Doom Downloaden

0

In 1993 was de markt debuut first-person shooter Doom Downloaden die voorgoed veranderde het aangezicht van hun soortgenoten. Meer dan twee decennia later op de PC was uitgebracht genaamd hetzelfde kwartaal van de volwaardige editie van de cultserie, waaruit de bedoeling van de makers van een terugkeer naar de roots van de cyclus en de specifieke opgestart. Voor game creation overeenkomen met de maker van de originele.

Doom Downloaden

Doom Downloaden

PC Downloaden Game
Zoek uit hoe je ze kunt ontwijken

Van alle hardware platforms waarop verscheen Doom, ziet het beste traditionele versie van personal computers PC. Hij is beroofd van een hele reeks typische console beperkingen, biedt een breed scala aan geavanceerde grafische instellingen en opties en effecten beschikbaar voor bezitters van de PlayStation 4 en Xbox. In tegenstelling tot de verzadigde met elementen van horror de vorige cyclus leest.

Termen van de mechanismen van de vierde versie van Doom Downloaden voor pc Windows zet vooral op snelle en bloederige actie, aldus dichter bij de eerste twee delen van de serie. Fun richt zich daarom op de spectaculaire elimineren hordes vijanden met een vrij groot arsenaal aan wapens, die bestaat grotendeels fans vertrouwder Doom soorten wapens, zoals kettingzaag kettingzaag, dwulufowa superstrzelba Super Shotgun.

Doom Downloaden

Werk hun aanvallen uit

Het verbluffende einde bij het dubbelloopsgeweer vangt de nostalgische sfeer van de oudere games en zorgt tegelijkertijd voor een flinke dreun tijdens een enorme ontvouwing, wat het uitstekend maakt in tegenstelling tot de grotere vijanden waar je tegen tientallen moet vechten. Aan de andere kant van het spectrum bevindt zich de Rocket Launcher, die ondermaats en overbodig aanvoelt. Vooral als je op zoek bent naar mysterieuze gebieden.

Vooral als je het Heavy Assault Rifle en de Combat Shotgun hebt geüpgraded om over explosieve uitwisselingshaardmodi te beschikken, lijkt de Rocket Launcher de poging die nodig is om hem aan te trekken enigszins waard. Wapens die munitie delen tussen archetypen, zoals het plasmakanon en het Gauss ID Software geweer. Het gebruik van plasmoïden is een bizarre concessie aan nostalgie, omdat je alle wapens vrij vroeg krijgt.

Supergevecht aan te bieden

Die hordes demonen zijn verkrijgbaar in alle stijlen en maten. De vijanden beginnen vrij tam, een groot aantal logge zombies is een goede manier om naar eigen inzicht te schelden en te executeren. Naarmate de marketingcampagne vordert, beginnen de demonen te groeien en verwrongen mensen te ruilen voor grotere, gemenere monsters rechtstreeks uit de hel, inclusief de blijvende reeks klassiekers.

Je eerste ontmoeting met deze gedrongen, blaarpaarse aanvalsdemon is moeilijk, omdat hij de afstand zo snel overbrugt en maximale foto’s van zich afschudt. Uiteindelijk kan Pinkys het kanonnenvoer zijn waar je tegen vecht als je je concentreert op urgentere bedreigingen, net zoals de cycloptische Mancubus, die wapens voor handpalmen heeft en schade aanricht op lange afstand, middellange afstanden en snelle variëteiten.

Net als de vorige games

De Doom Gratis serie, naast de singleplayer-campagne vier in de versie van het Windows PC platform biedt een dynamische multiplayer-mode en in een meer uitgewerkte vorm dan in de vorige games. Machtsstrijd plaatsvindt in de zes-team gameplay varianten en combineert de typische studio id software oplossingen (bijv.. Power-ups op de kaarten) met vernieuwingen zoals geselecteerd voor elke wedstrijd.

Voorgedefinieerde sets van wapentuig en uitgebreide aanpassingsopties avatar. Bovendien is één van de sleutelelementen van multiplayer-plezier gedaan runes demon een speciale power-ups waarmee de speler voor een transformatie naar een krachtige demon, snel kantelen de schalen van overwinning voor uw team. Bovendien, de opdrachtgever, teneinde ervoor te zorgen multiplayerowi in Doom.

Doom Downloaden

Keert terug om

De Barons of Hell zijn mijn favoriet om te vechten, ondanks hun relatieve eenvoud. Torenhoge demonen met gehoornde hoofden en chitineuze bepantsering onder hun huid. Ze zijn afhankelijk van aanvallen van dichtbij en kunnen binnen een mum van tijd binnen bereik komen. Mijn enige klacht over de monsters is dat het bezeten gegrom dat het grootste deel van het kanonnenvoer vormt, amateuristisch klinkt.

Tegelijkertijd de hero heeft een nieuwe vaardigheden, zoals dubbele sprong, het vermogen om aan de randen en bovenal knocking verzwakte tegenstanders zeer spectaculaire veredelaars in de stijl van beknelling schedels en scheurt de ledematen. De ontwikkelaars van id Software heb gebruikt bij de classic health systeemvernieuwing, geregenereerd met kits en bekende van de eerste reeks hits inzamelpunten armor.

De Pinky demon

Het grootste potentieel, bereid editor Doom SnapMap. Texas gebaseerde studio id Software, gesticht door de ware legendes van de industrie, waaronder John Carmack en John Romero. En hoewel in latere jaren, de heren van de studio id Software gecreëerd of bijgedragen aan dergelijke succesvolle producties zoals terug naar Castle Wolfenstein en woede, het kenmerk van de resterende twee topmerken: Doom en Quake.

Het zorgt ervoor dat elke speler kan zelfstandig nieuwe arenas ook met speciale scripts, evenals het maken van geheel nieuwe gameplay opties van klassieke deathmatch na gevechten uit golven van demonen in de co-op mode. De combinatie van karakteristieke elementen van de cyclus met een reeks nieuwe oplossingen die de gameplay iets opgedaan in diepte en brutaliteit het bloed van Doom uitgegoten hl.

Hoe Doom PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Doom Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Doom

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2400/AMD FX-8320
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GTX 670 2GB / AMD Radeon HD 7870 2GB
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 55 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-3770 / AMD FX-8350
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 290 4GB
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 55 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.