Everspace 2 Download Gratis PC

0

Everspace 2 Download Gratis PC suggereert dat het procedurele tijdperk niet de enige weg vooruit is. De authentieke Everspace is een fantastische roguelike gebiedsjager, maar het vervolg heeft een gewijzigde route naar een meer conventionele actie RPG mode, en de verzameling missies over een open plek voelt als eindresultaat veel meer in de richting van Rockfish Games. Maar het houdt vast aan zijn losse bewegingssysteem Everspace 2 Gratis PC.

Everspace 2 Download Gratis PC

Everspace 2 Download

Ruimtesimulator

Er is al een behoorlijke hoeveelheid ervan om te verkennen bij het begin van de release, en het gaat door met interessante dingen door wat puzzels op te lossen om de flitsende luchtgevechten te doorbreken. Het verhaal dat hier is, is een redelijk Everspace 2 Download free begin: het haalt onze kloonpiloot uit het basisspel, naast de opwindende wending dat we deze keer in zijn laatste leven zijn: als hij nu sterft everspace 2 free download.

Toegegeven, de hoofdman of vrouw is een beetje aan de saaie kant, zoals je zou verwachten van een wegwerpkloon, hij suggereert best zeker enthousiasme terwijl hij Everspace 2 Download PC gaat over ramen. Zijn partnerpersonages, bestaande uit de terugkerende sidekick, hebben echter een stuk meer persoonlijkheid. Zelfs de enige off-personages die je zijmissies op ruimtehavens geven, hebben een bovengemiddelde smaak en stemprestaties. Everspace 2 Download

Hoog controleniveau

Er zijn geen mogelijkheden om het verhaal met dialogen te begeleiden, maar het lijkt tenminste alsof het naar werkelijk fascinerende plaatsen gaat. In de eerste plaats is Everspace 2 Download klaar om te vechten. Nu ik meer traditionele videogames voor ruimtejagers heb gespeeld, zoals Star Wars Squadrons en Rebel Galaxy Outlaw, werd het een klein conflict voor mij om terug te keren naar deze precieze groef van vliegen: in plaats van gas te geven.

Dit hondengevecht in de Descent mode is een lachertje nadat je het onder de knie hebt en je kunt een verscheidenheid aan beschietingsmanoeuvres uitvoeren die je nergens anders ziet. Enigszins vreemd genoeg lijkt Everspace 2 Download in werkelijkheid veel beter acceptabel voor muis- en toetsenbordbediening dan gamepads vanwege het aantal invoer dat nodig is om er geschikt gebruik van te maken. Everspace 2 Download

Wrakken van kapitale schepen

Deze hondengevechten in Descent-stijl zijn heel grappig als je er eenmaal aan vastklampt Everspace 2 gratis. Elk wapen heeft zowel een sterkte actie als kinetische schadeclassificatie, dus gevechten gaan over het algemeen over het wisselen tussen hen, zoals het omverwerpen van vijandelijke schilden of bepantsering, waarbij je af en toe een homing spuugt raket, dumbfire-raket of de mijne als je oversteekt. Je hebt ook gekregen om je cooldowns correct te manipuleren.

Er zijn hier een paar geweldige variaties waarin je kunt veranderen en je mogelijkheden kunt aanpassen: een van de startkrachten is een Rockfish Games explosie die alle vijandelijke vaartuigen om je heen gedurende 10 seconden uitschakelt, waardoor je Everspace 2 Download PC de meest gevaarlijke van hen gratis kunt selecteren. Dan verzamel je natuurlijk het snoep, de snoepbuit van de nasleep van de aangename explosiegevolgen.

Richt uw schip

Enkele van mijn hoogtepunten waren een verdedigingsgenerator die een kleinere EMP golf afvuurt telkens wanneer de bewaker instort, waardoor alles om me heen net lang genoeg wordt uitgeschakeld om een achtervolger te verliezen; en een geavanceerd Gatling railgun veroorzaakte meer schade terwijl mijn worp in het zonlicht was en zelfs meer toen ik tegen vijanden van betere kwaliteit vocht dan ooit tevoren.

Het verbeterde systeem waarmee je het niveau of de zeldzaamheid van een stuk uitrusting dat je nodig hebt om vast te houden, kunt versterken door verschillende delen van dezelfde zeldzaamheid te demonteren, hoewel in deze vroege fase graden snel genoeg komen en gaan dat het verbieden van gereedschappen aan slechts één verbeteren maakt het nut ervan beperkt. Misschien is het binnen de laatste niveaus belangrijker om stapsgewijs te verbeteren. Everspace 2 Download

Facties in het universum

Dankzij de kwaliteitsfase van bewegingscontrole kan Everspace 2 Download veel meer met puzzels dan je in de meeste kamerschieters. Naast vechten, zal de fijne bewegingsfase manipuleren dat Everspace 2 Download for pc veel meer kan met puzzels dan je merkt in de meeste speelruimte shooters. Veel van de buitbeloningen zijn verborgen aan de achterkant van obstakelgidsen en opgeborgen in hoeken waar een X-wing niet gemakkelijk bij kan.

Je wordt gestuurd om dingen te doen zoals het selecteren van belangrijke items en ze in gebruik te nemen om containers en doorgangen vrij te maken waarin je je pakket door krappe ruimtes moet navigeren. Sommige van deze puzzelactiviteiten leidden tot meer uitvaltijd dan gewenst, omdat je sensoren in het begin niet echt langdurig zijn, zodat je doelloos rond moet cruisen op zoek naar dingen om mee bezig te zijn, en soms zijn gebieden overdreven. Everspace 2 Download

Veel inhoud

Het visuele bereik en het opvallende terreindetail dat ze toevoegen, is geweldig; terwijl je al een tijdje in de leegte van het gebied staarde, is laag vliegen door een ravijn in levendig zonlicht een geheel unieke look. Dat wil niet zeggen dat de ruimtegebieden visueel eentonig zijn, ver daar vandaan. Everspace 2 Download free doet een briljant proces om rustig te zijn om naar te kijken, met kleurrijke achtergronden en atmosferische gevolgen die enorme asteroïden en systemen.

Het kostte me ongeveer 13 uur om alle vroege toegang tot het verhaal van Everspace 2 Gratis Download te verbranden. Wat schokkend is, is de overgang tussen zones. In en uit een sneller dan milde reis springen, veroorzaakt een korte laadweergave, de vorm van een element dat de meeste games van de laatste tijd verbergen met een flitsende animatie impact. Alles ziet er geweldig uit en klinkt geweldig, inclusief de totaal nieuwe planetaire omgevingen.

Hoe Everspace 2 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Everspace 2 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Everspace 2

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel Core [email protected] of AMD FX [email protected]
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) of AMD Radeon R9 290 (4 GB)
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 30 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel Core [email protected] of Ryzen 5 [email protected]
 • Geheugen: 16GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) of AMD Radeon RX 580 (8 GB)
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 30 GB beschikbare ruimte

Everspace 2 Gratis PC Download

Everspace 2 Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.