Autopsy Simulator Downloaden PC

0

Team 17 ontdekte nieuwe details voor de aankomende Steam sport Autopsy Simulator als onderdeel van de Future Games Show. De griezelige trailer verkent de ontleedkamer waarin de game zich zal afspelen, samen met glimpen van enkele van de moordslachtoffers die gamers kunnen inspecteren. De donkere en gruizige toon van de sport is het beste voor liefhebbers van horrorelementen en geeft een griezelige Autopsy Simulator.
Autopsy Simulator PC

Downloaden

Autopsy Simulator een op zichzelf

Uitgever Team 17 presenteerde een reeks geavanceerde en aankomende titels. Over het pad van de livestream had Team 17 elk een montage en een reeks trailers die een enorme verscheidenheid aan genres bedekten, waaronder de op handen zijnde bewegings RPG Thymesia, de spoorweggerichte stadsbouwer Sweet Transit , en de griezelige trailer voor de eerder aangekondigde Autopsy Simulator Downloaden.

Autopsy Simulator ziet ons de rol aannemen van een praktijkpatholoog om te helpen bij het begeleiden van hun onderzoek en dissectie van anatomisch correcte lichamen en om de oorzaak van het verlies van mensenlevens te bepalen. In de perslancering staat dat we verstandige dossiers te zien zullen krijgen die zijn gemaakt in samenwerking met echte internationale forensische artsen.Autopsy Simulator PC

Meer over elk lichaam

Autopsy Simulator kan zelfs staand verhalend verhaal gedreven psychologische horror. Het verhaal speelt zich af in het New Orleans van de jaren 90 en volgt Jack, een patholoog van middelbare leeftijd wiens leven op zijn kop staat na een privétragedie. Verwacht post-mortems en gevechten met Jacks innerlijke demonen. Functies omvatten grotesk anatomisch element en medisch gecertificeerde autopsieprocedures.

Verstandige authentieke misdaadsituaties waarin we een verscheidenheid aan casusdocumenten zullen onderzoeken die zijn ontworpen door echte pathomorfologen en forensische documenten, en een losse speelmodus Alleen autopsie die ons de fijne details van oefenpathologie leert. Een korte installatie van een digicam, minus de hoop milde en Autopsy Simulator, en het is tijd om te kijken waaraan de arme klootzak op het bureau is overleden.

Medische hulpmiddelen en procedures

Er is een nuttige vertelling via Jack. Hij leidde me eigenlijk door de bewegingen die nodig waren om de autopsie uit te voeren. Eerst een korte blik op het politiedocument om de omstandigheden van de dood van het slachtoffer te leren kennen Autopsy Simulator PC. Arme Tobey werd nutteloos in een greppel waargenomen. Hij werd in de stad herkend als een dakloze zuiplap wiens vrouw jaren geleden was weggelopen.

Onderzoek en dissectie

Je kunt het hem niet vragen. Hij is nutteloos. Je moet zijn ingewanden vragen en opmerken wat ze zeggen. Maar eerst een extern examen. Dit was het vlotte element en mijn lunch veranderde in beschermend stevig in mijn buik Autopsy Simulator. De negatieve man veranderde in down op zijn geluk en was overgestapt op de drank. Toen veranderde hij in geïnstrueerd om de scalpel te pakken en zijn torso te openen.

Voelde een beetje angst om dit te doen. Het is één element om een gemaskerde slechterik neer te schieten, maar om een bestaan als een menselijke facsimile open te snijden? Toch volgde hij de instructies en sneed door het vlees, waarna hij Tobey’s borst naar achteren trok om al zijn prachtige ingewanden te onthullen. Dat is het verhaal van Tobey, maar hoe kwam hij bij de plaat terecht? Autopsy Simulator Downloaden

Artsen uit de echte wereld

Het was niet zo erg als het zou kunnen zijn, waar dankbaar voor, Autopsy Simulator maar het werd nog steeds een beetje ongemakkelijk. Doorgaan met het volgen van de gids, delen van Tobey weggooien, inspecteren, verkleinen en zelfs wat vloeistof onttrekken om in de centrifuge te bekijken. Heel technische dingen, en het maakte me slimmer dan ik zeker ben. Toen viel de stroom uit. Natuurlijk deed het dat.

Met een zaklamp in de hand de verkleinkamer uitgelopen en terug de gang in waarna er een kreet klonk die klonk als een get Autopsy Simulator yeed. Mijn persoon sprong en liet zijn fakkel vallen. Ik sprong en morste mijn thee. Een voorzichtige wandeling naar de garageruimte en meer dan één omgedraaide schakelaar herstelde de energie. Dat kwam wel opdagen, maar niet meer voor een telefoontje van het kantoor.

Autopsy Simulator Systeemvereisten Minimaal

  • Geheugen: 8GB
  • Grafische kaart: AMD Radeon HD 7870
  • Processor: Intel Core i5-750
  • Bestandsgrootte: 10 GB
  • Besturingssysteem: Windows 7 of hoger

Autopsy Simulator Systeemvereisten Aanbevolen

  • Geheugen: 8GB
  • Grafische kaart: AMD Radeon R9 280X
  • Processor: Intel Core i5-4440S
  • Bestandsgrootte: 8 GB
  • Besturingssysteem: Windows 8 of hoger
Leave A Reply

Your email address will not be published.