Rise of the Tomb Raider Downloaden

0

Rise of the Tomb Raider Downloaden reboot is een voortzetting van de reeks van 2013, die in 2014 verscheen ook op de PlayStation 4 en Xbox. Neemt wederom de rol van een jonge Lara Croft en help haar volg het pad dat leidde heldin tot een legendarische archeologe en avonturier. De auteurs de nadruk niet alleen op gameplay en avontuurlijke elementen, maar ook het verhaal, proberen aan te tonen in detail de transformatie van Lara.

Rise of the Tomb Raider Downloaden

Rise of the Tomb Raider Downloaden

Downloaden

Onder de nieuwigheden

Vermeldenswaardig dat sterker de nadruk wordt gelegd op het oplossen van puzzels toenemend aantal graftombes, die wij bezoeken. De puzzels in de game ook veel geavanceerder en de stijl van degenen in klassieke titels in deze serie. Dit betekent dat ze ons dwingen om veel uitdagingen, gericht op de interactie met onze omgeving en als ze zelf zeggen de makers van speler zal niet alleen voor een puzzel en krassen zijn hoofd.

Verschillende wijzigingen ging door een gameplay-monteur. Rise of the Tomb Raider Downloaden PC Lara kunt klimmen bomen en dive, zodat spelers hebben nieuwe mogelijkheden te verrassen vriend en vijand. Aanvallen vanuit de lucht door verstoppen in een boom. Naast de menselijke tegenstanders, onze held is ook te kampen met wilde dieren en je hebt wederom begeleid door allerlei quick time event sequenties.

Rise of the Tomb Raider Downloaden

Deze keer is het spel

Dit is drie keer groter game dan zijn voorganger, hoewel de gameplay stijl is behouden en verder gaat de verkenning van grote open ruimtes waar we heen gaan met geleidelijk ontdekte de kampen. Net zoals bij de vorige Lara verzamelt ook allerlei materialen planten, Dierlijke vellen of mineralen worden gebruikt ter verbetering van haar inventaris of productie van gloednieuwe items om u te helpen overleven in de Siberische wildernis.

Rise of the Tomb Raider platform blijft het verhaal verteld in een Forerunner. Gebeurtenissen die plaatsvonden op het eiland Yamatai, hun stempel hebben gedrukt op de hoofdpersoon, waardoor het harder en meedogenlozer, maar onrustig vrouw. Deze keer Lara besluit te verhuizen naar Siberië trail van de geheimzinnige profeet, en haar doel zijn de ruïnes van de stad Kitież gelet beweerdelijk verbergt de bron van onsterfelijkheid.

Diverse knutselmaterialen

Als het gaat om de mechanica van gameplay in Rise of the Tomb Raider Gratis op, ze bleven echte oplossingen uit de vorige weergaven. Nog veel belang is rustig sluipt achter haar vijanden en hulpmiddelen in een soort boog, maar er zijn ook scènes waarin we regelmatig gedachtewisselingen vuur. Vooral locaties zijn grofweg drie keer groter dus hoe meer tijd we besteden nu op verkenning, die verschillende vindt alsmede.

De makers van uitgebreid omdat de mechanica van handwerk, geven de mogelijkheid om een verscheidenheid aan objecten bijvoorbeeld. Bandages, molotovcocktails, vergiftigde pijlen en een uitgebreidere upgrading van apparatuur. In het tweede deel van de nieuwe avonturen van Lara, studio Crystal Dynamics heeft een groot aantal vernieuwingen en verbeteringen en significant verhoogde de omvang van zijn produktie.

Rise of the Tomb Raider Downloaden

De woestijn in Syrië

Het verhaal is gerelateerd aan het onderzoek uitgevoerd door de girl’s vader, een suïcidale dood en de volgorde van de Trinity – de eeuwige vijand van de profeet en zijn volk. Sequel is een uitstekende gelegenheid om de relatie te verdiepen van de hoofdfiguur met degenen die weten te overleven het avontuur op het eiland Yamatai. Tegelijkertijd is er niets om te voorkomen dat om de serie te introduceren geheel nieuwe personages.

Ik bedoel iemand een origineel wie kan in de toekomst een echte nemesis van Lara Croft. Iemand die wil professor Moriarty naar Sherlock Holmes de vijand van intelligente, aanbieden en vooral doeltreffend. Dergelijke, waardoor de loutere vermelding van een speler kruipt. Neemt ons mee naar het gebied van ​​Siberia, waar hij neemt het grootste deel van het spel, hoewel we bezoeken andere gebieden, bijvoorbeeld.

Hoe Pioneers of Pagonia PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Pioneers of Pagonia Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Pioneers of Pagonia

Minimaal:

 • Besturingssysteem: 64 bit: Vista, Win 7, Win 8, Win 10
 • Processor: Intel Core 2 Duo E6300 1,86 GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
 • Geheugen: 2 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 8600 GT / AMD Radeon HD 2600 XT
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 12 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: 64 bit: Vista, Win 7, Win 8, Win 10
 • Processor: Intel Core i5-750S 2,4 GHz / AMD Phenom II X2 565
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 480 / AMD Radeon HD 4870
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 12 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.