Rocket League PC game downloaden gratis volledige versie voor computers

Rocket League Download PC is een futuristische actie game waarin zitten achter het stuur eenheden door de raket motorvoertuigen en neem deel aan schermutselingen netwerk op basis van de principes van een voetbalwedstrijd. De game is het vervolg op uitgegeven in 2008 Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars! In de Rocket League deel te nemen in duels de twee teams die, net als in het echte voetbal spel, proberen om een doel te houden. Spelers moeten hun auto’s te controleren om de bal slaan in het doel van de tegenstander, ze kunnen ze ook gebruiken om hun doel tegen schoten van het andere team te verdedigen.

Rocket League Download PC

Rocket League Download PC

PC Downloaden Game

De gameplay zelf is zeer dynamisch en zorgt voor allerlei gekke manoeuvres mogelijk gemaakt door de natuurkunde en uitvoeren van het spel. Auto’s realistisch geraakt en stuiteren van de bal, spelers kunnen ook gebruik maken van turbo versnelling, en zelfs hun auto te controleren als ze in de lucht, zodat bv., Respectievelijk gericht op de bal stuiteren op het doel. Rocket League Download biedt een systeem voor de uitbreiding van hun auto’s met nieuwe onderdelen. Die in het spel meer dan 150 en ze zijn in staat om een ​​auto die perfect in ons spel. Raket League gericht op gevechten online, waar u kunt deelnemen aan wedstrijden, bestaande uit maximaal acht spelers (1 vs 1 na 4 vs 4), maar biedt ook offline modus, waar in plaats van de spelers waar we voor staan ​​computer bots en kan deelnemen aan een competitie seizoen . Het spel heeft een split-screen modus handelen op een drop-in, drop-out en herhaling editor, training mode en casual gameplay.

 

Biedt ook een zeer flexibele manier waarop ze kijken met meer dan honderd verschillende gadgets (deze wijzigingen hebben geen invloed op hun gedrag tijdens de wedstrijd, maar u toelaten om zich te onderscheiden tegen andere spelers). Fun diversifieert inclusief de mogelijkheid om naverbrander gebruiken, waardoor we snel bewegen rond het veld of druk op de bal met grotere kracht. Tijdens de wedstrijd kunnen we ook je tegenstander te slim af met een reeks van acrobatische trucs, en zelfs proberen om hem tijdelijk uit de competitie te verwijderen als gevolg van een botsing met hem op hoge snelheid. Raket League kun je spelen in de single player mode, waarin je kunt duels met de computer AI te rollen of deelnemen aan diverse trainingen of championship mode. In de loop van de concurrentie geleidelijk opent toegang tot nieuwe voertuigen en hun componenten. Het zout is leuk, maar multiplayer (rivaliteit of samenwerking in het kader van hetzelfde team), zowel online (via dedicated servers) en split screen.

Rocket League – Trailer


Veronderstellingen leuk zijn zeer eenvoudig en lijken wat de regels van de klassieke voetbal. Dus hebben we twee teams (elk kunnen bestaan ​​uit 1-4 spelers), twee goals en een bal, en het doel van de wedstrijd is om het in het doel van de tegenstander. De gameplay is echter niet deelnemen aan de spelers, en de controle van de bal te vieren door middel van speciaal podrasowanych raket-aangedreven voertuigen. Wedstrijden die plaatsvinden op de ongebruikelijke arena’s, die lijkt op kooien en individuele voertuigen zijn uitgerust met een scala van speciale vaardigheden die tijdens het spel verder kan worden gewijzigd. Vergeleken met zijn voorganger, de Rocket League Downloaden Game in de PC-versie heeft een sterk verbeterde grafische vormgeving, maakt gebruik van de mogelijkheden van de moderne computers en achtste generatie consoles. De auteurs ook verbeterde physics engine en zorgde voor passende dynamiek van het spel. Opmerkelijk is ook interessant Revision systeem waarmee u om het materiaal te bewerken en te bereiden indrukwekkende videoclip.

Rocket League - Systeemeisen
Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows Vista SP2 of nieuwer
 • Processor: 2.0 GHz Dual core
 • Memory: 2 GB RAM
 • Graphics Card: Nvidia 8800 / ATI 2900
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 2 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows Vista SP2 of nieuwer
 • Processor: 2.0+ GHz Quad core
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: Nvidia 260 serie of ATI 5850 of beter
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 2 GB

Full Game Downloaden Rocket League

PC Downloaden Game

Comments
 1. mohamed
 2. Satir

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *