Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Download Gratis

0

Als je erin bent geslaagd om al het verhaalinhoudmateriaal te maken dat Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Download Gratis nodig had en je een excuus wilde om terug te springen en een beetje netrunning of samurai-zwaard te doen, ben ik blij om te zeggen dat Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Gratis je gaat aanbieden genoeg om op te jagen, waarna een paar. Dogtown, de nieuwe plek die je zult ontdekken in Phantom Liberty.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Download Gratis

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Download

Voertuiggevechtssysteem

Cyberware-verbeteringen in de vorm van relikwieën, nieuwe voordelen en nog veel meer, daar ga ik waarschijnlijk achter komen als ik in september terugkom. Dat ongemak werd niet veel geholpen door Johnny Silverhand, die in de loop van de uitdaging een paar onthullingen over zijn verleden doet. Wat hij u vertelt, maakt deze keuze over het al dan niet beloven van uw trouw aan president Myers nog moeilijker.

Het is geweldig geworden om na zo lang nog een keer naar Silverhand te luisteren, en om naar zijn reacties te luisteren tijdens deze specifieke verhaalrichting zal oprecht je hart raken terwijl je op weg bent Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Download. Omdat je game voortdurend wordt opgeslagen voordat je met Hanako praat en voorbij het point of no return komt, biedt Phantom Liberty je een geheel nieuwe route richting voltooiing die alleen eigenaren. Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Download

Bestaande functies

Mijn favoriete einde tot nu toe was de zogenaamde zelfmoordrun, maar ik verwelkom de kans om te zien hoe dit alles uiteindelijk afloopt. Solomon Reed, gespeeld met de hulp van Idris Elba, is een uitstekende toevoeging aan de cast en hij brengt eerlijk gezegd een zwaartekracht in zijn positie. Zoals eerder opgemerkt, strekt dat verlies aan vertrouwen zich ook tot hem uit, aangezien hij kennismaakt met zijn standaard evenwicht.

Zijn bestaan zal niet zo’n glamoureuze wending hebben genomen waar je op zou rekenen, aangezien hij met een president had samengewerkt, en voor mij zorgde dat ervoor dat ik, gezien de omstandigheden, op dezelfde manier twijfelde aan zijn loyaliteit. Een man of vrouw verbrand als een effectief figuur? Ja, ik verwacht dat de andere schoen in de toekomst op een onbepaalde tijd zal verschijnen. Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Download

Aangepaste gameplayrecensies

Er zijn echter veel zegeningen verbonden aan het duiken in cyberpunk 2077 phantom liberty dlc de louche onderbuik van een toch al louche locatie. De scène op de zwarte markt heeft bijvoorbeeld heel veel grappig nieuw speelgoed om mee te rommelen. Zoals bijvoorbeeld nieuwe wapens, auto’s waarin gadgetgeweren en raketten zijn geïnstalleerd om mee te spelen actie of misschien cyberware die je toch al uitzonderlijk effectieve aanvallen versterkt.

De gloednieuwe relikwiemachine helpt je bijvoorbeeld om je monowire van stroom te voorzien, zodat deze meer als een zweep uit Castlevania fungeert, en past bovendien een onmiddellijke snelle hack toe naast de fysieke schade die hij toebrengt phantom liberty cyberpunk 2077. Je projectiellancering kan worden opgeladen om een salvo raketten te sturen naar iedereen die je wilt richten, in plaats van slechts één explosie.

Veel precieze effecten

En met een versterkte set Mantis Arms kun je een van de nieuwe executies in het spel veroorzaken en vervolgens via een boost direct naar een tegenstander aan de andere kant van de kamer teleporteren om de moordketen gaande te houden. Deze, naast de gloednieuwe voordelen, zorgen ervoor dat ik erg enthousiast ben om een gloednieuw ontwerp te min-maxen. Over het algemeen is Dogtown, net als het grootste deel van Night City.

Zeer zelden vindt er een bijna totale herziening van de sport plaats zoals het team van CD Projekt Red van plan is te doen met Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Elke gamer is zich bewust van de problemen die Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Download gratis heeft doorgemaakt bij de lancering. Aangezien het het slachtoffer is geworden van vele belachelijke memes en bijtende evaluatiebombardementen, en de reputatie van de naam. Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Download

Pas het mechanisme toe

De groei is het plan van de ontwikkelaar om elke klacht te schande te maken, en de features van Phantom Liberty kunnen een ommekeer zijn waar de titel zo wanhopig naar verlangt. In een poging te profiteren van de verbeterde gameplay 2077 phantom liberty cyberpunk opties die worden geboden via consoles van de nieuwe generatie, lost Phantom Liberty een aantal problemen in het basisspel op met behulp van de meest effectieve actie op nieuwere problemen.

Samen met algemene prestatieverbeteringen en bugfixes. De groei omvat een reeks nieuwste snufjes voor de identiteit, samen met de nieuwe Dogtown-regio van Phantom Liberty, een grimmige indruk van de bruisende neonstad Night City. Bovendien siert een gloednieuwe verhaalzoektocht de DLC, die de vorm aanneemt van een James Bond-geïnspireerd geheimagentmysterie met optredens van Keanu Reaves en Idris Elba. Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Download

Keuzestructuren zijn ingeschakeld

Gamers die zijn uitgerust met energieverhogende cyberware kunnen hun personages bijvoorbeeld gebruiken om via een stapel vijanden in een grafische illustratie in hun elektriciteit te bulldozeren. Als hoogtepunt van deze nieuwe features introduceert de update ook een aspectmeter die de mate waarin spelers cyberpsychose kennen laat zien, op een aangename manier om grenzen toe te voegen aan het nieuwe Cyberpunk 2077 cyberware-systeem.

Een niet ongebruikelijk korhoenders binnen de fanbase met Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Download PC veranderde in het tekort aan voorgestelde voertuiggevechten, en dit toezicht verergerde de problemen van de identiteit in het gamingnetwerk. Phantom Liberty is echter uitgerust met een gloednieuwe voertuigoorlogsmachine, en de mogelijkheid om raketten af te vuren tijdens het gebruik is gewoon een te eersteklas oproep om te negeren.

De opwaartse kracht in gaming

De uitbreiding prijst ook een verbetering in de NPC AI, waardoor de bugs die de personages in de basistitel teisterden, worden verminderd en er meer reacties op hun interacties worden toegevoegd. De politie-AI is bijvoorbeeld extra gevoelig voor misdaden en doet extra moeite om criminelen te begrijpen met behulp van een herwerkt wanted level-apparaat, wat betekent dat er grappige auto-achtervolgingen op het spel staan, die videogames als GTA vijf weerspiegelen.

Hoe Cyberpunk 2077 Phantom Liberty PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: 64-bits Windows 10
 • Processor: Core i7-6700 of Ryzen 5 1600
 • Geheugen: 12 GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 1060 6GB of Radeon RX 580 8GB of Arc A380
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 70 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: 64-bits Windows 10
 • Processor: Core i7-12700 of Ryzen 7 7800X3D
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce RTX 2060 SUPER of Radeon RX 5700 XT of Arc A770
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 70 GB beschikbare ruimte

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Gratis Download

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.