Serious Sam 4 Downloaden gratis

0

De nieuwe actievideogame Serious Sam 4 spel pronkt met de beelden van de opkomende game! Strijd, wapens, vijanden, het nieuwe Legion-framework en nog veel meer! Distributeur Devolver Digital en ontwerper Croteam hebben weer een actie video voor Serious Sam 4 uitgebracht. Pronkend met een deel van de aankomende game’s visuals, gevechten, wapens, tegenstanders, hoogtepunten, en vanaf daar is de lucht de limiet. Sam zou in 2013 onderweg zijn! Werd voor zover bekend vooral ondersteund door de Serious Sam Humble Bundle die rond dezelfde tijd werd uitgebracht. Hoe het ook zij, de voortgang op Serious Sam 4 moest worden uitgesteld. De ingenieurs konden zich dus concentreren op het alom geprezen The Talos Principle uit 2014, maar het zou worden voortgezet zodra de laatste gang van zaken was afgelopen.

Serious Sam 4

Serious Sam 4 Gratis

Downloaden
 

Overleven voor één speler en voor meerdere spelers in de game Serious Sam 4

Wat het belang van het verhaal is, maar de interactiviteit lijkt eigenlijk te zijn wat je zou verwachten van een gratis Serious Sam 4. Veel groter dan eerdere games, maar Croteam in mei dat zijn nieuwe Legion-systeem duizenden tegenstanders in staat zal stellen om al die tijd te worden weergegeven. Wat helemaal passend klinkt voor het arrangement. Er zullen ook nieuwe wapens en tegenstanders zijn, en er zullen duidelijk veel favorieten terugkomen. Geef toe dat nieuwsgierig naar het interstellaire onderzoek van de mensheid naar de sterren in de Serious Sam-legende was gereisd. Zoals de dingen zijn, maar het is niet echt een punt van convergentie van het spel, en bovendien die enorme, Doomsday-uitziende persoon tegen het einde.

Wat me echter echt opviel, was het logo dat kort na de trailer in de livestream van Devolver Direct verscheen, verwijzend naar Serious Sam 4 Planet Badass. Devolver bevestigde in mei dat het dat meest stralende onderschrift had laten vallen, welke gedachte echt ellendig was. Houd er rekening mee dat het niet in de trailer zelf verschijnt! Kwaliteit in de livestream van Devolver Direct geeft me het vertrouwen dat iemand heeft besloten om het terug te sturen. De Processed en Belcher en Croteam garanderen bijvoorbeeld oorlogsgebieden die rijk zijn aan een groot aantal tegenstanders. Beleefdheid van het nieuwe Legion-framework, dat in de onderstaande video een ietwat beangstigende indruk krijgt.

De klassieke monsters

Met betrekking tot de mechanica? Over het algemeen realiseer je je wat je te wachten staat als je ooit een Serious Sam hebt gespeeld! Je belangrijkste verantwoordelijkheid is om de wereld te behoeden voor de krachten van Mental door schijnbaar onbeperkte stormen van dwaze tegenstanders af te schieten. Waar het om gaat, is de uitvoering. Het is natuurlijk een enorme visuele herziening van eerdere titels. Nieuwe innovatie maakt bovendien omstandigheden mogelijk waarin je tegen een groot aantal vijanden vecht. Er zijn nieuwe tegenstanders zoals de Belcher en nieuwe wapens zoals een automatisch jachtgeweer! Het is onmiskenbaar dat u zich op uw gemak voelt, of u nu zonder iemand anders speelt of in een modus voor vier spelers. Dit is voor gamers die het kunstwerk missen, het arcade-achtige gevoel van vroege eerste individuele shooters en zich niet druk maken om haveloze verhalen.

Doelstellingen, geheimen en vallen

Stage eliteness is over het algemeen een teken geweest van de showcase van de gameconsole waar Sony, Microsoft en Nintendo. Voor afweging en veroudering door het garanderen van hittitels gaan hun tegenstanders pas na een bepaalde periode. PC-games zijn dan weer progressief open, maar worden door gespecialiseerde obstakels gehinderd om snel op comfort te komen. Die gespecialiseerde kwesties zijn een overblijfsel uit vervlogen tijden geworden, maar dat belet niet dat deze nogal verbazingwekkende verandering plaatsvindt.

