gevangenis of trap gewoon een paar peuken en niet echt de gevangenen.

Prison Simulator TrailerVerschillende gevaren van rondes

Breng uw activiteit en geest op één lijn door kleine posities in te nemen voor de veroordeelden terwijl u probeert het bord te verzachten. Tot slot, het is uw verantwoordelijkheid om een ​​onpartijdige positie te behouden, en als u de ene kant als de uwe uitspreekt, zal de andere snel op uw plaats komen. Je hebt een aantal verplichtingen, waaronder het tolereren van nieuwe gedetineerden, het doorzoeken van cellen en het ontdekken van voorraad. Bij het uitoefenen van uw verantwoordelijkheid zult u merken dat de gedetineerden ook bepaalde zaken moeten negeren. Evenzo, neem genoegen met afbetalingen en financiën terwijl u taken uitvoert en lijkt meer op een welverdiende vooruitgang.

Ondanks het feit dat dit spel enorm veel boodschappen en een klok voor fans biedt, biedt het ook een totaal gevoel van kansen voor spelers. U kunt gezelschap worden van gedetineerden of arbeiders. Bedenk echter dat uw activiteiten de relaties die u met iedereen om u heen heeft, zullen beïnvloeden. Onderzoek twee spelmodi in Mission of Freeplay. In de missie ontdek je een zich ontwikkelende test en verhaal binnen je gevangenisverplichtingen. Freeplay biedt een aanzienlijk rustiger klimaat als je erachter komt hoe je de titel en zijn talrijke extravaganties eenvoudig kunt waarderen. Onderzoek depagina van de game voor meer gegevens. Prison Simulator PC gratis regelt ergens dit jaar een levering, maar er is geen datum vastgesteld. Het geeft het idee dat deze titel een pc zal zijn bij de onderliggende levering.

Prison Simulator

Prison Simulator Spel

Downloaden

Spel Prison Simulator Systeemeisen :

Systeemvereisten Prison Simulator spel(minimum)

Geheugen: 4 GB
Grafische kaart: AMD Radeon R7 260X
CPU: Intel Core i3-2340UE
Bestandsgrootte: 4 GB
Besturingssysteem: Windows 7 64 bit

Systeemvereisten Prison Simulator spel(aanbevolen)

Geheugen: 8 GB
Grafische kaart: NVIDIA GeForce 510
CPU: Intel Core i5-4400E
Bestandsgrootte: 4
Besturingssysteem: Windows 10 64 bit

 

 

  • Prison Simulator Gratis
  • Downloaden Prison Simulator
  • Spel Prison Simulator
  • PC Gratis Prison Simulator
  • Prison Simulator Downloaden
Leave A Reply

Your email address will not be published.