Star Wars Battlefront Downloaden

0

Star Wars Battlefront Downloaden is het derde deel van een serie shooter die zich afspeelt in het Star Wars universum. Na het uiteenvallen van LucasArts om een voortzetting van de dobbelstenen team is toevertrouwd. Daarnaast heeft het slagveld verplaatst met behulp jetpacków en kaarten kunt u diverse soorten power-ups, bijvoorbeeld. Draagbare kracht op het veld staat. De makers Battlefront gameplay introduceerde een heroïsche klasse.

Star Wars Battlefront Downloaden

Star Wars Battlefront Downloaden

Downloaden
Wij kunnen bijvoorbeeld

DICE niet vergeten ook om geven die voertuigen tot onze beschikking dergelijke machines, bijvoorbeeld. X-wings en TIE Fighters. In de game, maar er is geen onderdeel van kosmische gevechten en loodsen ruimteschepen enkel binnen de dampkring van de planeet. Dit zijn zeer krachtige vormen, die de spelers en die worden vertegenwoordigd door de meest beroemde figuren uit de wereld van Star Wars.

In Star Wars Battlefront Gratis niet worden gevonden voor een typische singleplayer campagne. Wij hebben de mogelijkheid om te spelen met bots of in het gezelschap van onze vrienden met de co-op-mode voor maximaal 8 spelers. Nieuwe Battlefront ondersteunt ook de mode op een gesplitst scherm en de game zelf, kunnen wij vrij schakelen tussen de weergaven van een eerste en derde persoon.

Star Wars Battlefront Downloaden

Het spel draait op de Frostbite engine

Dus in dit spel het belangrijkste element van de game zijn netwerk skirmish waarin zij deelnemen aan maximaal 40 personen. Gevechten plaatsvinden op vier planeten: Hoth, Tatooine, Sullustans en Jakku. Op elke planeet er zijn verschillende kaarten, die wij strijden niet alleen te voet, maar ook met behulp van verschillende voertuigen waarvan uit het Star Wars-universum: speederów, fietsers en krachtige AT-AT en AT-ST.

Productieversie voor personal computers verschilt enigszins van de console versies. Duidelijke wijzigingen voordoen in termen van grafisch ontwerp, wat gewoon een voldoende krachtige computer er beter uitziet dan de PlayStation 4 en Xbox. Battlefield 3 bekend, die garandeert een hoge kwaliteit graphics en realistische animaties. Speel als Darth Vader en de beroemde premiejager Boba Fett.

De worstelingen plaatsvinden

De gameplay in Star Wars Battlefront Downloaden zoals shooters. Spelers zien vanuit het perspectief van de FPP of TPP. Waartussen je kunt op elk moment plezier. Afhankelijk van de spelmodus in schermutselingen betrokken bij 40 mensen vechten op hetzelfde moment. Tijdens de spelen, die telt niet alleen individuele vaardigheden, maar ook samenwerking met andere leden van het team gebruik van verschillende wapens en voertuigen.

Fun in the Star Wars Battlefront pc Windows plaatsvindt in twee hoofdmodes offline en online. In het eerste geval hebben we te maken met gameplay voor degenen die liever een lokale multiplayer-mode. Dit zijn de zogenaamde missies onderverdeeld in verschillende typen. In één geval is het onze taak golf na golf aangestuurd door artificial intelligence van de vijanden, en even later spelen we goed in de gevechten, confrontaties helden en proeven.

Star Wars Battlefront Downloaden

Net als de vorige games in de serie

Helaas is aanwezig op apparaten van Sony en Microsoft split-screen is niet beschikbaar op de PC contacten. Andere elementen zijn identiek voor alle platformen, dus onafhankelijk van welke versie u hebt spelers toegang krijgen tot dezelfde modes, wapens, voertuigen. Star Wars Battlefront voor de Windows PC platform is primair bedoeld voor multiplayer-gevechten, zodat u geen boeiende verhaallijn.

Alles is gebaseerd op de strijd van de Rebel Alliance Rebel Alliance van Imperial Stormtroopers, strijden voor root en kracht in een verscheidenheid van plaatsen bekend voor de fans van George Lucas’ universum. Tijdens het spel kunnen we ook controle over dergelijke pictogrammen als Star Wars Darth Vader, Luke Skywalker, Han Solo, Emperor Palpatine, Princess Leia, Boba Fett, en daarnaast is er een onspeelbare personages R2-D2 en C-3PO.

Hoe Star Wars Battlefront PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Star Wars Battlefront Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Star Wars Battlefront

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: Intel Core i3-6300T 3,3 GHz / AMD AMD FX-4350
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 40 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: Intel Core i5-6600 3,3 GHz / AMD AMD FX-8370
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 40 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.