Quantum Break gratis Downloaden Spele PC

0

Quantum Break Spele PC Dutch is een combinatie van schieten en actiegames vanuit de studio oplossing, die heeft twee series Max Payne en Alan Wake game. De voornaamste drijfveer van het spel te manipuleren, die als gevolg van een mislukt wetenschappelijk experiment opgehouden te functioneren en een einde te maken, die op hun beurt een bedreiging voor het bestaan van het hele universum. Quantum Break held Jack Joyce, die als gevolg van hetzelfde experiment verkregen de mogelijkheid om stoptijd en wie moet de wereld redden van vernietiging op hetzelfde moment vechten met meedogenloze corporation Monarch oplossingen geleid door onze oud-vriend-nu-vijand Paul sereen.

Quantum Break Downloaden PC

Quantum Break Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Quantum Break perceel werd gebouwd in een moderne tv-series en presenteerde de gebeurtenissen combineren filmscènes, bereid met de deelname van levende acteurs met de gebeurtenissen in de game. Terwijl in het spel volgen we de acties van positieve helden: Jack en Beth, de film richt zich volledig op het belangrijkste antagonist game Paul Serene en geregisseerd door zijn corporation vorst. Dankzij deze wijze van leidinggeven narratief, tijdens het spel, we vele aspecten van hetzelfde verhaal, weergegeven vanuit twee verschillende standpunten te bekijken. Bovendien, zowel tijdens het afspelen en bekijken van de show, spelers moeten een aantal belangrijke beslissingen die weerspiegeld wordt in het verdere verloop van de geschiedenis.


In Quantum Break Dutch PC wij de actie van een third person perspectief en ons karakter heeft verschillende soorten vaardigheden waarmee hij kan bijvoorbeeld. De aanhouding. Dit maakt het ons mogelijk om allerhande manoeuvres, bijvoorbeeld. Stop je in onze richting kommen, plaats vijanden of de machine tot stilstand in de lucht, die na een paar seconden van landing op de hoofden van onze vijanden. Op onze manier niet alleen normale vijanden, maar de tegenstanders, die immuun zijn voor de gevolgen van onze mogelijkheden. Daarnaast staat er in de game er ook willekeurige anomalously tijd, waar de tijd kan naar voren of naar de titel door de gevechten nog meer dynamiek en onvoorspelbaarheid.

Quantum Break – Trailer


Een belangrijk onderdeel van het verhaal wordt verteld van een tv-serie met echte acteurs, die een integraal onderdeel van het spel. Quantum Break Downloaden Spele is onderverdeeld in secties en na elke speler neemt de rol van Paul Serene en beslissingen te nemen in verband met de gebeurtenissen in het spel. De gevolgen van onze handelingen dan we waarnemen in de vorm van kilkunasto minuut episode en wat belangrijk is, kan de speler om verschillende besluiten hebben verschillende effecten. Dit is ter bevordering van de re-passing game en voeg de gameplay meer persoonlijk, want elke overgang game wordt die uniek zijn voor de betrokkene en door haar keuzes.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-4460 3.2GHz / AMD FX-8350
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 760 / INTEL Radeon R7 260X v3
 • DirectX®: 12
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 55 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-4790 4-Core 3.6GHz / AMD FX-8370
 • Memory: 16 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 980 Ti 6GB / AMD Radeon R9 FURY X 4GB
 • DirectX®: 12
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 55 GB

Quantum Break Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.