De Sims 4 Mijn Bruiloft downloaden

0

De mogelijkheid om in de toekomst een huwelijksaangelegenheid te houden, downloaden De Sims 4 Mijn Bruiloft zal je intrigeren. Het meest recente Game Pack is buitengewoon breed, met enorm veel nieuwe interactiviteitskeuzes Het Sims 4 huwelijksverhalen gamepack, dingen bouwen/kopen en een totaal nieuwe wijk gemotiveerd door de Middellandse Zee.

De Sims 4 Mijn Bruiloft

De Sims 4 Mijn Bruiloft Gratis

Downloaden
 

Spelers kunnen nu een bruiloft plannen

My Wedding Stories heeft een grote mate van uitgestrektheid en diepgang. Het is onmiskenbaar dat EA Maxis heeft nagedacht over wat spelers nodig hebben en hoe dit nieuwe avontuur lijke Game Pack zal aansluiten bij bestaande inhoud tijdens verbetering. Stews heeft de afgelopen jaren om de instrumenten gevraagd om heerlijke, uitgebreide en individuele bruiloftsfuncties te maken, en de pc De Sims 4 Mijn Bruiloft spel. Tartosa lijkt een klein Italiaans stadje, maar het stadsplein op het piazza is niet alleen een Disney-gedeelte van fineer, het bruist van intuïtiviteit die het helpt om zich een doorleefde wereld te voelen.

Nieuwe opties werken in verschillende werelden

In overeenstemming met het onderwerp, zijn er een paar naar de klant gerichte gevels van De Sims 4 die je kunt bezoeken in Porto Luminoso die je zullen helpen bij het regelen van je fantasiehuwelijk: een winkel die je naar het Creëer-een-Sim menu brengt om een ​​poging te wagen bij bruiloftslooks, een bloesemvertraging waar je een boeket kunt kiezen, een pasticceria-broodkeuken waar De Sims 4 Mijn Trouwverhalen een potentiële bruidstaart kan uitproberen, en een voedselvertraging die conventionele Chinese en Indiase snacks benadrukt. Er is een spelpakket met huwelijksverhalen, zelfs in een bron waar verliefde tortelduifjes en toekomstige tortelduifjes elkaar kunnen knuffelen en uitkijken over de vernauwing.

Geniet van die grotere momenten en versies van de bruiloft

Patrizia en Maurizio worden snel hopeloos gecharmeerd en zitten vast in minder dan 30 minuten in mijn spel. De Sims 4 Mijn Bruiloft gratis biedt de beste interpretatie van gelegenheden tot nu toe, waardoor je de mogelijkheid hebt om de vele gelegenheden te ontwerpen die verband houden met een bruiloft, zoals een onbevooroordeeld vrijgezellenfeest, een oefenavondmaal, een verbintenisavondmaal.

Speelschema of je De Sims 4 Mijn Bruiloft gamepakket. Bovendien is het onbetwistbaar gedetailleerd met betrekking tot het regelen van de grote dag, en biedt het keuzes om kleinschalige gelegenheden te ontwerpen binnen de gelegenheid, zoals een champagnetoost, een eerste dans, toespraken en nog wat. Je kunt de outfits van je Sim uit dit menu kiezen en een kledingregel instellen zodat Bella Goth niet in een trainingspak verschijnt.

De Sims 4 Mijn Bruiloft Trailer

Plan hun droomhuwelijk en krijg de optie

Op de langverwachte dag hebben spelers de volledige controle over de bruiloftsscène, het stilistische thema, de kleding en het tijdschema voor elke bruiloft De Sims 4 Landelijk Leven, met de standaard reeks keuzes om naar elk perspectief te bladeren. Daarna kunnen Sims hun beloften herstellen en ooit later of niet gelukkig leven, ervan uitgaande dat dat is wat je nodig hebt. Twee van de belangrijkste onderwerpen van het spelpakket De Sims 4 Mijn Bruiloft zijn beslissingen en portretten. Maar bruiloften zijn nu een onderdeel van De Sims 4.

Nieuwe optie voor langzame dans

Dit nieuwe stoffenpakket vergroot het aantal keuzes voor het ambitieuze gamepakket De Sims 4 Mijn Bruiloft pc downloaden sverhalen enorm. De planners hebben spelers nodig die een aantal belangrijke keuzes hebben, zoals verstandig zou zijn bij het plannen van bruiloften; ze hebben niemand nodig om zich aangesproken te voelen of dat er activiteiten zijn die ze moeten ondernemen om een ​​ideale bruiloft te hebben. Daarom wordt van spelers niet verwacht dat ze tijdens hun bruiloft gelegenheden gebruiken, zoals een eerste dans of het samen aansnijden van de taart. De initiatiefnemers wezen erop dat My Wedding Stories meer gaat over het hebben van een ontmoeting dan over het proberen om de ideale bruiloft tot stand te brengen.

De Sims 4 Mijn Bruiloft

De Sims 4 Mijn Bruiloft Downloaden

Downloaden

System Requirements (Minimum)

OS: 64 Bit Windows 7 (SP1), 8, 8.1, or 10
Processor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 6600, ATI Radeon X1300
Storage: 17 GB

Recommended Requirements

OS: 64 Bit Windows 7 (SP1), 8, 8.1, or 10
Processor: Intel core i5 or faster, AMD Athlon X4
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 650 or better
Storage: 18 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.