De Serious Sam-spellen zijn altijd zo’n ervaring geweest. Odin geeft de voorkeur aan hen omdat ze zich door de jaren heen aan die reinigingsmaatstaf van activiteit hebben gehouden. Sinds de tijd dat Croteam begon met het maken van de beste Duke Nukem-game nadat 3D Realms absoluut alles in dat etablissement had verknoeid. Serious Sam heeft een bepaald iets meegemaakt! Grijp een paar wapens, poep je spijkerbroek op elk moment dat je die zelfvernietigende headless vliegtuigen uit het zicht hoort schreeuwen. Alles doden met een hartslag op je scherm.

De vijandelijke troepen

Neem het op tegen spic and span-vijanden en transcende beesten zoals de hysterische Processed, verschrikkelijke Belcher, de keiharde Zealot, en de sky is the limit vanaf daar. Uitgerust met een enorm aantal decimerende wapens, kies je apparaat voor elke omstandigheid in Serious Sam 4. Verwoest voor Mental’s Horde met behulp van het baanbrekende tweevoudige hurtle-jachtgeweer, de afwijzende minigun, de ongelooflijke lanceerinrichting voor snij-apparaten, een ongerept automatisch jachtgeweer en de beroemd pistool. Reviseer je speelgoed en waardeer de ruwe voortreffelijkheid van het slot op de raketwerper en de krachtige laserlichtemissie.

Kruip door de activiteitenkruistocht van Serious Sam 4 met metgezellen in de online modus voor 4 spelers! Voer energieke essentiële missies en spannende zijreizen uit in andere problemen voor een extra test. PC gratis Serious Sam 4 brengt waarschijnlijk het grootste kruispunt in de geschiedenis van het arrangement uit met het nieuwe Legion System en oorlogsgebieden vol met een groot aantal vijanden! Toch is de trailer niet alleen een actuele introductie. Het stimuleert bovendien een van de grootste veranderingen van Serious Sam 4. Het Legion-systeem is een nieuwe technologie die Croteam heeft uitgevoerd voor Serious Sam 4.

Brute actie

Zoals aangegeven door de ontwikkelaars, stelt het Legion System hen in staat om een ​​aanzienlijk deel van meer dan zelfs 10.000 vijanden tegelijk op het scherm te zetten. We halen het uit tot elf uur. Het is een vrij constante articulatie onder Croteam, in het licht van deze vroege trailers. Daarna zal de Serious Sam 4 spel misschien wel de grootste vooruitgang voor het establishment sinds de eerste ontmoeting controleren. Of het nu gaat om tegenstanders, wapens of eigenlijk de omvang van het gevecht, Serious Sam 4 zal meteen precies aangeven wat toegewijden van het establishment nodig hebben.

Terwijl Croteam stelt dat ze het tot elf bellen, ondersteunen de opnames dat volledig. Met monsterlijke tegenstanders die Sam Stone bij elke stap opstaan ​​tijdens zijn galactische ervaringen die kunnen worden meegedeeld aan drie verschillende metgezellen in een behulpzame kruistocht en er honderden komen, zal Sam zijn hele wapenvoorraad gebruiken om de mensheid te sparen van de zwerm van Mentale legers in een titel. Voor enkelen kunnen er correlaties zijn met Doom met betrekking tot de snelle strijd en verpulvering. Ondanks het feit dat er geen melding is dat Denuvo vijandig is om vals te spelen of tegen te veranderen op de Steam-pagina.

Soort ervaring

Je hebt waarschijnlijk de mogelijkheid om dit tot ver in de toekomst te spelen en met hetzelfde aantal mods en wijzigingen als je zou willen. Wat pre-request-beloningen betreft, biedt Croteam er een aan in het spel om te kopen voordat de titel uitkomt! Tommy Gun die Sam Stone kan gebruiken om de niet te stoppen menigten vijanden te verslaan die zichzelf aandringen voor fijne objectieve oefeningen. Serious Sam 4 downloaden heeft nu zijn Steam-pagina live voor pre-orders, en heeft niet gemeld wanneer het geruststellend zal komen. Het spel zal speelbaar zijn op de twee Windows en Linux-frameworks, wat verheugend nieuws is voor degenen die Microsoft blijven vermijden voor eerdere praktijken.

