Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic PC Spel

0

Heb je veel extra tijd om te verbranden? Ervan uitgaande dat dit het geval is, is Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic spel misschien wel de game voor jou. De meest recente uitbreiding van Ubisofts bewonderde onderzeeër-reproductiebedrijf is! Zo verwarrend en onvolledig dat het in mindere mate een probleem zou zijn om lid te worden van de marine. Ervaar uit de eerste hand ervaring ondergedompeld dan om te begrijpen wat hier gebeurt. Hoewel de game solide focussen heeft en potentieel laat zien als je de kans hebt dat je erop moet vertrouwen dat ontwerpers en modders de huidige problemen zullen oplossen! Nu moet je alles op de moeilijkste manier doen.

Bij de eerste instructie-oefening weet je niets over hoe je een onderzeeër moet besturen. De belangrijkste capaciteiten zijn overgenomen van de interface voor omslachtige bestellingen en het persoonlijk verstrekken van verzoeken aan het team. Het nieuwe vertrouwenskader voor bemanningsleden is verbroken. We mogen ook de ruime verzameling configuratiekenmerken en bugs niet over het hoofd zien. Die worden vergezeld door een onsmakelijke dubbele samenzwering van zekerheid die verwacht dat u consequent online bent. Er zijn een paar goede voortekenen, maar een groot deel van de tijd is dit een van de meest vermoeiende ontmoetingen onder de golvesimn aan deze kant van Das Boot.

Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic

Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic Downloaden PC

Downloaden
 

Meeslepende sub-sim

Net als zijn antecedenten, is Downloaden Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic een zorgvuldige reproductie uit de Tweede Wereldoorlog! Van het leven dat je onder de golven in een Duitse U-boot hebt doorgebracht. Vrijwel alles kan worden ontworpen! Dus je kunt voor alle authenticiteit gaan of beugels gebruiken die het gemakkelijker maken om tegenstanders te spotten, torpedo’s te schieten. Wat meer is, het is echt geweldig dat je alles idioot kunt maken, op grond van het feit dat Ubisoft het intens heeft gemaakt voor nieuwe kinderen in de buurt. De vroege uurtjes zijn teleurstellend, in hoge mate in het licht van het feit dat de instructie-oefening een oefening in nutteloosheid cruciaal is. De handleiding behandelt in wezen geen van de centrale ideeën die u moet begrijpen.

Het is stom hoe weinig je wordt verteld. De instructie-oefening laat zien dat je niets doet, maar gemakkelijke doelladingsschepen laat zinken en het gidsscherm gebruikt om een ​​koers uit te zetten. Hoewel de handleiding meer ruimte besteedt aan rommelige profielen van uw groep, is Emil doorgaans uitzonderlijk rustig. Een beetje nerds dan op de verdwaalde delen van de subactiviteiten die belangrijk zijn om iedereen thuis bij Hitler te krijgen. Veel erger is dat de handleiding op een laag doel is onderzocht! Je kunt je dus niet concentreren op gidsen en contouren zonder dat ze in mistige wrakken veranderen. De eerste introducties verslechteren niet dan dit.

Word een echte leider

In het geval dat je deze precaire verwachting om informatie te absorberen kunt overwinnen, zul je een volledig uitgelicht spel vinden dat op je anticipeert aan de andere kant. Je verwacht de baan van een scheepsleider in de lange strijd voor één speler! Net als in de stelletje onregelmatige recordmissies waarbij je dingen doet als het beveiligen van de Bismarck en de St. Lawrence River afdaalt om de Canucks aan te vallen. De overgrote meerderheid van deze kroniekmissies zijn kort en smaakloos, en eindigen behoorlijk snel nadat je fundamentele doelen hebt bereikt. Bijvoorbeeld het laten zinken van een bepaald vijandelijk vaartuig of het verzenden van een bepaalde hoeveelheid lading naar de basis van de oceaan. Multiplayer biedt een interessantere bijlage met groepen van maximaal acht Uboats die samenwerken om schepen te achtervolgen in de acht inbegrepen situaties.

Test je oorlogsstrategieën

Doelen strekken zich uit van eenvoudige stevige negatieve punten tegen kleine bewakersbijeenkomsten tot enorme hinderlagen op teams! Voeg daarna veel handelaarstransporten toe naast oorlogsschepen en zelfs een transporteur. Modders maken vanaf nu missies voor de multiplayer, waardoor deze een lange levensverwachting zou moeten geven. Helaas kent het internetspel een afwezigheid van spelers, enigszins in het licht van het feit dat dit een speciale sim is. Meestal als gevolg van associatieproblemen die een paar clients ertoe aanzetten om fysiek een aantal poorten op switches te openen. In ieder geval kun je multiplayer-missies solo proberen! Zodat je kunt ervaren hoe ze spelen, ongeacht of je niet met iemand anders om kunt gaan.

 Open nieuwe locaties

Gevechtsmissies beginnen zodra de oorlog begint. Je eerste taak is om de hoofdfunctionaris te spelen aan boord van een onderzeeër die de Poolse kust bewaakt tijdens de Duitse aanval in september 1939. Vanaf dat moment word je verheven tot commandant en krijg je je eigen ponton om leiding te geven door een steeds groter wordend takenpakket dat je in 1943. Vreemd genoeg kan de kruistocht een soort piepende ademhaling zijn. Kijkbestemmingen lijken zelfassertief en droog te zijn. Uw mandaten zijn redelijk en omvatten voor het grootste deel het neerhalen van twee- of driehonderdduizend ton handelaars die in de Noord-Atlantische Oceaan leveren! Het laten zinken van expliciete geallieerde boten op gezette tijden, maar de manier waarop ze worden geïntroduceerd laat een hoop te wensen over.

