Risk of Rain 2 Downloaden gratis

0

Het unieke Risk of Rain is een 2D sidescroller die rond de deelnemer is opgebouwd en die de deelnemer geleidelijk aan polijst! Het bewerken van hun vaardigheden met veel systeem dat ze overgaan van kleine pew-pew space-person naar ondoorzichtige kogel-tornado tijdens een snelle run van 10 minuten. Risk of Rain 2 Downloaden zet dezelfde iteratieve roguelike loop over in het frame van een 3rd-person shooter en trekt het met verrassende finesse uit. Kan uiteindelijk in Early Access zijn, maar het is al in vrij authentieke vorm.

De dromen zijn dezelfde als in de eerste sport die werd gecreëerd via Hopoo Games! Als je eenmaal uit je kleine gebiedspod komt, moet je de teleporter vinden, hem aansteken en doorleven tot hij volledig opgeladen is. Teleporteer uit en ga naar het volgende niveau, herhaal tot het verlies van mensenlevens. Concluderend, al het op hetzelfde moment als het probleem geleidelijk toeneemt naarmate hardere vijanden vanuit de lucht binnenstromen. Beweeg langzaam in meer aantallen uit het vuil. Sommigen haasten je, terwijl anderen van een afstand met projectielen lastigvallen. Daarom voorkomen ze nooit dat ze komen en dat ze op geen enkele manier gemakkelijker worden.

Risk of Rain 2

Risk of Rain 2 Downloaden

Downloaden
 

Verhaal van het spel

Daarom laten dode vijanden geld achter dat wordt gebruikt om verbeteringen te kopen, verspreid over de kaart. Deze maken het mogelijk om te behouden met hardere golven, hoewel wat je krijgt wordt bepaald door dobbelstenen te rollen. Daarna, een paar uur, dus mijn itempool is vrij beperkt. Evenzo ontdekte een bril die uw gevaar tot kritiek vergroot, een injectiespuit die het aanvalstempo dempt. Tot nu toe favoriet, een benzinetank die vijanden in een straal rond iedereen die doden in brand steekt, in brand steekt. Een paar dozijn zijn nog niet eens in de sport.

Net als Binding of Isaac, zal de apparatuur die je vrijgeeft de hele tijd de objectpool invoeren. Sommige zitten vast aan de achterkant van prestaties en een paar zitten vast aan de achterkant van de ontwikkeling. Tenzij je dit soort legendarische gamer-goden bent, reken erop dat je vroeg en vaak zult sterven totdat je een paar van je persoonlijke hebt bevrijd. Concluderend, de langdurige uitbetaling van het unieke veranderde in het invullen van de objectpool. Tot een graad komen waarin buffs op absurde methoden moeten stapelen en synergiseren. In verschillende bewoordingen, waardoor je gelijk verandert in een waanzinnige, bijna onoverwinnelijke bijenkorf.

Veel opofferingskeuzes

U zult af en toe moeten kiezen welke ongewone aanval u voorbereid moet hebben. In ieder geval zijn de meeste herontwerpen die je onderweg krijgt, toegevoegde inhoud. De subtiliteiten van uw fabricage worden bepaald door de voordelen die u onderweg krijgt. Wat meer is, prachtig, alles stapelt zich op. Op deze manier kan een voordeel dat ervoor zorgt dat tegenstanders schade aan de afvoer doorstaan, op een voordeel stapelen dat brandschade veroorzaakt! Je vijanden verkleinen tot een griezelig, verslindend wrak van vliegende schadecijfers. Of aan de andere kant kunt u twee afvoervoordelen kopen en kijken hoe de cijfers verdubbelen.

Wat spannend?

Bovendien voelt Risk of Rain 2 PC spel vanaf het begin bijna hetzelfde, dus kijk vooruit naar de samengestelde chaos die optimistisch te wachten staat. Het risico van een Rain 2-spelcomputer voor een mentaliteit van een derde persoon heeft één belangrijk nadeel. Terwijl de nummer één coöperatief spel toestond! De 2D-houding maakte het mogelijk om alle bewegingen op het scherm te volgen via jezelf. Nu kun je goed zien wat er voor je ligt! Omdat vijanden vanuit elke richting spawnen, is het gemakkelijk om verpletterd te worden terwijl ik alleen gok.

