Mad Max Downloaden

0

Mad Max Downloaden een third-person actiegame die zich afspeelt in een open, post apocalyptische wereld, en verwijzend naar de cultfilm series by George Miller, werd aangekondigd tijdens de E3 2013 en haar volledige versie op de wereldmarkt 1 September 2015 jaar. Speciaal voor de productie van personal computers correspondeert met de studio Avalanche Studios, gespecialiseerd in sandboksach.

Mad Max Downloaden

Mad Max Downloaden

Downloaden
Dit team won de beroemde

Het verhaal van Mad Max heeft niet direct betrekking op de eerder gemaakte filmpjes, maar vertelt ons een geheel nieuw verhaal, met alleen iconisch elementen kenmerkend voor de gehele serie. De game neemt de vorm aan van de titel natuurlijk, Max, die na het verlies van zijn legendarische AUTO V8 Interceptor vertrekt op een reis door de enorme, postapocalyptisch woestenij. De titel is in opdracht van Warner Bros.

Interactive Entertainment, die in de map publishing heeft projecten zoals Batman: Arkham Knight, Mortal Kombat X-massa: de schaduw van Mordor of stervende licht. Mad Max PC versie verschilt niet praktisch niets uit dat beschikbaar op consoles PlayStation 4 en Xbox. Nagenoeg enkel toegankelijk voor andere apparaten is de mogelijkheid voor het aanpassen van de kwaliteit van de grafische vormgeving.

Mad Max Downloaden

Belangrijker

Het doel van zijn reis met het bouwen van nieuwe machine, welke gelijk is aan de prestaties van zijn legendarische voorganger. Dit is echter slechts het begin van vele avonturen te wachten bij de manier waarop de hoofdpersoon. Max is geen hoop op zoek naar de legendarische land van de vlakten van stilte, waar hij eindelijk de gewenste rust en sereniteit, maar de gelegenheid zal niet nalaten om wraak te nemen op hun onderdrukkers.

De game kun je bewegen rond de wereld woestenijen, drommen met verschillende vijandige karakter. Het onderzoek helpt ons een nieuwe auto genaamd het Magnum Opus, dat naarmate je vordert in het spel kunnen we verbeteren en arm in nieuwer en nieuwer gadgets. Dit verbetert de prestaties en efficiëntie van de schermutselingen, die bijzonder belangrijk is, want dat is wat deze auto is ons voornaamste wapen.

Dan het perceel

De makers van Mad Max onder zware druk van de pantserauto’s, en ook toegewezen ca. 50 verschillende voertuigen bekend van de filmserie. Alle andere dingen het verhaal, de gameplay, de beschikbare modussen enz. zijn hetzelfde op elk doel hardware. Mad Max heeft ook geen limiet frames per seconde. In situaties waarin we niet kunnen rekenen op de steun van onze auto.

Nieuwe soorten wapens, motoren en armor geleidelijk maken van uw voertuig een echte death machine op wielen. Het spel Mad Max Gratis heeft ook geïnspireerd productions spelmogelijkheden Ubisoft en studies Rocksteady Batman series.

In zijn auto, spelers kunnen bijvoorbeeld

Max wordt gedwongen om te discussiëren met de vijanden in een meer traditionele manier. De uitvinders hebben gebruikt in game combat systeem gebaseerd op aanvallende, doet me denken aan mechanica bekend uit de Batman-serie of slapende honden. Met zijn vijanden kan ook in een meer traditionele manier met de typische shotgun hoofdpersoon, hoewel aspect van de shootout is niet in de produktie toenam dermate melee.

Met games van de eerste bedrijven die bandieten database die kan worden geactiveerd waardoor meer controle over in-game kaart en game studio Rocksteady studio lawine geïnspireerd om een soortgelijk systeem van gevecht. The Mad Maks skirmish zijn echter veel wreder en bloedige, en onze held gebruikt in de gevechten messen, pistolen of explodeert speren die laat een tegenstander net bloederige pulp.

Mad Max Downloaden

Tijdens het verkennen

Van meer land krijgen we een ander soort camp, torens en waarnemingspunten waar we kunnen o.a. verwerven schroot – waardoor de aanschaf van nieuwe verbeteringen – evenals waardevolle regenererende health Food or Fuel supply car Mad Max Downloaden. Naast de hoofdthread wordt verzorgd juiste hoeveelheid zijmissies en allerlei aanvullende taken die de verkenning van de wereld en offer het spel veel meer tijd.

Hoe Mad Max PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Mad Max Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Mad Max

Minimaal:

 • Besturingssysteem: 64 bit: Vista, Win 7, Win 8, Win 10
 • Processor: Intel Core i5-650, 3,2 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3,4 GHz
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660ti / AMD Radeon HD 7870
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 32 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: 64-bits: Vista, Win 7, Win 8, Win 10
 • Processor: Intel Core i7-3770 / AMD FX-8350, 4,0 GHz
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon HD 7970
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 32 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.