H1Z1 PC game Gratis spellen downloaden of volledige activering

2

H1Z1 een poging wangedrag door grote studio, Daybreak Game Company voormalige Sony Online Entertainment, over MMOs in de realiteit van een zombie apocalypse, die behoren tot de ondersoort bekend als de sandbox te overleven. Opmerkelijk is besproken om een game, de Japanse reus heeft op een model dat vrij van microbetalingen (free-to-play). De actie waarvan de productie plaatsvindt op 15 jaar na het virus is aangetroffen H1Z1 Downloaden PC Games – op een tijdstip waarop de beschaving ligt in puin en de allerlaatsten roll perikelen strijd om te overleven, worstelt met hordes levende doden. Het uitgangspunt voor de game was accidental stad ergens in de Verenigde Staten, maar in de loop van de tijd, de ontwikkelaar steeg de omvang van de wereld, te vullen met zowel een uitgestrekte wildernis, zoals steden. Om de passage van dat enorme ruimte ter beschikking van de spelers kreeg een verscheidenheid aan voertuigen.

H1Z1 Dutch Downloaden PC

H1Z1 Downloaden PC Dutch

Downloaden


Wat meer is, het vullen van de virtuele Amerika daalde naar de spelers. Ze kregen een uitgebreide set hulpmiddelen waarmee ze om grondstoffen (vb. Door het snoeien van bomen) en vervolgens hun eigen schuilplaatsen, huizen en zelfs hele nederzettingen. Niets staat in de weg van de spelers in de groep, bijvoorbeeld door elkaar helpen en proberen te overleven ten koste van andere overlevenden. De mogelijkheden voor het bouwen van een post-apocalyptische samenleving garandeert dat elke server kunt u honderden spelers tegelijk. Sprekend van gebouw, je moet ook nog de mogelijkheid van dingen (vooral de structuren die door anderen). Er is geen tekort craft verfijnd systeem waarmee de bouw van gereedschappen en wapens (zoals Molotov Cocktails). Spelers moeten oppassen niet alleen met elkaar en zombies, maar ook wilde dieren. Wat meer is, het gaat om hen in staat te stellen de basisbehoeften van hun personages, zoals voedsel of een plaats om te slapen. In H1Z1 kunt u de zogenaamde. event ticket, of een ticket waarmee toegang tot de server veldslag. Het is een populair game-mode, waarin elke speler moet de rest van de concurrenten, starten geen uitrusting en mogelijkheden spawn. Als we één van de top drie plaatsen, we prijzen winnen, waaronder bijvoorbeeld. Kratten en screenshots.


In het spel zijn er geen elementen zoals de vorm van promotie naar de volgende niveaus van ervaring en vaardigheden. Dood als een middel dat de hele uitrusting, dus de speler moet voorzichtig in de omgang. In H1Z1 Dutch PC Games functioneren micropayment systeem waarmee u aankoop kratten van cosmetische verbeteringen aan onze apparatuur, kaartjes voor de veldslag en voeding verleppen. Bel het vliegtuig met ekwipunkiem is een groots evenement voor alle spelers op de server dezelfde belasting valt heel langzaam, want er is geen enkele garantie dat zij niet in andermans handen. Het spel wordt gekenmerkt door een donkere klimaat en sfeer van terreur. We observeren de actie vanuit het perspectief van een primaire of third person (FPP / TPP). Het spel is gemaakt met Forgelight motor – dezelfde die schijven Planetside 2, bezienswaardigheid en EverQuest. Opmerkelijk is dat de huidige titel heeft steun ontvangen voor de service-Studio, waardoor spelers wisselen hun creaties, ook voor echt geld.

H1Z1 – Trailer


De wereld ondergedompeld in chaos, er geen deposito’s of andere georganiseerde menselijke centra. Als onderdeel van deze postapocalyptisch landschap, een speler kan alleen rekenen op onszelf proberen te vermijden de zombies en potentieel agressieve-minded, de andere spelers. Bovendien moet voldoen aan hun basisbehoeften, zoals honger en dorst. De game H1Z1 Dutch Downloaden is uitgerust met een uitgebreide reeks tools, de mogelijkheid om zelf hun eigen schuilplaatsen ter beschikking van de spelers zijn gegeven op de verschillende voertuigen.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: Intel Core i5-760 2.8GHz / AMD Phenom II X4 980
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 260 / AMD Radeon HD 4850
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 20 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: Intel Core i5-2310 2.9GHz / AMD Phenom II X6 1045T
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / AMD Radeon HD 6870
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 20 GB

H1Z1 Dutch PC Game

Downloaden

2 Comments
 1. justintylertate says

  Goed gedaan, installeer en downloaden het spel gratis. BEDANKT

 2. Spark says

  Perfect spel en site!

Leave A Reply

Your email address will not be published.