Gylt Download Gratis

0

Gylt Download Gratis mogelijk meer stress dan zijn buitengewoon kleine studio verdiensten. Hoewel, met een eclectische achterstand van werk in vele genres en speelwijzen, weinigen meer enthousiast zouden lijken om er op de eerste dag te zijn dan de in Madrid gevestigde Tequila Works. Ondanks de fijne kneepjes van Google Stadia early adopters, houdt Gylt Gratis niet langer zijn mannetje als een pionier op het gebied van stijl, het is hoe dan ook.

Gylt Download Gratis

Gylt Download

Donkere alternatieve realiteit

Een of andere technische krachtpatser, ongeacht de Google-cloud die hem aandrijft, maar als vervanging leeft hij verder dan zijn eer dankzij zijn speciale reputatie als gateway-horrorverhaal dat vooral geschikt is voor jongere genre-fans. De trailers deden ons denken dat de game, die uniek is voor de Stadia streamingdienst van Google, is veranderd in een horror lite-titel, iets voor jongeren en mensen die moeiteloos schrikken.

De schattige lay out en ongecompliceerde mechanica brachten me in slaap met een vals gevoel van veiligheid. Zelfs de vijanden leken in de eerste plaats een beetje onopvallend. Je zult Gylt nu nooit voor PT verwarren, maar laat je daardoor niet misleiden. Met een gespannen omgeving, een hangende stijl en een sublieme partituur die doet denken aan de schilderijen van Danny Elfman met Tim Burton, heeft Gylt de kracht om diep verontrustend te zijn. Gylt Download

Turen naar de monsters

Je zult tijdens een groot deel van het spel echo’s zien van de rudimentaire mentale horror Silent Hill, van de versplinterde doodlopende wegen tot de achternaam van de eerste persoon Sally, Kauffman. Je zult veel tijd besteden aan het sluipen via Bachman School, een knipoog naar Stephen King, Silent Hill, of elk, mogelijk zijn de muren bekrast en geklauwd met hatelijke beledigingen en infantiele telefoontjes.

Terwijl de middelbare school Sally ouder werd, vestigden gamers zich in haar huis van Bethelwood, een ooit schilderachtige mijnbouwstad die nu gastheer is voor brute monsters van verschillende stijlen en maten. Haar jongere neef Emily wordt al een maand vermist en de zoektocht naar haar zet Sally ertoe aan om dieper in de geschiedenis van de stad en haar relatie met Emily te graven. Gedurende zes of zeven gameplay uren zal Sally een stap achter haar neef staan. Gylt Download

Gevolgen voor de geestelijke gezondheid

Gylt is thematisch donker, maar duwt op geen enkele manier de envelop te ver. De T-classificatie via de ESRB komt in grote lijnen door grof taalgebruik dat op de muren van de metropool is gekrabbeld, maar de gruwelen zelf voelen meer aan als Pixar After Dark dan als echte survivalhorror, en dat is zeker bevredigend, want het is zeker de fantasierijke en vooruitziende Tequila had voor gylt the game en het schenkt het met precisie.

Gylt is een grensverleggende gateway-horror, voor de jonge of onervaren fans die hun voeten onderdompelen in de troebele wateren van genre getuigenissen. We moeten allemaal eerder wandelen dan rennen, en dat geldt meer voor horror dan voor welk ander genre dan ook. Voor de tieners en jongeren die de Resident Evil 4 Remake Download van de sector nog niet aankunnen, is gylt xbox de geschikte kennismaking met wat er om de hoek sluipt.

Bijzonder uitdagend

De beste prestatie van Gylt wordt toegeschreven aan de wereldontwikkelaars wiens zelfopgelegde grenzen een toon aankondigen die op dit moment zelden ergens anders in games voorkomt. Dat wil nu niet zeggen dat Gylt zijn verhaal stadia gylt. Integendeel, het heeft de neiging om dingen niet goed uit te leggen, zowel tijdens het spel als, wat nog belangrijker is, tijdens het stoppen met credits. Houd altijd van een aanhoudende thriller.

Heb de neiging om erover te beslissen in plaats van antwoorden, maar Gylt verhindert me keer op keer om zelfs maar de stellen. Er vinden nog veel meer verhalen plaats in de verzamelobjecten, dat is kwaliteit en nooit ongebruikelijk, maar de toch gevonden exemplaren waren niet verantwoordelijk voor enkele van mijn grootste vragen, en gylt twitter lijkt absoluut niet geïnteresseerd om me de tools te geven om meer te graven. Gylt Download

Langs monsters sluipen

De toon en wereld van Gylt Download PC gaan een lange weg om de volledig vertrouwde gameplay van de sport goed te maken. Van de puzzels die afwisselend zijn gemaakt van draden en kleppen die moeten worden rondgedraaid tot vijanden wiens patrouilles het beste het gelijke gebied van 20 ft in een lus omvatten, Gylt is op zijn best een charmant normale ervaring, net als het soort stealth actie platformer mash upfilmstropdas in zien we bijna niet meer.

In het slechtste geval bevat het absoluut geen recente ideeën over hoe avontuur spelers er eerlijk mee omgaan. Sally brengt het grootste deel van haar tijd gehurkt achter in kratten door, wachtend tot een monster in de buurt de andere kant op kijkt gedurende precies de zes seconden die ze naar de volgende schaduw wil boosten. Door de sport nog meer te vergelijken met een inleidende horror, voelt de rotonde-traversal alsof hij uit het genre is geplukt. Gylt Download

Versie van haar kleine stad

Het sluit gewoon de ruimte die monsters nodig hebben voordat ze je zien. Hoe dan ook, met detectiemeters en gescripte acties die helpen, voelt stealth nu niet alleen vertrouwd en gemakkelijk aan, maar ook gedateerd. Gylt Download gratis geweldige eigenschap na zijn toon is zijn zichtbare mode, waarvan de funhouse mirror-proportionaliteit onmiddellijk teruggrijpt naar de meeste computergegenereerde films van meer dan 25 jaar.

Gevechten zijn hoger en leggen de nadruk op voorkomen samen met je twee geïmproviseerde hulpmiddelen: een zaklamp, waarmee je enkele monsters kunt wegbranden, zoals de dochter van Alan Wake, en een haardblusser, waarmee je de grotere koppige schurken in het gebied kunt bevriezen. Beide zullen ook vaak worden gebruikt voor het oplossen van puzzels, maar bij maximale interacties van welke aard dan ook.

De rol van Sally

Texturen vervagen de weg tussen fotorealisme en tekenfilm, zelfs als kleurstoffen eruit springen wanneer ze daarvoor bedoeld zijn, hoewel het ook een regelmatig donkere sport is. Tequila suggereert in Gylt’s locatie, met een neonverlichte speelhal en een griezelig fitnesscentrum dat bekend staat als bijzondere gedenkwaardige ruimtes die er geweldig uitzien en pC gewoon de juiste hoeveelheid griezeligheid om de toon aan te vullen.

Hoe Gylt PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Gylt Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Gylt

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: i5-3570K / AMD Ryzen 5 2500X
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: AMD Radeon R9 Fury-serie / GTX 1060
 • Opslag: 6 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: i5-9600K / AMD Ryzen 5 3600X
 • Geheugen: 32GB RAM
 • Grafische kaart: AMD Radeon RX 5700 XT / RTX 2070
 • Opslag: 6 GB beschikbare ruimte

Gylt Gratis Download

Gylt Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.