NBA 2K16 Downloaden

0

NBA 2K16 Downloaden op de pc is de volgende editie van de beroemde reeks sportgames gemaakt door visuele concepten team. Bekend uit het vorige deel van de cyclus, evenals producties zoals MLB NHL 2K13 en 2K10. De ontwikkelaar is eigendom van 2K Games, een van de belangrijkste uitgevers in de markt. Kinderseries merken zoals Borderlands, Sid Meier’s Civilization en de duisternis.

NBA 2K16 Downloaden

NBA 2K16 Downloaden

Downloaden
Spelers hebben we de tactiek enz

De gameplay in NBA 2K16 Downloaden verschilt niet veel van die waarmee we in de NBA 2K15. De nieuwste versie van Virtual basketbal versie voor pc’s onderling niet verschillen praktisch niets, als men het vergelijkt met de bewerkingen van de PlayStation 4 en Xbox. Productie gebruikt dezelfde technologie is opgenomen in dezelfde gamemodi etc. eigenlijk alleen in grafisch ontwerp kan worden.

De grote reden om te laten zien dit jaar echter is dat NBA 2K’s gameplay is volledig gemoderniseerd in bijna elke manier, wat resulteert in een meer levensechte simulatie ervaring. Dus als je een student van de sport je beloond voor uw kennis NBA 2K16 Gratis.

NBA 2K16 Downloaden

Getraceerd kleine wijzigingen

Natuurlijk, de ontwikkelaars zorgden voor een gemodereerd door Elisabeth lange wegbelichter of verbeteringen, waaronder post in verband met het regelen van spelers. Natuurlijk is niet alles, want er zijn 3 nieuwe classic teams waaronder de Toronto Raptors 1999-2000, 2000-2001 Los Angeles Lakers, de Dallas Mavericks 2002-2003, 2007-2008 Boston Celtics, alsook een aantal kleine verbeteringen.

De 2K Pro-Am ook maak je eigen team en we spelen op het netwerk bijeenkomsten. Er zijn ook single player carrière als MyCareer, die begint als een jonge high school basketball player en ontwikkelen van de grote sterren van de NBA. Anderzijds MyGM is een klassiek spel bekend van andere sportgames. In deze modus kiest u het ene team, raakt van haar manager. Dus, we doen het voor het hele seizoen, we kopen nieuwe.

Tot de belangrijkste vinden we gewassen

In de afgelopen jaren, ik vond het altijd makkelijk scoren door cheezing mijn manier langs AI verdedigers, draait in cirkels en dwingt hen om onrealistische fouten. Dat alles is gegaan dit jaar. Vanzelf zigzaggen zal resulteren in steelt en frustraties, en de pogingen om de basislijn in vreselijke of geblokkeerde shots. De enige betrouwbare manier om te scoren is het gebruik van echte basketbal concepten.

NBA 2K16 op de PC platform Windows biedt een verscheidenheid aan singleplayer en multiplayer modes. Dat leuk is in het verzamelen van kaarten met spelers, coaches etc. en bouwen ze een dream team. Plezier is dus een simulatie karakter, maar op hetzelfde moment is zo betaalbaar voor basketbal worstelingen can 3 join post die niet 1240 16 jan 0856 0858 geconfronteerd met een reeks studio Visual Concepts.

NBA 2K16 Downloaden

Niet dat het eerder visueel leed

De spelermodellen zijn geüpgraded met nieuwe, beter gedefinieerde framescans, en dat heeft een diepgaande invloed op de algehele verbetering. Gezichten, haarpatronen, lichaamstypes en zelfs spanwijdte zijn levensecht, maar de enorme verscheidenheid aan recente kenmerkende animaties draagt ​​het allemaal samen. Greg Anthony vervangt Steve Kerr als schaduwcommentator.

In werkelijkheid heeft de presentatie dit jaar over het algemeen veel liefde ontvangen, en de huidige sequenties van het begin van de sport, van de introductie van de bemanning tot het landelijke volkslied, hebben mij op een geweldige manier afgeleid van de lange laadtijden. In de studio voegt Kenny Smith zich bij Ernie Johnson en Shaq in een unieke, door chemie geleide, semi contextuele pregame, rust en postgame show.

NBA 2K16 lijkt beter dan ooit

De interacties tussen de commentatoren zijn leuk en er zijn veel minder misplaatste reacties dan in voorgaande jaren, hoewel het toch zo nu en dan voorkomt. Spelersinterviews staan ​​ook op de onderrug, maar teleurstellend genoeg zijn er een paar hergebruikt uit voorgaande jaren. De toevoeging van mooie nieuwe interviews in de studio maakt dit meer dan goed, binnen het grote geheel der dingen.

Hoe NBA 2K16 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op NBA 2K16 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van NBA 2K16

Minimale:

 • OS: 64 bit: Vista, Win 7, Win 8, Win 10
 • Processor: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
 • Memory: 2 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 340 / AMD Radeon HD 3600 Series
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 50 GB

Aanbevolen:

 • OS: 64 bit: Vista, Win 7, Win 8, Win 10
 • Processor: Intel Core i5-670 3.46GHz / AMD FX-4100
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon R7 260X
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 50 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.