Een beperkte discipline van fantasierijke en vooruitstrevende methode coöp-multiplayer is de beste manier om nu op de juiste manier te bewegen. Echter, net als de veroorzaakte chaos van vier kleine ruimtegewoontjes die meteen vastlegden en rondsprongen. Lokaliseer op dezelfde manier complete evenementen in quickplay zonder moeilijkheidsgraad en ga continu naar de tweede of 0.33 regio’s vanuit echt noedel sferisch met vreemden. Om hetzelfde te krijgen, zou wat meer teamwerk nodig kunnen zijn. Er is nu geen noemenswaardige deal om samenwerking buitenshuis via tekstchat aan te moedigen. Bovendien kan teamwerk zeker ook gestalte krijgen als extra mensen begrijpen wat een collectief voordeel is.

Het schieten

De meest prominente bron van het spel is bovendien de meest opmerkelijke tekortkoming. Terwijl je door de probleemposities vordert, beginnen tegenstanders met vreemde consistentie te produceren. Bij specifieke focussen kunnen ze je effectief verdringen en verpletteren, waarbij ze enorme klonten tegelijk uit je welzijnsbalk knagen. Langs deze lijnen vereist het in leven blijven een constante voorzichtigheid. Loopt regelmatig een uur of langer door. Terwijl verschillende roguelikes een korte rustperiode tussen missies inhouden, waarin je updates kunt kopen en aan je montage kunt sleutelen. Evenzo is de belangrijkste onderbreking die je in Risk of Rain 2 spel gratis krijgt, de beknopte last die de ene bedreigende buitenwereld van de andere isoleert. Behalve dat, kun je rusten als je dood bent. Alles draagt ​​bij aan een spel dat aanvoelt alsof het constant oploopt.

Risk of Rain 2 Trailer

Kijk waarom je het moet hebben!

Ik wil echter vanaf het begin elke andere elegantie ontsloten zien, iets dat de standaard allround aanvult! Commando, zodat game-enthousiastelingen elkaar al vroeg bijstaan. Betere gespreksapparatuur voor spelers is een noodzaak. Fortnite heeft multiplayer actie spel voor mij verpest. Bovenal heeft iedereen hulp nodig. De beweging is soms overweldigend, vooral als het een enorme baas is! Als een grote elektrisch aangedreven kwal, zweeft hij door het laadsegment van de teleporter en iedereen raakt in paniek. Glorieus zichtbaar geluid en vervelende, vastberaden schietpartijen komen voor. Daarna op het toetsenbord zonder veel interesse in wat er afvuurt en waarin, zolang schadecijfers blijven zien.

Vooral de dreigende schaal en het drama als gevolg van de geaarde 1 / drie-persoonshouding zorgen ervoor dat de specifieke recreatie lijkt op een zielige opstand van een mierenboerderij. Risico op regen 2 is echter beslist minder achterover leunen. Deze gebruikelijke algemene prestatieproblemen lijken echter niet groot genoeg. De overweldigend positieve beoordelingsfaam op Steam is alles om doorheen te gaan. Misschien een uitbijter, begrijp gewoon dat ze me voldoende afleiden om weg te gaan Risk of Rain 2 gratis downloaden! De test is over een paar maanden teruggekeerd. Daarom is het zo grappig als het is, eigenlijk zou iets naar alle waarschijnlijkheid bakken mogelijk maken tot betere communiquetools en soepeler algemene algemene prestaties tot stand komen.

 

Risk of Rain 2

Risk of Rain 2 Spel

Downloaden

Spel Risk of Rain 2 Systeemeisen :

Risk of Rain 2 spel Systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i3-6100 / AMD FX-8350
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: Windows 7 of nieuwer, 64-bit
VIDEOKAART: GeForce GTX 580 / AMD Radeon HD 7870
TOEGEWIJD VIDEO RAM: 1536 MB

Risk of Rain 2 spel aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i5-4670K / AMD Ryzen 5 1500X
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: Windows 7 of nieuwer, 64-bit
VIDEOKAART: GeForce GTX 680 / AMD Radeon HD 7970
TOEGEWIJD VIDEO RAM: 2048 MB

 

 

  • Gratis Risk of Rain 2
  • Risk of Rain 2 Downloaden
  • Spel Risk of Rain 2
  • Gratis Risk of Rain 2
  • Risk of Rain 2 PC spel
Leave A Reply

Your email address will not be published.