Ghost of Tsushima Download gratis

0

Ghost of Tsushima Download de nieuwe open-wereldervaring van de beruchte maker Sucker Punch, die een geweldige troef is in de eilandomgeving die de game zijn naam geeft. Dit fictieve type Tsushima is een enorme, prachtige plek die gelukkig niet wordt beperkt door extreme naleving van bepaalde precisie of landprecisie, maar toch redelijk in contact komt met legende en hekserij. Ghost of Tsushima gratis zich af in het jaar 1274 en plaatst je vrij voor Jin Sakai, de belangrijkste samoerai die een woeste aanval moet doorstaan van een achtervolgde Mongoolse groep, bestuurd door Khotun Khan, kleinzoon van Ghengis.

Ghost of Tsushima Download Gratis

Ghost of Tsushima

Downloaden
 

Degelijkheid en succes voor de samoerai

Het eiland Ghost of Tsushima Download is aangevallen door de indringers, boerderijen worden verteerd, lichamen ontmaskeren over het hele land, hooligans exploiteren gehavende horloges van steden en Lord Shimura Jin’s oom en het regulerende hoofd van het eiland zijn opgepakt. Als Jin vertrouwt het op jou om een ​​aantal handlangers met de naam stof te kiezen om de Mongolen terug te dringen, en zowel je samurai planning als ninja achtige mysterie te gebruiken om een ​​guerrillastrijd tegen de agressors te leiden.

In de verwachting dat je net na Sekiro openwereldgames hebt gespeeld, weet je zeker dat je voorzichtig kunt verwachten van Ghost of Tsushima Downloaden. Beginnend met alleen de meest cruciale wapens en aanvallen, zal Jin transformeren in een meer ervaren samoerai terwijl hij onderzoek doet naar de assistent, betere wapens en dekking krijgt, en verder kracht creëert door plekken van liefde te onderzoeken, ondergrondse bronnen te vinden en nederzettingen te bevrijden van Mongoolse strijders, evenals het onderzoeken van de bries gestapeld essentieel verhaal.

Het Japanse centrale gebied

Het is een enorm spel Ghost of Tsushima Download, met extra activiteiten en storingen dan hier kort kan worden vastgelegd. Verschijning van Tsushima wordt voortdurend gestapeld met inspanningen, maar doet er goed aan om het kaartbeeldplan te dekken waar verschillende games in de klas niet aan voldoen. Dit komt grotendeels door de creatieve onderzoeksconstructies. Hoe dan ook, je nadert een wanorde van massale botsingen verduisterde wereldassistent, er is geen minikaart of kompas als je voorbij menu’s bent.

Samurai moet grip krijgen op zijn gevoelens

Het is een ongebruikelijk onderdeel dat een doel of plek op de aide markeert, en als je in het spel bent, gaat de koers van de wind waarschijnlijk eerder als een visueel kompas. Als je verwacht dat bomen links inslaan, leidt je doel bijvoorbeeld het westen op een verkeerde manier, terwijl een deel van de rook die naar je toe blaast, zou laten zien dat je echt een bocht moet maken, hetzij door te kuieren of op je goede ‘ol die je het hele spel vergezelt Ghost of Tsushima Download.

Met lang gras in overvloed, overstromende rook en bladeren die in hete lucht omhoog schieten, is het een ongekende strategie om een ​​onbelangrijke HUD te behouden en je in de beweging te houden zonder dat je je verloren voelt. Evenzo, wanneer geen prominent doel zich voordoet, verandert het ongetemde bestaan ​​van het eiland in een basiselement. Prachtige vogels vliegen naar het gebied van geheime regio’s, terwijl vossen hun heiligdommen geven om je naar het gebied van buff compenserende Inari heiligdommen te leiden.

Kanaal met hoog contrast

Als je Ghost of Tsushima Download in een envelop hebt gestopt, moet je weloverwogener zijn in je filosofie. Jin zal dicht genoeg bij significante en lichte aanvallen komen, ontwijken, hinderen en afstoten, en elk van deze kan worden veranderd door een van de verschillende boeiende posities, bereikt door R2 ingedrukt te houden en een bijbehorende gezichtsknop te raken, en elke basis om het op te nemen verschillende soorten tegenstanders. Het breken van de bewaker van een diep inslaande goliath vijand vereist een vervangende situatie om te overwegen in tegenstelling tot bijvoorbeeld een snelle speerwerper, en het leren van de standvastigheid of tekortkoming van elke vijand is van vitaal belang om een ​​gevecht te winnen.

Jin doorkruiste het eiland Tsushima

In het licht van alles, wil je visuele tekens rond de scène gebruiken om centrale aandachtspunten te vinden, en een regisserende wind gebruiken die je naar gevolgde regio’s kan leiden terwijl je berghellingen opgaat en door overgoten rijstvelden zwemt. Productieve gevechtsoefeningen bouwen een Resolve meter die kan worden gebruikt om Jin te repareren, of om krachtgebieden te trekken die later in het actie spel worden geopend, terwijl het voltooien van missies en het aangaan van examenuitdagingen rond de assistent bovendien charmes kunnen openen die kunnen worden toegevoegd aan je wapens om je subtiliteiten en capaciteiten weg te nemen.

