The Witness spelen PC Dutch Downloaden

0

The Witness spelen PC Dutch is een first person adventure game, met de nadruk op het oplossen van puzzels en verwijst in dit verband naar het klassieke puzzel-adventure series Myst. Voor de creatie van het spel komt opgericht door Jonathan Blow, onafhankelijke studio Thekla, gelet op verdienstelijke wijze een van de meest interessante platformactie logica van de afgelopen jaren, die in 2008 de vlecht. De titel is ontworpen voor een breed scala aan hardwareplatforms van de voormalige en de huidige generatie, maar eindelijk uitgebracht op pc en PlayStation 4, en een paar maanden later ook op de Xbox 1 en mobiele apparaten.

The Witness Dutch Downloaden PC

The Witness Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Het spel werd op de grote omvang van het eiland, waarna we vrij kunnen bewegen om te zoeken naar de volgende puzzel. Het blijkt zeer verbazingwekkend en ondanks duidelijke aanwijzingen van woonplaats – volkomen verlaten. Diagnose verborgen hier en daar tips (vb. Audiologie) en het oplossen van een andere soort puzzels, in de loop der tijd meer en meer over de plaats waar we moesten zoeken en maak kennis met enkele geheimen van het eiland.

De game is afgebeeld in het licht van FPP en de gameplay is gericht op exploratie (te voet of per boot) opeenvolgende hoeken van het eiland, vinden verschillende aanwijzingen en het oplossen van puzzels tegengekomen, waardoor bijvoorbeeld. De brug, het activeren van een mechanisme of het openen van het portier dicht. Net zoals in deze spellen in de Myst-serie, uitgebracht op het PC platform met Windows de getuige moet de speler eerst logisch nadenken, maar niet alleen. The Witness PC Dutch Spelen terwijl het eiland verkend hebben we inderdaad buitengewoon geduld, observatie- en vermogen om samen schijnbaar niet-verwante elementen van role-playing puzzel. Veel dingen zijn hier omdat haar verborgen zin en belangrijke symbolen, hints en aanwijzingen, waardoor de game op de actieknop vooruit, is zeer verdoken in de omgeving omgeving van de speler. Leuk gehinderd door het feit dat het spel geen enkele vorm van hints, zodat tijdens het spel, kunnen we terugvallen op zichzelf.

The Witness – Trailer


In The Witness PC Downloaden spelen krijgen we op een onbewoond eiland. We observeren de actie vanuit de ogen van het hoofdpersonage, en ons doel is om puzzels op te lossen. Dankzij het overwinnen van een puzzel, leren we meer over de plaats waar we ons bevinden. Wij hebben de vrijheid om het eiland rond te reizen en we besluiten dat we dit probleem willen oplossen. De puzzels, o.a. om de doolhoven en bijzondere ontwerpen. Goed uitgevoerd commando ontgrendelt een voorheen onbereikbare zone of kunt u ontdekt u het geheim van valsspelen belangrijke informatie over het eiland.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4300 1.8GHz / AMD Athlon II X2 265
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 620 / Intel HD Graphics 4000 Desktop
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 4 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i3-4330TE 2.4GHz / AMD Phenom II X4 805
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 10
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 4 GB

The Witness Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.