Undertale PC gratis downloaden

0

Undertale spel is het verhaal van een menselijke baby die precies in een diepe ondergrondse grot met monsters valt! Moet een manier vinden om weer naar de oppervlakte te ontsnappen. Daarom waren er in het verleden al heel lang monsters door middel van de mensen verbannen! Daarna zijn de spanningen hoog telkens als een mens langskomt om te bezoeken. De speler ontmoet snel monsters, een bloem genaamd Flowey en een moederlijk koe / konijn monster genaamd Toriel.

Als een uiterst essentieel geval waarin de specialisten meer zijn dan ze lijken, gebruikt Undertale ze vaak om de psychologische toestand van het personage door te geven! Snellere aanvallen als ze geïrriteerd zijn, krachtigere aanvallen als ze zeker weten. In ieder geval, wat betekent te missen wanneer ze liever niet echt vechten. Er is de groente die je gewoon nodig heeft om je groenten te eten en die je zal negeren als je dat doet. Een late game-ervaring met een personage dat een middengevechtsdraad uit een voorbije zone krijgt om te laten zien dat het cool is, je bent een metgezel. Papyrus, die zo dol is op coole aanvallen dat hij heeft nagelaten ze echt gevaarlijk te maken! Wie wordt gehinderd door een hond die de botten pakt die hij in zijn volgende beurt naar je wilde gooien.

Undertale

Undertale Spel

Downloaden
 

De overlevende monsters ondergronds

Het avontuur via de grotten is gevuld met puzzels, totaal willekeurige ontmoetingen op basis van beurten en heel veel humor. De super gameplay-mechanic hier is echter vechten. Het is een volledig uniek apparaat, en ook al zijn ontmoetingen willekeurig! Ze komen vaak niet voldoende voor om hinderlijk te blijken. In feite observeerde ik mezelf meestal vooruit te zoeken naar mijn volgende aanval. De op flip gebaseerde gevechten in Undertale gratis werken heel anders dan de meeste andere RPG’s. Tijdens het aanvallen of verdedigen verschijnt er een doos met een korte minisport om te voltooien om de hoeveelheid gegeven of verworven schade te bepalen. De schilderijen van in wezen één man of vrouw Toby Fox! De schokkend jongere en aanstootgevend getalenteerde programmeur en componist.

Combat Leg uit

Hoe je besluit om met dingen om te gaan, heeft invloed op hoe het verhaal zich afspeelt. Het heeft ook invloed op je herhalingen, waarbij Undertale gratis graag verschillende wegen verkent met betrekking tot wat er gebeurt als bepaalde personages zich herinneren wat je de laatste keer hebt gedaan! Wat de gevolgen van die kracht kunnen zijn. Het voltooien van het verhaal duurt slechts ongeveer 5-7 uur. Om echter in de insider-feiten te duiken, zijn nog een paar cirkels en een stevige maag nodig. We hebben het evenmin over een paar regelwijzigingen. Als je voor een bloedbad gaat, waarbij je eigenlijk iedereen vermoordt, verandert het in feite in een totaal duister weerzinwekkend spel. Een rustige rit in de tussentijd leidt tot een van de meest verleidelijke en echte RPG’s die ooit zijn gemaakt. Moord gevolgd door herladen om te zien wat mogelijk was …

Undertale heeft duidelijk zijn gebreken, waaronder een paar raadsels die te lang blijven bestaan, een eerste spel dat buitengewoon eenvoudig is om te vervullen, en af ​​en toe veel afhankelijk van spelers die grappen krijgen als een jaloers vliegtuig dat het Tsunderplane heet. In het geval dat je die, of de JRPG-stijl al met al niet kunt uitstaan, zal het je waarschijnlijk niet overheersen. Elke speler lijkt eveneens een zone te hebben die ze haten, maar af en toe een soortgelijke zone voor mij waren het de Hotlands, niet omdat de activiteit vreselijk was, maar omdat de raadsels vervelend waren zonder te voldoen. Gelukkig had een soortgelijk gebied ook een van mijn favoriete personages, net als een van Undertale’s beste directe satires.

Overal

Als je het echter mist, laat je een geweldige kans voorbijgaan. Undertale is niet alleen vergelijkbaar met Earthbound! Als Chrono Trigger, vergelijkbaar met Final Fantasy in zijn grafische en mechanische stijl! Een lovenswaardige vervanging voor de manier waarop ze de JRPG-soort namen en er verschillende dingen mee probeerden. Geavanceerd het, nam het op nieuwe en fascinerende manieren. Het is een ouderwetse game, maar toch gepland met hedendaagse gevoeligheden en oog voor deconstructie, op unieke wijze gecoördineerd door de meedogenloze hinderlaag van Knights Of The Old Republic 2 in het Star Wars-universum.