Er wordt veel gevochten in Ghost of Tsushima. Download gratis. Het is een hulpmiddel om te zeggen dat het de hele tijd leuk blijft. Een electieve benadering is hoe dan ook betrouwbaar open, en Jin is in principe op dezelfde manier in staat om de cryptische, lastige Ghost ninja te zijn die de titel van het spel suggereert. Er zijn de rigueur erkenningsmeters en door en door standaard beter luisterende weergave waarmee je vijanden met een rood plan kunt volgen en waarnemen, ongeacht, wanneer verduisterd door blokken, evenals één treffer in de verwachting dat je een met stomheid geslagen vijand besluipt.

Het mysterie van het samoeraispel

Ghost of Tsushima download mysterie gedeelten zijn vaak optioneel, maar ook betrouwbaar charmant, er zijn een heleboel vermommende ruimtes om een ​​aanval te plannen, stapels verticaliteit naar kampen om vijandelijke horloges te schetsen, en een behoorlijke voorraad loopwapens om te gebruiken bezit of ingewanden, van gevaarlijke bouten die vanaf je boog worden geschoten tot windringen en rookbommen. De wegen van Tsushima zijn gevaarlijk en ongelooflijk ingewikkeld.

Hoe dan ook, niet veel ontmoetingen zijn alleen voor meer gevechten in Ghost of Tsushima gratis. Een groot deel van de tijd zal het rennen over een sociale gebeurtenis van rondtrekkende bandieten of Mongolen worden vergezeld door de redding van een niet militaire stafgevangene die hen bevrijdt en een snel bezoek zal nieuwe centrale focus op de assistent openen, van verzamelobjecten tot detailuitbreidingsplekken van liefde, zijmissies en Mongoolse kampen. Het zijn totaal verschillende en prachtige omleidingen.

Ghost of Tsushima Trailer

Je katana veroorzaakt wat schade

Je kunt je Resolve bijvoorbeeld maken door bamboe planningsstokken te snijden met een snelle tik op de knop om het Ghost of Tsushima download te vragen, sterke charmes te vinden door precaire benaderingen van Shinto heiligdommen te onderzoeken zoals in een Ghost of Tsushima download spel, of corrigerende dingen te openen door even stoppen om een ​​haiku te creëren op punten met een typische uitstraling over de aide. De wereld is over het algemeen bedekt met verzamelobjecten, van middelen die kunnen worden ingewisseld voor verfrissingen bij transporteurs, tot records en doodads die meer onthullen over de levensstijl en gebruiken van de twee strijdende bijeenkomsten.

Vermoedelijk de beste afbeeldingen van allemaal, naast de show die essentiële excursiegevechten beëindigt, komen als Mythic Quests meerdelige missies verborgen over de assistent die je belonen met sterke deals met een fascinerende verdedigingslaag of ongekende bewegingen. Ze zijn verbonden met verbazingwekkende bazen uit het verleden van Tsushima, waar je meer over te weten kunt komen door je te concentreren op specialisten en verhalenvertellers over je ontwikkelingen die geweldige levendigheid in kalligrafiestijl hebben gegeven.

Nieuwe soorten wapens verwerven

Elk is duidelijk en de moeite waard om te vinden, en zou je in strijd kunnen brengen om krijgers te overweldigen in duels met baasgevechten, het eiland af te speuren met een prestatiecoördinerende fortuinkaart, of enthousiast bekeken kampen binnen te gaan. Ze zijn niet te missen, niet specifiek in het licht van het feit dat de prijzen zo nu en dan fantastisch solide zijn. Op dezelfde manier is hij voor elke situatie serieus, zo niet rustig, en zijn verhaal over herstel en vergelding wordt nog opwindender overgebracht door het thema en de decorstukken dan zijn persoonlijkheid.

Maar wat een verbazingwekkend wereldontwerp is dit hier te vinden. De Elden Ring overeenkomsten klinken legitiem terwijl je speelt, terwijl het helemaal niet erg is dat Ubisoft-games worden geprezen om hun aandacht voor essentiële details, en Ghost of Tsushima Download gratis is elk stuk identiek wat betreft het tonen. Van de scheidingen van de Koto tot de twang van de Shamisen, Tsushima is rijkelijk gecoördineerd en prachtig overgebracht.

Krachtige componenten van de wereld

Rode en schitterende esdoorns stromen rond Jin van fort naar speciaal trappengebied, normale lente naar veilige haven. Ghost of Tsushima Download is onophoudelijk in beweging, grasrollen buigen met de wassing van een katana en vuurvliegjes verlichten bedekte, stenige bospaden. Als je op een PS4 Pro speelt, is de uitvoering een sterk punt voor betrouwbaar, elk teken van blokkade of wankel, zelfs met 4K HDR beelden in het spel. Elke omstandigheid is opmerkelijk bij de basiscontrolegemeenschap.

Ghost of Tsushima Download Gratis

Ghost of Tsushima

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i5-2500K 3.3GHz Or AMD FX-8320
Graphics: Nvidia GeForce GTX 950 2 GB or AMD Radeon R9 380
RAM: 8 GB
Windows: Windows 7,8,8.1 and 10 (64 Bit)
DirectX: DX 11
HDD Space: 60 GB

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i7-6700K 4-Core 4.0GHz Or AMD Ryzen R5 1600
Graphics: Nvidia GeForce GTX 1070 Or AMD Radeon RX Vega 56 8GB
RAM: 32 GB
Windows: Windows 7,8,8.1 and 10 (64 Bit)
DirectX: DX 11
HDD Space: 60 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.