The Elder Scrolls Online Morrowind Spel

1

MMO’s kunnen niet gedijen in gemiddelde kwaliteit. Alles bij elkaar voor een spel van deze soort om een ​​betrouwbare of zich ontwikkelende spelersbasis tevreden te stellen met de omvang die belangrijk is om een ​​MMO-wereld te laten draaien! Er moet iets aan zijn dat zowel uniek als schitterend is. Bij de eerste verzending drie jaar geleden, had The Elder Scrolls Online Morrowind gratis deze fundamentele oplossing niet. Het leek een buitensporige hoeveelheid als een MMO door de cijfers en de hoeveelheid Tamriel-kruiden was niet precies genoeg om het te scheiden.

Vanaf dat moment is het toegevoegd aan, opnieuw gemaakt en nieuw leven ingeblazen, met One Tamriel, die de wereld opende via een level scaling framework! Zenimax Online’s invallen in meer smakelijke RPG’s, onder meer met de Orsinium DLC. Evenzo Morrowind, ESO’s eerste extra Chapter, de ontwerper aarzelt bijzonder om het woord ontwikkeling te gebruiken! Nieuwe afdruk in het zand voor het spel, een punt van waaruit fans de mogelijkheid hebben om het te zeggen! Heeft echt zijn plaats ontdekt in het meer uitgebreide pantheon van MMO’s. Bovendien is die plek een verteller van buitengewone verhalen.

The Elder Scrolls Online Morrowind

The Elder Scrolls Online Morrowind Downloaden

Downloaden
 

Terug naar Vvardenfell in The Elder Scrolls Online Morrowind-game

Een deel van de uitleg die de verhalen in Morrowind zijn! Dus nog meer is dat ze niet van het regelmatig vurige soort zijn dat je misschien verwacht in een hoge droomomgeving. Er zijn verhalen over artiesten met gevoeligheden voor katten, of Nords die hun spijkerbroek laten afpakken terwijl ze wankel op de vlucht zijn voor trollen, veeleisende kap met burgerwachten die hulp nodig hebben bij het aanbieden van buurtgelijkheid, die laatste komt volledig overeen met ESO’s gelijkenis met een commissaris Gordon. Deze verhalen zijn ongelooflijk, gespannen, opwindend en regelmatig grillig.

Ze zijn ook vaak grappig. In een van die verhalen achtervolg ik een blunderende paleoloog, een saaie mythische persoon op bevel van zijn kruiperige, ontmoedigde rechterhand, Elfbetta. Je krijgt echt het gevoel dat de geleerden ongelooflijk veel plezier hebben. Ondanks dat je de druk voelt om fans een gebied te bieden! Daarna brengt hij oude gekoesterde herinneringen over van hun eerste reis naar Vvardenfell in The Elder Scrolls V. Het is allesbehalve moeilijk om deinende, grinnikende en voor het grootste deel met hen mee te nemen op de rit.

De beroemdste regio van het land

De setting heeft daar een enorme impact op. Waagt het schip af naar het begin van het stuk in Seyda Neen in volledig hoge oppervlaktekwaliteit. Eigentijdse visie is verbazingwekkend voor degenen die er 15 jaar geleden waren. Bovendien zit de hele gids vol met dit soort minuten! Vanuit de half verzamelde kantons van Vivec City speelt ESO’s Vvardenfell zich 700 jaar voorafgaand aan The Elder Scrolls Online Morrowind Spel. Het altijd aanwezige sluipen van de vulkanische Rode Berg aan de binnenkant van het eiland. Er zijn consistente gebaren die door het spel worden gestrooid voor veteranen om te waarderen, en, aanzienlijk, dit voelt niet als toegewijde fanadministratie. De groep die deze wereld opnieuw opbouwt, koestert duidelijk een genegenheid voor de eerste.