De manier waarop dit in wezen een individuele taak is, maakt het alleen maar groter! Van het verbazingwekkende gebruik van eenvoudige illustraties om gevoel door te geven, tot de geweldige lo-fi-soundtrack. Het is misschien wel de beste RPG die je dit jaar speelt! Absoluut een van de meest voordelige, zo essentieel als alles in, staat, The Witcher 3, en net zo lovenswaardig.

Uniek vechtsysteem

Aanvalminigames bevatten het stoppen van een bewegende balk naast een schuifregelaar op het geschikte moment voor maximale schade. De meeste mini-games voor bescherming spelen een stuk als een kogelhel, vijanden zullen meestal een salvo projectielen uitzenden! De deelnemer moet zijn hart ronddraaien om te voorkomen dat hij ergens door geraakt wordt. Bazen hebben elk hun eigen gematigde wijzigingen in de verdedigingsmechanica. De sport doet een geweldige taak om af en toe zaken te veranderen! Daarna zijn het niet langer strikt bullet hells. Aanvallen is echter niet het beste alternatief.

Daarom verschillende selecties, Act en Mercy, die voor veel spelers ontzettend veel gameplay van het middengevecht zullen bieden. Het Act-alternatief biedt talloze manieren om met de vijand om te gaan, die handel drijft afhankelijk van het monster dat wordt bestreden. Het kan vooral variëren van vriendelijke acties samen met Compliment of Knuffel tot gemener dingen zoals Pick On of Ignore. Kies de verkeerde interactie en het monster zou mogelijk competitiever worden. Kies bijvoorbeeld de beste interactie en het monster kan gelukkiger naar voren komen of niet langer willen vechten. Wanneer dit gebeurt, wordt het kenmerk Mercy geopend en kan het gevecht zonder geweld worden beëindigd.

Vol grappen en gekke verwijzingen

Geniet sowieso van het uitproberen van elke haalbare optie, zelfs als je al wist wat te doen, gewoon om te kijken hoe de monsters zouden reageren. Kortom, de voorkeur van de Undertale-deelnemer aan het gratis spel om de monsters al dan niet te beschadigen of genade te tonen. Het doden van monsters levert geld en XP op die de LV van de mens kunnen verbeteren. Monsters sparen is de eenvoudigste beloning met geld. Het is absoluut haalbaar om het hele spel te spelen zonder iets te doden! Blijf op LV 1, en het is ook haalbaar om alles te doden. Maar begrijp dat elke selectie resultaten heeft. Afgezien van gevechten, zijn er ook puzzels die moeten worden opgelost om door de grotten te navigeren! Deze zijn echter voor het maximale deel erg licht.

Geweldig vechtsysteem

Omdat niet alle tegenstanders moeiteloos gecharmeerd zijn, moet je op de lange termijn in elk geval op je hoede zijn voor het geval je van plan bent om te vechten of niet. Undertale gratis lost dit op met een eigenaardige reparateur die vanaf het begin vreemd aanvoelt. Het ontwikkelt zich echter op de lange termijn op jou, omdat het de strijd positief en ongebruikelijk maakt. Aanvallen van vijanden verschijnen als stormen van schoten die in een vierkante pen vliegen, en terwijl ze voorbij vliegen, moet je een klein hartsymbool uit hun vluchtpad besturen om te voorkomen dat ze schade oplopen. Het is een onregelmatige technicus, maar het is gemakkelijk te begrijpen en te compenseren omdat het je reflexen, in tegenstelling tot inzichten of shakers, het resultaat van een gevecht laat sturen.

Inderdaad, zelfs in de strijd, legt Undertale spel het amusantheid vast. Af en toe vermijd je projectielen, maar je moet ook uitkijken naar kikkers, armen met buigende biceps! Zelfs de tranen van een ontmoedigde rivaal. Door de vorm, de grootte en het gedrag van schoten te verbinden met de personages van de tegenstander, blijven dingen op de proef. Opent de ingang voor aanzienlijk meer negaties tijdens je strijd tegen gekke aanvallen. Het zou een vergissing zijn, ook de soundtrack van Undertale, die is gestapeld met prachtige basismelodieën die zich perfect mengen met de activiteit op het scherm.

