Tony Hawks Pro Skater 1+2 Downloaden spel

0

Helemaal niet zoals de kickflip, het grootste deel van ons was in onze kindertijd nooit aan de rand van het bereiken! Tony Hawks Pro Skater 1+2 spel is een volledig uitgevoerde verandering. Het brengt in alle gebieden over die liefhebbers van de eerste zouden verwachten! Tot slot, voegt toe aan de regeling door alle geavanceerde benodigdheden op te nemen die we vragen van de huidige computerspellen. Weelderige ontwerpen, ongelooflijke uitvoering en meer in spelmoeilijkheden dan waar je een Ollie omheen kunt gooien.

Na vele gebombardeerde pogingen om een arrangement te herstellen dat alles was behalve dood! Engineer Vicarious Visions heeft aangetoond dat er al realiteit is in de oude Hawk. Bijvoorbeeld, het verzamelen van een thon-uitdaging, de waanzinnig grote combo’s en zwaartekrachtweerstandige grinds zijn allemaal aanwezig. Er zijn zelfs gevallen waarin het spel erachter komt hoe je je terug kunt sturen naar de lange periodes van 1999.

Tony Hawks Pro Skater 1+2

Tony Hawks Pro Skater 1+2 Downloaden

Downloaden
 

Laat de Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 gratis maar komen

Vanaf het moment dat je Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 gratis download opstart, word je onwrikbaar in het gevoel geraakt met een golf van sentimentaliteit. Guerilla Radio van Rage Against The Machine begint te spelen! De veel meer doorgewinterde Tony Hawk laat zien dat leeftijd slechts een getal is als hij zijn bekende bocht van 900 graden aflegt. Het blijft een opmerkelijke prestatie, en het is een pretentieloze update dat skateboarden inderdaad nog steeds ondoorgrondelijk cool is. Echter, binnen een poosje verschijnen schaatsers uit een vroegere periode Bob Burnquist, Eric Koston en Kareem Campbell lichten de zwarte top op! Met verschillende misleidingen! Flips en gets die nog verbazingwekkender worden als je bedenkt dat de meerderheid van hen momenteel een weg in de veertig is.

Revert en handleidingen

Bovenal komt daarna het verse bloed binnen: de schaatssterren van de dingen die komen gaan. Tegenwoordig zullen het deze schaatsers zijn, in tegenstelling tot Tony, die eindelijk meer noemenswaardige nummers zullen aandringen om dat bord van hout met wielen bij schaatsers te krijgen. Bijvoorbeeld, de oude Aori Nishimura en de oude Leo Baker. Het is een representatieve tweede; een wisseling van de wachter, waarbij de stok wordt doorgegeven aan de meer jeugdige leeftijd. Concluderend, de Tony Hawk-spellen zetten master skating en The Birdman voor het leven alles bij elkaar.

De grootste hindernis die Downloaden Tony Hawks Pro Skater 1+2 misschien moet overwinnen, is of de jongeren van vandaag aan skateboarden denken! Zelfs Tony Hawk trouwens. Voor alle fogies die steeds meer doorgewinterd worden en zich toch jeugdiger in hun psyche voelen. Daarom zou dit spel voortdurend op het allereerste moment worden gekocht, vooral als het een acceptabele noot was, is het verbazingwekkend. In ieder geval waren de spellen van Tony Hawk een groot deel van de wonderen van het laatste deel van de jaren 90 en midden 00! Daarna hebben de verschillende gebombardeerde pogingen om de regeling te herstellen zojuist die conclusie getrokken.

Geweldige nieuwe toevoeging

In ieder geval, hier zijn we in 2020, en Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 laat zien dat deze games altijd buitengewoon waren. Ongeacht of je een alliantie hebt (of had) voor skateboarden. Voor elk individu dat het gevoel heeft dat zijn beste jaren achter de rug zijn, ook uw analist! Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 zal aanvoelen als troostmaaltijd, en het is een gerecht waar we nog lang plezier aan zullen beleven.

Creëer je eigen tracks

Bovendien is dat omdat, zelfs na zo’n lange tijd, de kortzichtige interactiviteit in arcade-stijl verbazingwekkend goed standhoudt. Een idioot steile helling afdalen om wat radeloze lucht te krijgen, is vooralsnog een onweerlegbare rush. Terwijl je probeert te voorkomen dat je schaatser omvalt tijdens een fantastisch granulaat, blijft een compenserende prestatie. Voor het geval je nieuw bent in het arrangement, kun je met de face catches en de mix van directionele informatiebronnen een assortiment bounces spelen. Bedriegt, krijgt en pijpt een groot deel van de interactiviteitscirkel omvat het overslaan! Obstakels terwijl je de gids onderzoekt om de beste regio’s te vinden om focussen te scoren.

