Far Cry Primal Download PC

0

Ik kan mezelf niet redden om de verzwakte beer af te maken, hoewel de vacht een kostbaar knutselmateriaal is Far Cry Primal download pc is een volkomen dom videogame. Als je door een door de maan beschenen bos loopt, zie je in de verte een sprankelend oranje licht. Ga er nieuwsgierig naar toe. Maar wees je er dan van bewust dat het op mijn pad komt. Tot slot, uit de weg en het beest dondert voorbij, brullend van pijn.

Far Cry Primal voor PC

Far Cry Primal Downloaden

Downloaden

Wat kunnen we zeggen over de fabrikanten open wereld?

Verdwijnt in het kreupelhout en luister naar menselijke stemmen die dichterbij komen, echoënd door de bomen. Bovenal verstoppen in de schaduw uit het zicht! Bekijk een verzameling jagers van een rivaliserende stam die na het verdragen achtervolgt. Op dezelfde manier breekt er een gevecht uit en de ondergang, die nog steeds volop aanwezig is, verplettert de jagers tot de dood. Een van die heerlijke, absurde momenten van botsing.

Stijlvolle ervaring van de vorige videogames en getransplanteerd naar de 12 maanden 10.000 voor Christus. Bovenal zijn er echter geen wapens, je zult er snel achter komen dat je jezelf nestelt in een vertrouwde routine van zoeken, knutselen en zenden. Daarna is het verbazingwekkend hoe goed de Far Cry Primal additieven passen in de vorm van een overweldigend unieke setting. Het is een weelderige, liefdevolle uitgestrektheid van grasvlaktes.

Far Cry Primal spel pc gratis

Wazig daglicht stroomt overdag door gaten in de struiken

Echter, maanlicht drapeert de arenas nachts in een vervaagde, spookachtige luminescentie. Het wemelt bovendien van de kruidenwereld en voelt levendiger aan dan elke eerdere Far Cry Primal free download vrije setting. Daarom is de lucht gevuld met de abnormale oproepen van de oudheid! Op dezelfde manier zijn vogels en overal waar je kijkt dieren die bestaan ​​uit de duidelijk prehistorische sabeltandkat en wollige massa.

Een vijandelijk kamp aanvallen met een reus met behulp van je aspect, een vlammende knots en een zak vol woedende bijen is buitengewoon spannend. In plaats van een verrekijker heb je een uil, en dit is een voorbeeld van een machine waarop wordt vooruitgeschoven. Kortom, in het begin zul je worden beperkt tot kleinere wezens zoals wolven, maar later kun je mammoeten en sabeltanden temmen en ervaren.

Verhaallijn in het spel

Je speelt echter als Takkar, een jager die vecht om zijn verspreide stam, de Wenja, in Far Cry Primal zijn oude glorie te herstellen. Met andere uitdrukkingen, uitdrukkingen van globale constructie, omgeving en het oproepen van een rijke ervaring van de plaats. Een van de eersteklas open werelden van Ubisoft. Kortom, een die je misschien van tevoren hebt uitgevoerd. Daarom heeft Ubisoft de vorm, structuren aangenomen.

Bovendien werkte Ubisoft samen met taalkundigen om een ​​overtuigende prehistorische taal te creëren, en als zodanig werd het hele probleem ondertiteld. Een enorme afwijking van eerdere videogames is het gebrek aan een relevante slechterik, en nu niet het gebruik van een Pagan Min of Vaas Montenegro om het verhaal vooruit te helpen, voelt het een hint dun aan slim af. Twee rivaliserende stammen.

Mechanica in Far Cry Pirmal!

In plaats van vast te zitten op een enkele locatie, zou je vrij rond kunnen vliegen terwijl je het gebied verkent en vijanden tagt. Daarna, met verbeteringen, kun je de uil gebruiken om bommen te laten vallen, vijanden aan te vallen en boze dieren uit hun kooien los te maken. Bovendien, dit soort krachtige tool die alle toekomstige Far Cry 4 wil laten functioneren, ondanks het feit dat ze een moderne plaatsing hebben.