Serious Sam 4 TrailerEerste persoon schietactie Serious Sam 4-game

Het is veel beter op de hogere probleeminstellingen, die op de een of andere manier uitzoeken hoe ze de kansen kunnen maken! Nog minder positief en zal de kracht van zelfs de meest ervaren spelers testen. In het geval dat dit niet voldoende was, bevat Serious-game ook een krachtige multiplayer-modus. Voor een bepaald iets kun je maximaal vier spelers aangenaam of tegen elkaar laten spelen op een enkele pc, met behulp van een gesplitste schermmodus. Dit zal voor de meeste spelers niet handig zijn, maar het doet nog denken aan de intensiteit van de motor van het spel. Behandelt prompt de verschillende synchrone perspectieven. In ieder geval heeft het spel een ingewerkte spelercoördinerende component! hiermee zou je al veel Serious Sam-servers op internet kunnen ontdekken.

Serious Sam is snel en stabiel via internet, en in gedachten houdend dat de deathmatch-modi leuk kunnen zijn. Het is bijzonder charmant om de singleplayer-niveaus op een prettige manier te ervaren met andere live-spelers. De game biedt een afleidende keuze aan personagemodellen om naar te kijken voor multiplayer, die allemaal vergelijkbaar zijn met afwijzingen. Het is ook de moeite waard om op te merken dat Serious Sam zelfs wordt geleverd met beperkende niveauwijzigingen. 3D-weergaveapparaten voor die spelers die graag de buitengewone vestiging van de game willen uitbreiden. Gezien hoe aangenaam het spel is, en gezien het feit dat het goedkoper is. Het zal ongetwijfeld ontelbare door spelers gemaakte gidsen, personagemodellen en speelmethoden opleveren! het onzeker uitbreiden van de game’s vanaf nu geweldige replay-achting.

Texturen en personagemodellen in hoge definitie

Serious Sam is eigenlijk ideaal voor wat het is. Het is een buitengewoon ogend, leuk vulspel met veel instinctieve rushes en helemaal! Met nadruk de grootste gevechten in elke shooter tot nu toe. De modus voor één speler heeft veel diepgang! Vanwege de verschillende mysteries die in elk niveau worden afgedekt en de onderscheidende probleemkeuzes toegankelijk zijn. Ook komt de multiplayer-modus van het spel, met name de aangename keuze, overeen met die van de meest bekende beschikbare shooters.

Downloaden Serious Sam 4 is misschien niet geschikt voor spelers die de voorkeur geven aan steeds bewuster en meer verhaalgedreven. In ieder geval progressief echte eerste individuele spellen, bijvoorbeeld Thief of Deus Ex! Hoe het ook zij, zelfs deze spelers verdienen het om de game uit te proberen. Serious Sam is uiteindelijk een onmiskenbare oefening in welke componenten belangrijk zijn om een ​​spel aangenaam te maken. Het is een onweerlegbaar leuk spel van een onmiskenbaar bekwame verbeteringsgroep.

 

 

Serious Sam 4

Serious Sam 4 Downloaden

Downloaden

Spel Serious Sam 4 Systeemeisen :

Serious Sam 4 spel Minimumvereisten

Besturingssysteem: Win 8, 10
Bewerker: Intel Core i3-560 3.3GHz / AMD Phenom II X4 805
Grafische kaart: AMD Radeon R7 240 v2 2GB of NVIDIA GeForce GT 730 v2
Systeemgeheugen: 2 GB RAM
Opslag: 15 GB ruimte op de harde schijf

Serious Sam 4 spel Aanbevolen vereisten

Besturingssysteem: Win 8, 10 – 64 bits
Bewerker: Intel Core i7-860 Quad 2,80 GHz / AMD FX-8120
Grafische kaart: AMD Radeon HD 7850 of NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
Systeemgeheugen: 8 GB RAM
Opslag: 15 GB ruimte op de harde schijf

 

 

  • Gratis Serious Sam 4
  • Downloaden Serious Sam 4
  • Spel PC Serious Sam 4
  • Serious Sam 4 Spel Gratis
  • PC gratis Serious Sam 4
Leave A Reply

Your email address will not be published.