Bovendien is het allesbehalve moeilijk om een ​​reden te begrijpen waarom. Voor degenen die er niet al die manen eerder waren, is Vvardenfell een opmerkelijke setting voor een droomspel. Het is een vrijwel buitenstaanderscène, waar naderende paddenstoelen hoog boven ons uittorenen en biomen zich verplaatsen van dik gebladerte naar puin geknevelde kale wildernis. Dit zie je ook terug in de soundscape. Er zijn onthoudingen die meteen uw geheugen activeren, bijvoorbeeld het ontwakende hoofdonderwerp. Er zijn echter onbedoelde geluiden die op uw over het algemeen rustige onderzoek lagen en de wereld verder uitdiepen. Het lage gekreun van een sedimentstrider. Het twitteren van een chitineuze bug. Dit is zeker geen gewoon droomland en! Ondanks de intrinsieke sentimentaliteit voelt het nu net zo nieuw als op dat moment.

Een competitieve actie

Wat helemaal niet zo nieuw aanvoelt, is de strijd van de game. Dit is een regio die in de afgelopen drie jaar slechts kleine upgrades heeft ondergaan. Het is tot nu toe ongemakkelijk, in beslag genomen door linker- en rechtermuiskliks in de tijd met overmatige bewegingen en schokmarkeringen. De nieuwe spelersklasse, de Warden, is misschien een veelbetekenende aanwijzing van hoe onaanvaardbaar de huidige klassen zijn om uit te kiezen. Ze zijn zo moeilijk om te proberen zich te herinneren voorbij het personagescherm.

De Warden is geschikt om te handelen in DPS-, herstel- en tankklussen! Pronk met een extreme capaciteit die een ijverige beerpoortwachter je achterna ziet zitten om te helpen in de strijd. Het kan in wezen alles op bewonderenswaardige wijze doen, en iets anders kiezen dan Warden wanneer je het spel opnieuw begint, voelt nu als een ongepaste activiteit. Dat is ongelooflijk voor het geval je gewoon begint, maar voor degenen die eerder vroegen waarom ze drie jaar geleden probeerden Nightblade te kiezen. De tinteling om gewoon opnieuw te beginnen en een moederliefde te kopen, zal waarschijnlijk hoog zijn.

Volg je hele reis

Een ding dat nogmaals ongelooflijk is aan de Warden, tot belemmering van verschillende klassen, is dat het een echt te ontcijferen klasse is. Omdat alle personages geschikt zijn om versterkingssets te dragen, is het vaak moeilijk wanneer het absoluut noodzakelijk is om te klokken welke taak een bepaald spelerspersonage moet vervullen. Is die volledig beklede katachtige persoon daarginds een tank of een genezer? Met de directeur, nou, ze heeft om te beginnen een slechte beer in haar buurt. Evenzo krijgt elke uitgevoerde capaciteit bovendien een voor de hand liggende ordening van volhardende levendigheid. Groeit een hoop paddenstoelen aan de voeten van die directeur? Op dat moment is ze een genezer. Gevraagd in ijs? Op dat moment is ze een tank. Het is een schande dat de oude klassen relatief somber of onsamenhangend blijven.

Met een aantal fantastische questlines

Gezien de aard van de vertelling in de headliner en de realiteit zou het allemaal in staat zijn om prestaties te behandelen! Vraag je je af: waarom zou je dit eigenlijk een MMO maken? Wat PvE betreft, is er eigenlijk nog een 12-speler Trial ESO’s vorm van een aanval en dat is het dan ook. De Halls of Fabrication Trial ondervindt vergelijkbare problemen als de huidige Trials van de game. Daarna zal er een kleine stimulans zijn om dat inbegrepen te krijgen.

Degenen die The Elder Scrolls Online Morrowind downloaden echt professioneel voor degenen die scheef staan, niettegenstaande. De podia zelf zitten vol verticale ruimtes en open moordgronden! Scherpe hoeken om tegenstanders en andere dergelijke vlekkeloze contacten te verslaan. De nieuwe organisatie van 4v4v4 is eveneens een perfecte uitbreiding, aangezien het verwacht dat de coördinatie betrouwbaar zal slagen. Laat genoeg ruimte over om te ademen voor slappe vakbonden en leuke op wedstrijden gebaseerde ontwikkelingsverhalen. Eindelijk deelnemen met PvP omvat een soortgelijk aanhankelijk gevechtsraamwerk, en het is onvoldoende om je tot in de vele uren voort te zetten.

