Bodycam Downloaden PC

0

Bodycam, een nieuwe game die viral ging vanwege de gruizige, ultrarealistische beelden, lijkt op maat gemaakt voor gamers die hunkeren. Met zijn back to basics multiplayermodi en viscerale wapenspel lijkt de PC-identiteit de antithese van videogames spelen.

Bodycam PC

Downloaden

Om dit effect te bereiken

Gebruikten de ontwikkelaars van Bodycam, een stel jongvolwassenen uit Frankrijk, de Unreal Engine 5, de nieuwste technologie op het gebied van gameontwikkeling. Er werden slechts een handvol videogames uitgebracht die waren gemaakt met de effectieve softwaretoepassing. Bodycam multiplayer first character shooter (FPS) sport voor de PC met bijna beeldrealistische beelden.

De previewvideo van het spel op YouTube-kanaal jackfrags heeft zelf al meer dan vier miljoen keer bekeken. De meeste aandacht ging uit naar de levensechte beelden van de sport en de echte gameplay. De ontwikkelaars hebben de grimmige, minimalistische interieurs en kruidige belichting gemaakt met behulp van de Unreal Engine 5.

Bodycam gratis

Fotorealistische bodycam FPS

Niettemin hebben de previews een reeks wapens laten zien, waaronder een Scar geweer, een steunpilaar van shooters. De maps die we tot nu toe hebben gezien bestaan uit een booreiland, een trainingsgebied en een bos. De agressieve modi bestaan uit doden in vorm voor maximaal 10 spelers, 5v5 crew deathmatch en 5v5 frame bomb.

Het plot en de presentatie van de game zijn van essentieel belang voor de gameplay en spelers kunnen een aantal gameplaysequenties en talloze plotwendingen verwachten. De ontwikkelaar verwijst bovendien naar het verhaal dat lijkt op een detectiveroman of een thriller.

Strikte verhaalvorm

Set softwareprogramma’s die overtuigender interactieve werelden kunnen produceren met behulp van heldere animaties en licht dat weerkaatst op voorwerpen. De sport zelf simuleert de beelden van het kijken naar digitale camerabeelden, en dus kun je afleiden dat beide teams speciale operatietroepen zijn met tegengestelde loyaliteiten die het uitvechten door middel van strategische planning en het regenen van lood.

Tijd om dat Bodycam spel te herhalen

Meeslepende soundscapes brengen spelers naar een wereld waarin de grens tussen fictie en werkelijkheid vervaagt. Bereid je voor om getransporteerd te worden naar een wereld waar elke pixel een getuigenis is van de kracht van tijd en innovatie. Zelfs Wordle kan politiek zijn.

Dat is niet altijd erg. De deelnemer kan talloze gevallen van oplichterij moeten analyseren en geconfronteerd worden met een groot aantal personages. Het geeft echt geloofwaardigheid aan de onzin die politici al jaren spuien over videospellen die jonge mensen conditioneren om hun inlevingsvermogen in gewelddadige neigingen of situaties te verliezen.

Bodycam PC

Het middelpunt van gaming

In Bodycam is realisme niet slechts een slogan; het is een manier van leven. Elke afgevuurde kogel weergalmt met effect, elke voetstap resoneert met authenticiteit en elk moment ontvouwt zich als een hartkloppend adrenalinestoot. Zorgvuldig ontworpen omgevingen, redelijke personage modes. Strategie staat hoog in het vaandel bij het gebruik van Bodycam.

Het is essentieel om een waaier aan wapens te hebben. Strategisch ontworpen kaarten om plannen te maken. Ongeacht of je voor een agressieve of sluipschutterachtige methode kiest, krachtige communicatie en coördinatie met je team zijn essentieel. Echt oogverblindend, maar maakt het fotograferen van menselijke doelen ongemakkelijk.

Bodycam Systeemvereisten Minimaal

  • Geheugen: 8 GB
  • Grafische kaart: AMD Radeon RX 5700 (8 GB), NVIDIA GeForce RTX 2070 (8 GB)
  • CPU: AMD Ryzen 7 3700X, Intel Core i7-9700K
  • Bestandsgrootte: 50 GB
  • OS: Windows 10

Bodycam Aanbevolen systeemvereisten

  • Geheugen: 16 GB
  • Grafische kaart: AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB), NVIDIA GeForce RTX 3060 (12 GB)
  • CPU: AMD Ryzen 7 3800X, Intel Core i7-10700K
  • Bestandsgrootte: 50 GB
  • OS: Windows 10
Leave A Reply

Your email address will not be published.