Hoe meer je meedoet, hoe hoger je score zal zijn! Hoe vlotter je de optie hebt om unieke bewegingen in gevaar / beloningsstijl uit te voeren die echt zullen observeren dat je de focus wint. Evenzo wordt elk niveau op dezelfde manier gescheiden in een opeenvolging van kleinere dan verwachte moeilijkheden. Bovenal krijg je twee minuten om zo veel mogelijk, grenzeloze pogingen te voltooien. De meeste ondernemingen vereisen een vleugje aanleg en strategie om te bereiken! Bijvoorbeeld het scoren van een vaste hoeveelheid focussen voordat de klok om is. Daarna arriveert u in een bepaalde zone om bepaalde dingen te verzamelen of te verwoesten.

Tony Hawks Pro Skater 1+2 TrailerDe bedieningselementen voelen perfect aan

Arrangement-veteranen zullen waarschijnlijk matig snel invloed hebben op de 17 niveaus van het spel! De vele moeilijkheden in het spel en de online klassementen kunnen mogelijk voor eindeloos lange periodes van extra amusement zorgen. Idealisten zullen waarschijnlijk gefixeerd raken door te proberen de oppositie te leiden en alles te voltooien wat het spel te bieden heeft en er is veel te overwinnen. Er is een groot aantal aanpassingsopties die u kunt openen! Bijvoorbeeld nieuwe lakens, kleding, logo’s en extra items in het spel door verschillende prestaties te voltooien.

Meestertip: voor de kans dat je echt je kansen op het behalen van de hoogst mogelijke scores moet vergroten. Het verzamelen van alle detailfocussen voor elke skater is een absolute noodzaak. Deze focussen kunnen de pariteit, uitzendafspraak en maximale snelheid van je skater bijwerken. W! Hich geeft je in feite een meer opmerkelijke mogelijkheid om vooruitgang te boeken als je op je board zit. Dat is in ieder geval niet alles. Spel Tony Hawks Pro Skater 1+2 bevat bovendien een level proofreader en online multiplayer. Daarom vind je hier geen gigantische set van alternatieven. Het vermogen om met een metgezel te spelen, vooral tijdens deze moeilijke gelegenheden, omvat echter een extra levenslaag voor een effectief zoete bundel.

Geweldige visuele revisie

Evenzo wordt er zo veel in dit simulatie spel gedrukt dat het vanaf het begin allemaal een beetje overweldigend zou kunnen aanvoelen. Als je aan je arcade-skate-roeping begint, zul je veel uitdagingsberichten zien, je niveau groeit! Geld stapelt zich op, het is veel om in de gaten te houden. Desalniettemin wordt alles op een slimme manier geïntroduceerd en als je eenmaal gewend bent geraakt aan de structuur van het spel, biedt het tal van motivaties om door te gaan met spelen. Er zijn mysterieschaatsers om te openen, verborgen gebieden om toegang te krijgen, en dat is nog maar het begin. Het past het ouderwetse gevoel vrijwel aan met extra hoogtepunten, wat betekent dat zowel oude als nieuwe fans zouden moeten worden vervuld.

Vicarious Visions heeft weer een briljante vernieuwing gecreëerd met de Tony Hawks Pro Skater 1+2 PC Downloaden. Het brengt die PS1-kunstwerken naar de hypermoderne periode met een geweldige visuele update, onwankelbare uitvoering! Alle hoogtepunten die je zou verwachten van een game die in 2020 wordt afgeleverd. In het bijzonder echter, het bevat het specifieke gevoel van het etablissement op zijn best, met een verslavend, meedogenloos arcade-achtig begrip. Oude fans kunnen zich ontspannen in het besef dat de Tony Hawk-games weer gestructureerd zijn, terwijl nieuwe spelers zomaar in de skateboardscene kunnen duiken. Daarna is dit spel verzwakt, broeder.

 

Tony Hawks Pro Skater 1+2

Tony Hawks Pro Skater 1+2 Spel

Downloaden

Spel Tony Hawks Pro Skater 1+2 Systeemeisen :

Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 gratis minimale systeemvereisten

CPU: Intel Core i3-560 3,3 GHz of AMD Phenom II X4 805
RAM: 8 GB
Harde schijf: 10 GB
GPU: AMD Radeon RX 560X 4 GB of NVIDIA GeForce GTX 1050
Besturingssysteem: Windows 7, 64 bit

Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 gratis aanbevolen systeemvereisten

CPU: Intel Core i5-4670K 3,4 GHz of AMD FX-8370
RAM: 8 GB
Harde schijf: 10 GB
GPU: AMD Radeon RX 580 8 GB of NVIDIA GeForce GTX 1060
Besturingssysteem: Windows 7, 64 bit

 

 

  • Tony Hawks Pro Skater 1+2 Gratis
  • Downloaden Tony Hawks Pro Skater 1+2
  • Spel Tony Hawks Pro Skater 1+2
  • Gratis Tony Hawks Pro Skater 1+2
  • PC downloaden Tony Hawks Pro Skater 1+2
Leave A Reply

Your email address will not be published.