Realistische en meeslepende Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic spel

Naast korte briefings op kaarten naar het begin van situaties, wordt de redeneermethode voor missies nooit opgehelderd. Het lijkt overdreven veel op je timingcijfers, de oorlog willen winnen als je gezonken bootaggregaten hoger eindigen dan die van de andere man. Deze doelstellingen zijn in ieder geval zo opgesteld dat je het gevoel krijgt dat je een deel van de oorlog bent. Je draagt ​​te allen tijde bij om te helpen bij de meer prominente Duitse oorlogsinspanning. Britse barricade tijdens de nepoorlog, ter ondersteuning van de aanval op Noorwegen. Het verpletteren van transport in het VK na de instemming van Frankrijk opent tamelijk voordelige nieuwe onderhavens.

Silent Hunter 5 ziet er geweldig uit

Alles bij elkaar genomen, hoezeer je ook ondergedompeld moet worden in de waarheid van het leven als een U-bootchef, het is moeilijker dan je zou verwachten. Er zijn enorm veel problemen. Het beste is met de update-interface. Er is zoveel gladgestreken dat de belangrijkste hoogtepunten zijn geëvacueerd. Met name de overgrote meerderheid van de maatregelen die de eerdere Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic kostenlos een lucht uit de Tweede Wereldoorlog gaven. Als je momenteel op een periscoopscherm bent, zie je alleen een donkere foundationvlek met de Tactical Action Interface-minimap! Dat lijkt veel op een gps en enkele vooruitstrevende symbolen.

In je onderzeeër en over de glooiende oceaan

Dit is zeker redelijker hier en daar blik door een echte periscoop en je ziet niet overal controles. Het donker maakt het eenvoudiger om tegenstanders rond de avondtijd te spotten, maar dit scherm blijft schandalig blah. In eerste instantie zou je niet weten of de game zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog of vandaag. Talloze capaciteiten hebben bijvoorbeeld het kompas overboord gegooid dat de minuut van koers verandert.

Momenteel moet u alle koerswijzigingen plotten op het primaire gidsscherm of de minikaart. Wat niet leuk is in korte minuten als je opgesloten zit met een bewaker of aan oorlogsschepen ontsnapt. Er is niet zozeer een benadering om uw diepgang onder de bodem te controleren. Fan-mods beginnen nu een deel van deze tekortkomingen aan te pakken, maar tegelijkertijd is het verbazingwekkend dat Ubisoft zulke onmisbare delen van de interface zijn.

Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic TrailerEen nieuwe koers uitzetten, kapitein?

Gratis Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic is verhuisd naar volledig 3D sub-ingewanden! Eerste individuele perspectief waarbij u uw schip door de ogen van de schipper ziet. Momenteel, in plaats van instructies te geven in een Führer-achtig ontwerp, haast u zich naar verschillende delen van uw vaartuig en geeft u bevelen door middel van verhandelingsbomen. Vanaf het begin draagt ​​het geven van oog in oog orders bij aan de authenticiteit en geeft het je het gevoel dat je de baas bent van een echte onderzeeër. Als je de XO adviseert om stil te lopen, krijg je zeker een boost.

Het is ook ongelooflijk extreem in de passages van je ponton terwijl je een aanval doorstaat. Het ziet eruit als de Atlantische Oceaan door explosieve plooien naar binnen stort, waardoor waterparels langs het scherm naar beneden lopen. In ieder geval treedt op dat moment eentonigheid toe. Het is irritant om rond te dwingen om bevelen te geven. Moeilijk om dit adequaat te doen tijdens de strijd, gezien het feit dat wanneer je terugkeert naar de motorruimte om je specialist te adviseren de diesel te bedriegen, je op de basis van de zee bent. Het is ook een beetje bizar om zoiets persoonlijks te bereiken. Gezien het feit dat echte U-pontons onder meer spreekbuizen installeren waarmee de supervisor van de ambtenaren rond de buitengewone ongewassen op een goede manier kan wassen.

Onderaanvoerder interface

Er zijn veel patches en door de klant gemaakte mods nodig om Silent Hunter 5 in een speelbare, vervullende staat te krijgen. De geschiedenis van Ubisoft met dit arrangement en de verbijsterende toewijding van de fans van de game impliceren dat dit waarschijnlijk zal gebeuren. Voorlopig zou je echter heel graag je onderzeeër-fix van Silent Hunter 3 of 4 krijgen! Twee ongelooflijk geweldige games die overal zijn geweest, bereiden zich voor met patches en mods. Op dit moment, ondanks de duidelijke garantie en meer dan een paar seconden waar ijver. Druk zorgt ervoor dat u de talrijke bugs en configuratiefouten negeert! De vijfde versie in deze opstelling is simulatie niet geschikt om vanuit het droogdok geleverd te worden.

 

Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic

Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic Spel

Downloaden

Spel Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic Systeemeisen :

Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic spel Minimale systeemvereisten

CPU: Intel Core 2 Duo E4400 2 GHz / AMD Athlon 64 X2 4000+ 2,1 GHz
RAM: 1 GB
GPU: GeForce 8800GT / Radeon HD 2600
Besturingssysteem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Opslagruimte: 10 GB

Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic spel Aanbevolen systeemvereisten

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz / AMD Athlon 64 X2 5200+ 2,6 GHz
RAM: 2 GB
GPU: GeForce GTS 250 / Radeon HD 4670
Besturingssysteem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Opslagruimte: 15 GB

 

 

  • Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic PC Spel
  • Gratis Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic
  • Spel Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic
  • Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic Downloaden PC
  • Kosteloos Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic
Leave A Reply

Your email address will not be published.