Klassiek RPG-spel

Elke supervisor krijgt zijn eigen kenmerkende deuntje, die op bewonderenswaardige wijze hun specifieke karakter verbeteren. Deze tracks brengen specifiek vitaliteit en energie, waardoor je zo gretig en angstig mogelijk wordt als je probeert te vechten of vrienden te worden met je rivaal. Buiten het gevecht bepalen tracks ook de gepaste gemoedstoestand van de excentrieke jingle in Temmie Village! Ernstige deuntjes die de spanning dicht bij de verste limiet van het spel verzamelen. Ondanks zijn retrostijl heeft de soundtrack van Undertale onsterfelijke intriges en is hij ongelooflijk in inspirerende gevoelens. Zonder de vele manieren waarop het je verlangens zal verpesten te verpesten, is het belachelijk om echt te begrijpen hoe geweldig downloaden Undertale is. Je zou het niet weten met een voorbijgaande blik, maar toch is het een van de meest dynamische en fantasierijke RPG’s die er in een lange tijd aankomen.

Undertale TrailerOriginaliteit

Wat Undertale downloaden pc zo’n uitzonderlijke interpretatie van het RPG-type vrij maakt, is echter niet alleen de strijd! Maar ook de afwezigheid van strijd. Elk beest waarmee je in het spel wordt geconfronteerd, kan worden vermoord of opgeslagen. Dit houdt er rekening mee dat het spel 3 unieke eindes heeft. Er wordt normaal gesproken op gezinspeeld als het bloedbad waarbij alles wordt afgeslacht! De conservatieve runnen alles redden, en de onbevooroordeelde runnen een mix van moorden en redden. De niet-partijgebonden run is het meest eenvoudig, maar elk van de 3 playthroughs van het spel is boeiend.

Er zijn ook een aantal geweldige verbindingen in dit spel. Personages als Papyrus en Sans, twee broers en zussen die toevallig ook skeletten zijn, want waarom zouden ze niet een breed scala aan gemakkelijk over het hoofd geziene details voor elkaar maken? Ze hebben deze overweldigende, belachelijke karakters, maar ze glippen terzijde over gewone dingen die ze doen om elkaars gevoel te verbeteren, nou ja, zorgzaam te zijn.

Speelbaarheid

Hun dwaasheid is niet lullig of verschrikkelijk. Het is karakteristiek. Soms is het inspirerend. Dit ondanks de manier waarop ze om elkaar heen veel kunnen verachten. Papyrus is irritant en verwaarloosbaar. Sans is bekend, terwijl Papyrus ver verwijderd is van alle anderen. Hoe het ook zij, ondanks die verschillen hebben ze elkaars ruggen. Beesten kunnen zich af en toe ver van elkaar verwijderd voelen, vast in hun eigen hoofd! Verdrietig en verlaten, maar ze worden vergezeld door eindeloze gemeenschappelijke kenmerken. Ze staan ​​aan de vooravond van echte associatie.

Dramatische sterfscènes

Stel je voor dat veel spelers vast komen te zitten in een van de puzzels! Eigenlijk wordt een aantal van hen opgelost met behulp van de monsters zelf omdat ze twijfelen aan de competenties van de mens. De puzzels zijn niet bijzonder oogverblindend! Bovenal kunnen ze extra worden gebruikt als een manier om dingen die interessant zijn te behouden terwijl de speler aan het verkennen is in plaats van ze te proberen te stompen.

Een van de sterkste punten van Undertale is de hoge kwaliteit van gesmede karakters en de buitengewoon geestige humor. Hoewel het hoofdpersoon een soort gender-onpartijdige blanco lei is voor de speler om te bewonen, zijn de monsters iets anders. Daarna werd ik snel verliefd op vrijwel elke man of vrouw die hier doorheen kwam, zelfs een aantal niet ongebruikelijke vijanden! Daarnaast de reden dat het mogelijk is om tijdens oorlog gesprekken met hen te voeren. Spel Undertale is zo gedenkwaardig en opwindend, wil ze gewoon allemaal knuffelen.

Undertale

Undertale Downloaden

Downloaden

Spel Undertale Systeemeisen :

Dit zijn de systeemvereisten van Undertale spel
(minimum)

Geheugen: 2 GB
Grafische kaart: NVIDIA GeForce 6200
CPU: Intel Core 2 Duo E8400
Undertale Bestandsgrootte: 200 MB
Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8 of 10

Dit zijn de systeemvereisten van Undertale spel
(aanbevolen)

Geheugen: 3 GB
Grafische kaart: NVIDIA GeForce 7200 GS
Undertale CPU: Intel Pentium 4 2,00 GHz
Bestandsgrootte: 200 MB
Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7 of 10

 

 

  • Undertale Gratis
  • Downloaden Undertale
  • Spel Undertale
  • Undertale Gratis
  • PC Undertale
Leave A Reply

Your email address will not be published.