Tom Clancy’s The Division Downloaden PC Game Dutch Gratis

5

In Tom Clancy’s The Division PC Dutch komen we in het gebied van ​​New York, die ten prooi vielen aan de epidemiologische aanval en dat in een paar dagen veranderd in complete anarchie en de gevaren van de stad. De speler neemt de rol van een vertegenwoordiger van de titel, een onafhankelijke organisatie de divisie. De leden werken op het principe van de sluimerende, goed opgeleide civiele verdediging agenten die actief is in dergelijke crisissituaties. Het is onze taak om de orde in chaos verzeild New York City. We observeren de actie vanuit achter de held en neemt ons mee op een nauwkeurige kaart van ​​Manhattan – één van de arme wijken van New York City. De gameplay bestaat uit een combinatie van klassieke shooting TPP met uitgebreide RPG-elementen. In de afdeling is niet alleen belangrijk, maar ook de bijbehorende ontwikkeling van onze karakter, hetgeen samen met verdere niveaus van ervaring met het ontwikkelen van zijn mogelijkheden in drie bomen ontwikkeling (medisch, Tech, Veiligheid). Dezelfde confrontaties zijn dynamisch, ofschoon in de loop je hoeft te onthouden over tactiek, het inschuiven van de gordijnen die ons beschermen tegen vijandig vuur.

Tom Clancy’s The Division Dutch Downloaden PC

Tom Clancy’s The Division Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

In confrontaties met vijanden helpt ons ook onze apparatuur. Game-ontwikkelaars hebben een breed scala aan wapens en uitrusting verdeeld in typische MMO categorieën gepresenteerd met verschillende kleuren van de gewone, “wit”, de legendarische “gouden” apparatuur bewaakt door de krachtigste tegenstanders. Elk wapen heeft zijn eigen statistieken en kan verder worden verbeterd door het vergroten van de verschillende soorten componenten, bijv.. De nauwkeurigheid, kans op kritieke schade of verminder recoil. We moeten kiezen voor een paar soorten munitie (0010, giftig) en granaten.


De game Tom Clancy’s The Division Downloaden PC wereld niet zelf. Naast ons, ze spelen met andere mensen met wie we kunnen beide samenwerken en concurreren. Jurering PvP, maar die is beperkt tot bepaalde gebieden op de kaart, de zogenaamde. Donkere zones. In hun gebied zijn de spelers vrij om aanval, er zijn ook krachtiger, computertegenstanders throwing betere items die je kan vanuit dit gebied alleen op specifieke punten in het donkere zone.

Tom Clancy’s The Division – Trailer


Het verhaal van de game Tom Clancy’s The Division Dutch verwijst naar de beroemde Richtlijn 51, ondertekend net vóór het einde van de ambtstermijn van president George W. Bush en continuïteit te waarborgen in geval van buitengewone bedreiging voor het land. De makers van de studio massaal amusement spelers een alternatieve visie op geschiedenis, waarin een fictieve bedrijf donkere winter – tot op heden slechts gesimuleerd bij een bioterroristische aanslag – moest gebeuren eigenlijk. Actie De divisie begint in zwart vrijdag, waaronder wordt verstaan de periode beginnend christmas shopping day in de VS promotie en verkoop. Dat is de dag besloot te gebruiken terroristen van een onbekende organisatie voor de verlamming van de wereld met een dodelijk virus, die de vervoerder zou worden van hand tot hand Amerikaanse bankbiljetten. Wanneer als gevolg van hun optreden in de New York real pandemie uitbreekt, en de inwoners van paniek en zijn in staat om alles te doen om te overleven in actie leden van de titel geheim agentschap genaamd de divisie. Aangestuurd door speler agenten hebben niet alleen met het dodelijke virus en de effecten veroorzaakt door hem, maar ook voor de daders van de aanslag.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2400 / AMD FX-6100
 • Memory: 6 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 7770
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 40 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-3770 / AMD FX-8350
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 40 GB

Tom Clancy’s The Division Dutch PC

PC Downloaden Game

5 Comments
 1. rardKnods says

  Bedankt voor gratis spel !!!!

 2. Robertdyene says

  Gratis originele versie! Geweldig

 3. ramboBub says

  Geweldig werk, man, bedankt ervoor

 4. Mixcef says

  leuk gratis spel

 5. Lemia says

  echt gratis spel bedankt

Leave A Reply

Your email address will not be published.