Far Cry Primal activering of een volledige PC games Download Computer

Far Cry Primal PC Downloaden is een first person actiegame die een grootschalige spin-off sandboks Far Cry serie, begonnen in 2004 door later bekend in de serie Crysis studio Crytek. Vanaf de volgende reeks leest, d.w.z. Far Cry 2, belast met het merk waarop Ubisoft Montreal, geleidelijk de ontwikkeling van de beste functies van het origineel. Naast volwaardige deel van Far Cry, van tijd tot tijd echter ook ontvingen wij producties onderpand, bijvoorbeeld. Ingebed in de realiteit van science fiction Far Cry 3: Blood Dragon. Uitgangspunt is ook dat, in tegenstelling tot de canon van de spelers in een gloednieuw, prehistorische realiteit. Net als alle recente standpunten cyclus, en Far Cry Primal gevormd onder leiding van de Canadese tak van Ubisoft.

Far Cry Primal Dutch Downloaden PC

Far Cry Primal Downloaden PC Dutch

Downloaden


Far Cry Primal actie spelers naar het stenen tijdperk, ongeveer 12.000 jaar voor Christus, en vindt plaats in de mooie maar dodelijke fictieve deelstaat Oros. Het werd gevormd, een paar duizend jaar geleden als gevolg van de intrekking van een gletsjer na de laatste ijstijd . der aarde, waardoor aanzienlijke diversiteit aan landschappen – van groene bossen op moerassen en gebieden bedekt is met sneeuw. De game vindt plaats in een prehistorische jager genaamd Takkar, die samen met zijn jacht groep waagde in gebieden bezet door andere stam, zodat het hele team werd vermoord, en de enige persoon die ontsnapte alive is de protagonist. Vanaf dat moment de held is alleen afhankelijk van zelf, in een land dat door inboorlingen agressief en dodelijk soorten fauna. En omdat in de prehistorische jager eenzame wildernis kan een smakelijke hap oppeuzelen voor het eerst de predator, het primaire doel Takkara wordt de vorming van een nieuwe stam en garanderen de veiligheid en de voorwaarden voor ontwikkeling.


Op het gebied van mechanica, Far Cry Primal PC Games versie voor PC Windows biedt alle elementen van zijn voorgangers, maar vanwege de zeer uiteenlopende situaties waarin zij zijn nedergelegd gameplay, individuele accenten werden verspreid hier op een iets andere manier. Leuk plaatsvindt in een gigantische open wereld, die naast de gewone verhaalmissies voor spelers wachten een heleboel extra-curriculaire taken en uitdagingen van vijandelijke voorposten uitveren, znajdziek verborgen en gevaarlijke diersoorten die we zullen moeten jagen. Zoals in de vorige serie, Far Cry, de makers hebben zich voornamelijk toegespitst op het bieden van volledige vrijheid van handelen en een aantal alternatieve manieren om de taak te vervullen. Als gevolg hiervan zal de game wel iets voor iedereen zowel liefhebbers van pure actie, en de spelers liever stealth en het gebruik van meer geavanceerde strategieën. Vergeleken met de vorige pagina cyclus in Far Cry Primal ervaring belangrijker crafting-systeem. In prehistorische reality game alle wapens en andere nuttige accessoires want wij hebben zelf te produceren, met een breed scala aan grondstoffen, zoals verschillende soorten stenen en beenderen en huiden van dieren. Het biedt spelers kreeg een heleboel verschillende clubs, speren, messen en andere primitieve wapens en een uiterst belangrijk element van het spel is gedaan de brand, die niet alleen een belangrijke rol speelt in het overleven, maar geeft ook een aantal tactische mogelijkheden (vb. De afschrikking van dieren op deze manier, ze zouden hebben behoord tot vijandige stam). De resulterende reality games geen voertuigen compenseert de gelegenheid te zitten verschillende diersoorten, dus we kunnen doorkruisen het land Oros veel sneller en efficiënter dan te voet.

Far Cry Primal – Trailer


Far Cry Primal creative director, Jean-Christophe Guyot, heeft gezegd dat hij gelooft het stenen tijdperk is de perfecte setting voor de game. Far Cry meestal sta je aan de rand van de bekende wereld, in een prachtige, wetteloos en savage frontier. Het Stenen Tijdperk is in zekere zin de allereerste grens voor de mensheid; het is de tijd waarin mensen die een stok in de grond en stelde het land voor hun eigen, toen we begonnen aan het beklimmen van de voedselketen. Dat geschiedde met conflicten, tegen andere mensen natuurlijk, maar ook tegen de natuur zelf. Far Cry Primal wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai Studio en Ubisoft Kiev Studio. Het bedrijf heeft een developer diary, biedt een kijkje achter de schermen kijken hoe Far Cry Primal PC Downloaden bij elkaar kwamen.

Far Cry Primal - Systeemeisen
Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
 • Processor: Intel Core i5-750 2.66GHz / AMD Phenom II X4 955
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850 1024MB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 30 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
 • Processor: Intel Core i5-2500S 2.7GHz / AMD FX-8350
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 680 / AMD Radeon R9 290X
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 30 GB

Far Cry Primal Dutch PC

Downloaden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *