Star Wars Battlefront PC game downloaden Dutch

0

Star Wars Battlefront PC Downloaden Dutch is het derde deel van een serie shooter die zich afspeelt in het Star Wars-universum. Na het uiteenvallen van LucasArts om een voortzetting van de dobbelstenen team is toevertrouwd. Het spel draait op de Frostbite engine, Battlefield 3 bekend, die garandeert een hoge kwaliteit graphics en realistische animaties.
Net als de vorige games in de serie, dus in dit spel het belangrijkste element van de game zijn netwerk skirmish waarin zij deelnemen aan maximaal 40 personen. Gevechten plaatsvinden op vier planeten: Hoth, Tatooine, Sullustans en Jakku. Op elke planeet er zijn verschillende kaarten, die wij strijden niet alleen te voet, maar ook met behulp van verschillende voertuigen waarvan uit het Star Wars-universum: speederów, fietsers en krachtige AT-AT en AT-ST. Daarnaast heeft het slagveld verplaatst met behulp jetpacków en kaarten kunt u diverse soorten power-ups, bijvoorbeeld. Draagbare kracht op het veld staat.

Star Wars Battlefront Dutch Downloaden PC

Star Wars Battlefront Downloaden PC Dutch

Downloaden


DICE niet vergeten ook om geven die voertuigen tot onze beschikking dergelijke machines, bijvoorbeeld. X-wings en TIE Fighters. In de game, maar er is geen onderdeel van kosmische gevechten en loodsen ruimteschepen enkel binnen de dampkring van de planeet.
De makers Battlefront gameplay introduceerde een heroïsche klasse. Dit zijn zeer krachtige vormen, die de spelers en die worden vertegenwoordigd door de meest beroemde figuren uit de wereld van Star Wars. Wij kunnen bijvoorbeeld. Speel als Darth Vader en de beroemde premiejager Boba Fett.
In Star Wars Battlefront PC Dutch niet worden gevonden voor een typische singleplayer-campagne. Wij hebben de mogelijkheid om te spelen met bots of in het gezelschap van onze vrienden met de co-op-mode voor maximaal 8 spelers. Nieuwe Battlefront ondersteunt ook de mode op een gesplitst scherm en de game zelf, kunnen wij vrij schakelen tussen de weergaven van een eerste en derde persoon.


Productieversie voor personal computers verschilt enigszins van de console versies. Duidelijke wijzigingen voordoen in termen van grafisch ontwerp, wat gewoon een voldoende krachtige computer er beter uitziet dan de PlayStation 4 en Xbox. Helaas is aanwezig op apparaten van Sony en Microsoft split-screen is niet beschikbaar op de PC contacten. Andere elementen zijn identiek voor alle platformen, dus onafhankelijk van welke versie u hebt spelers toegang krijgen tot dezelfde modes, wapens, voertuigen. Star Wars Battlefront voor de Windows-PC platform is primair bedoeld voor multiplayer-gevechten, zodat u geen boeiende verhaallijn. Alles is gebaseerd op de strijd van de Rebel Alliance (Rebel Alliance) van Imperial Stormtroopers, strijden voor root en kracht in een verscheidenheid van plaatsen bekend voor de fans van George Lucas’ universum. Tijdens het spel kunnen we ook controle over dergelijke pictogrammen als Star Wars Darth Vader, Luke Skywalker, Han Solo, Emperor Palpatine, Princess Leia, Boba Fett, en daarnaast is er een onspeelbare personages R2-D2 en C-3PO.

Star Wars Battlefront – Trailer


De gameplay in Star Wars Battlefront PC Downloaden zoals shooters. Spelers zien vanuit het perspectief van de FPP of TPP, waartussen je kunt op elk moment plezier. Afhankelijk van de spelmodus in schermutselingen betrokken bij 40 mensen vechten op hetzelfde moment. Tijdens de spelen, die telt niet alleen individuele vaardigheden, maar ook samenwerking met andere leden van het team gebruik van verschillende wapens en voertuigen, en de worstelingen plaatsvinden op locaties zoals Hoth, Tatooine, Endor of Sullustans. Fun in the Star Wars Battlefront pc Windows plaatsvindt in twee hoofdmodes – offline en online. In het eerste geval hebben we te maken met gameplay voor degenen die liever een lokale multiplayer-mode. Dit zijn de zogenaamde missies onderverdeeld in verschillende typen. In één geval is het onze taak golf na golf aangestuurd door artificial intelligence van de vijanden, en even later spelen we goed in de gevechten, confrontaties helden en proeven.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: Intel Core i3-6300T 3.3GHz / AMD AMD FX-4350
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 40 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: Intel Core i5-6600 3.3GHz / AMD AMD FX-8370
 • Memory: 16 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 40 GB

Star Wars Battlefront Dutch PC Game

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.