Evenzo is het zaken als traditioneel. Je doodt op brute wijze honderden dieren om gereedschappen en wapenupgrades te maken! Je lichte vreugdevuren bijvoorbeeld om extra van de kaart te laten zien dat je vijandige buitenposten aanvalt. Daarna heb je trippy droomsequenties, missies met hele verhalen die stap voor stap grotere dingen bevrijden. Het is vooral Far Cry Primal, maar in het stenen tijdperk.

Far Cry Primal

Technische problemen

Evenzo hunkerde naar het dodelijke geratel van een aanvalsgeweer, maar de nieuwe wapens zijn tegelijkertijd enorm ingetogen, amusant om toe te passen. Het gooien van een speer en het horen bonzen in de kist van een ongelukkige kannibaal heeft een gruwelijk aangenaam gewicht. Ik ben ook dol op hun pogingen om prehistorische variaties te maken van geavanceerde wapens, vergelijkbaar met de randbomgranaat.

Maar als een geweldige deal als liefde voor Oros als een plaatsing en alle op dieren gebaseerde absoluut gekkigheid. Ik kan het gevoel van déjà vu niet afschudden. Als je tijd van hoge kwaliteit hebt geïnvesteerd in Far Cry 3 of Far Cry 4, zul je merken dat je plezier aan de gratis download van Far Cry Primal spel gratis is gedempt door het gebruik van de diepgewortelde gelijkenis met die van videogames.

Udam en de open haard aanbiddende Izlia

Je bondgenoten zijn een stal met vreemde ballen, bestaande uit Tensay de sjamaan, Jayma de jager en Karoosh de krijger! Wie zou zich moeten positioneren en tevreden zijn om zich in te schrijven binnen de stam. Het unieke informatiegebied van Takkar is het temmen van dieren Far Cry Primal. Om bijvoorbeeld het gebrek aan wapens te compenseren, kunnen dieren samen met je vechten.

Het is een plezierig dom idee, en een van de weinige methoden waarin Primal zich fantastisch voelt in vergelijking met zijn voorgangers. Daarom is je arsenaal gemaakt van favorieten uit het stenen tijdperk, zoals clubs en speren, naast het nietje Far Cry Primal met pijl en boog. Gooi wat aas dicht bij het beest dat je wilt temmen en je zou erop kunnen kruipen, zelfs als het afgeleid is, en er op magische wijze je maatje van maken.

Hoe Far Cry Primal PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Far Cry Primal

Vereisten:

Minimale:

 • OS: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
 • Processor: Intel Core i5-750 2.66GHz / AMD Phenom II X4 955
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850 1024MB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 30 GB

Aanbevolen:

 • OS: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
 • Processor: Intel Core i5-2500S 2.7GHz / AMD FX-8350
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 680 / AMD Radeon R9 290X
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 30 GB

FAQ

1. Wat zijn de systeemvereisten voor Far Cry Primal op PC?

De minimale systeemvereisten voor Far Cry Primal op PC zijn als volgt: – Besturingssysteem: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (alleen 64-bit versies) – Processor: Intel Core i3-550 of AMD Phenom II X4 955 – Geheugen: 4 GB RAM – Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 460 of AMD Radeon HD 5770 (1 GB VRAM) – Opslag: 20 GB beschikbare ruimte Voor een optimale spelervaring wordt een krachtigere configuratie aanbevolen.

2. Kan ik mijn wapens en uitrusting upgraden in Far Cry Primal?

Ja, in Far Cry Primal kun je je wapens en uitrusting upgraden door materialen te verzamelen die je vindt in de gamewereld. Deze materialen kunnen worden gebruikt om nieuwe wapens te maken en bestaande wapens te verbeteren. Daarnaast kun je ook vaardigheden vrijspelen en upgraden door ervaringspunten te verzamelen, wat je personage sterker en veelzijdiger maakt.

3. Is er een multiplayer-modus beschikbaar in Far Cry Primal?

Nee, Far Cry Primal heeft geen multiplayer-modus. De game richt zich volledig op de singleplayer-ervaring, waarbij je in de huid kruipt van Takkar, een jager die vecht om zijn stam te herenigen en te overleven in de gevaarlijke prehistorische wereld van Oros.

Leave A Reply

Your email address will not be published.