BeamNG.drive Downloaden

2

BeamNG.drive Downloaden is het debuut van kleine studies BeamNG. Sinds haar ontstaan heeft zij gewerkt aan een geavanceerde physics-engine, en pas na de voltooiing van de werkzaamheden inzake werd besloten om een game te ontwikkelen die zich richten op het gebruik ervan. Daarom BeamNG.station biedt sandbox gameplay model, waarbij een vrij reizen door verschillende locaties met een open structuur, zich overgeeft aan het rijplezier en verkenning.

BeamNG.drive Downloaden

BeamNG.drive Downloaden

Downloaden

Maar aan het spel snel vervelen ze niet

Ontwikkelaar voegt de game omdat krachtige editor waarmee je je eigen kaarten creëren en voertuigen. Er bestaat ook de mogelijkheid om missies en uitdagingen, die een verrijking van de productie van specifieke campagnes. Bovendien, de makers zelf continu bezig met het ontwikkelen van hun werk, waarbij nieuwe terreinen, voertuigen en gamemodes, zoals manifestaties, street racing, taken koerier.

Het belangrijkste onderdeel van deze titel wordt wel vermeld physics-engine. BeamNG ontstaat een zeer geavanceerde technologie, die behalve een zeer realistisch model van het gedrag van de auto op de weg, het biedt een systeem van vernietiging op een ongeëvenaard niveau. Buiging plaatmetaal en peeling onderdeel is hier in realtime gegenereerd en de effecten van botsingen iets anders uit dan wat wij kunnen zien.

BeamNG.drive Downloaden

Met deze verbeteringen

Spel de visuals gegenereerd door het motorkoppel3D, ondanks de relatieve armoede van details en effecten kunt gaan de dupe van. Wij doen het achter het stuur van een van de relatief grote pool van voertuigen, volledig gevoelig voor beschadiging en het brede scala aan wijzigingen. BeamNG.drive Downloaden Kan het net omdat ik speel voornamelijk FPS-games zo MMO spelers kunnen niet klagen zoveel over dit.

Het mechanisch op sommige auto’s is het een beetje moeilijk om te sturen met de traditionele pijlen dus geen vlekkeloze GTA V rijervaring. Sommige textures nemen veel macht en paaiende meerdere wagens linkermessen kunnen enorme frames op zelfs de meest krachtige videokaarten. Het geraas van de mechanica te goed laat een derby rond een onverharde veel harder dan het zou moeten zijn.

Demonstraties stunts en Politie achtervolgingen

Er is niets te lelijk behalve het probleem met sommige texturen. Ik vind het toetsenbord layout is een beetje onhandig omdat het geen gebruik maakt van de traditionele WASD te verplaatsen. In plaats daarvan gebruikt het toetsenbord voor opdrachten en de pijl pad voor het verkeer. Alle knoppen kunnen in recreatie in kaart worden gebracht via het menu en door naar het bedieningsgedeelte te gaan.

Bovendien zijn de meeste gamecontrollers zeer geschikt voor de sport en kunnen de knoppen ook in kaart worden gebracht via het in-recreatiemenu. Persoonlijk gebruik ik de DualShock Four-controller van de PlayStation Four, die meteen werd geïdentificeerd door mijn gamewandeling op Windows 10 te gebruiken. Wat de daadwerkelijke gameplay betreft, kan elke auto worden aangepast door het gebruik.

BeamNG.drive Downloaden

Het voertuigconfiguratiemenu

Dit bestaat uit de toevoeging en eliminatie van diverse elementen, van de motor tot aan de verlichting en bumpers. Bovendien zijn er voor elke auto afstemmingsopties, waaronder aanpassingen aan de bandenspanning, de teen en de BeamNG.drive Gratis. Elke kaart kan worden geopend in de overdekte Wereldeditor door op de F11-toets te drukken, waarmee u iets kunt aanpassen dat u op de kaart nodig heeft.

Dit bestaat uit het verplaatsen van items en het plaatsen van nieuwe objecten op de kaart. Dit is uitstekend geschikt als u situaties in de lege rasterkaart wilt plaatsen of extra gadgets aan een huidige kaart wilt toevoegen. Sommige van de meer alledaagse voorwerpen kunnen ook snel vanuit het automenu worden geïntroduceerd, zodat ze ergens in het spel kort kunnen worden geplaatst zonder dat je de Wereldeditor hoeft te openen.

Real cars botsproeven

De auto kan vervormen, maar soms, sommige textures zijn niet bedoeld om te worden gemalen zodat een grote zwarte slanke piramide niet meer weg te denken uit de auto. De motor niet geplet of beschadigd zijn en altijd is aangesloten op de auto en soms de motor uitvliegt en je ziet een zwarte kabels lopen vanaf de auto naar wie weet waar. Het niveau ontwerpen kunnen meer hi-res BeamNG.drive Gratis.

Hoe BeamNG.drive PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op BeamNG.drive Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van BeamNG.drive

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Celeron E1500 Dual Core 2,2 GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GT 330 / AMD Radeon HD 3600-serie
 • DirectX®: 9.0c
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 4 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E7600 3,06 GHz / AMD Athlon II X2 270
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTS 250 / AMD Radeon HD 6670
 • DirectX®: 9.0c
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 4 GB

 

 

2 Comments
 1. Ccialis says

  bedankt voor gratis spel

 2. gabriel says

  Geweldig spel en helemaal gratis

Leave A Reply

Your email address will not be published.