The Elder Scrolls Online Morrowind TrailerPerfecte mix van nostalgie en innovatie

Op zoek naar een ander spel om te besturen tot het eindspel met veel vrienden uit de samenleving? Gratis spel The Elder Scrolls Online Morrowind, ongeacht of het enorm is verbeterd ten opzichte van het basisspel! Ondanks alles zal die tinteling niet krassen. Hoe het ook zij, dit nieuwe deel is een van de meest inclusieve en verleidelijke opslagplaatsen voor ongelooflijke verhalen die al een tijdje spelen. Morrowind is een fundamentele reis voor degenen met een specifieke game-vintage, alles in overweging genomen met aanbidding voor die oude ervaring op de lange termijn. Het is bovendien een ideaal pad voor degenen die nieuw zijn in de eerste Morrowind om deze heerlijke landmassa alleen maar te vinden. Heb gewoon niet het gevoel dat je al je metgezellen moet verwelkomen voor het uitje.

Evenzo, het geval met het basisspel, verplicht Morrowind zowel voor onafhankelijke spelers als voor de individuen die in een bijeenkomst willen spelen. Ongeacht of u absoluut nieuw bent bij de MMO. Daarom kun je rechtstreeks naar de extensie springen met een nieuw personage vanwege de betoverende schaalverdeling van de titel. Ook voor spelers die op zoek zijn naar serieuze activiteit, is er het nieuwe PvP-segment van Battlegrounds! Dat benadrukt gewone op groepen gebaseerde problemen, zoals Capture the Flag en Team Deathmatch.

In verlaten kerkers

Deze redelijk korte afspraken bieden een goede methode om direct in conflicten met verschillende spelers uit te komen. Ondanks het feit dat er op het moment van componeren enkele aanpassingsproblemen zijn. Het level scaling framework is ondanks alles van toepassing op slagvelden! Het is niet precies genoeg om te voorkomen dat nieuwkomers aan flarden worden geschopt door veteranen met intensievere capaciteiten en veel betere uitrusting.

Om de zaken af ​​te ronden, moeten we de Warden de eerste extra spelersklasse van het spel bespreken. In tegenstelling tot de vier bestaande klassen, hoeft de Warden zich niet echt te concentreren op gekarakteriseerde speelstijlen vanwege de drie verschoven vaardigheidsbomen. De directeur schept een reeks capaciteiten op die ervoor zorgen dat je wezens naar het oorlogsgebied brengt om je te helpen. De tweede belicht verschillende meeslepende recupererende spreuken. Derde schijnwerpers op koude betovering die je beschermt tegen veel verschillende naderende aanvallen. Gezien de omvang van de beschikbare bekwaamheden, kan een directeur ofwel uitzonderlijk bijzonder zijn, of schokkend evenwichtig. Het is niet de meest stimulerende les in het spel, maar het brengt ongetwijfeld iets nieuws naar de tafel.

The Elder Scrolls Online Morrowind

The Elder Scrolls Online Morrowind PC Spel

Downloaden

Spel The Elder Scrolls Online Morrowind Systeemeisen :

Systeemvereisten voor The Elder Scrolls Online Morrowind Spel(minimum)

CPU: Intel Core i3 540 of AMD A6-3620
RAM: 3 GB
Besturingssysteem: Windows 7 32-bits
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce 460 / AMD Radeon 6850
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 85 GB

The Elder Scrolls Online Morrowind Spel Aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i5 2300 of AMD FX4350
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 7 64-bit
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 750 of AMD Radeon HD 7850
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 85 GB

 

 

  • The Elder Scrolls Online Morrowind Spel
  • The Elder Scrolls Online Morrowind Downloaden
  • Gratis The Elder Scrolls Online Morrowind
  • Downloaden The Elder Scrolls Online Morrowind
  • PC spel The Elder Scrolls Online Morrowind
Leave A Reply

Your email address will not be published.