Chornobyl Liquidators Downloaden PC

0

Games waarin de speler verlaten fabrieken verkent, zijn er in een dozijn, maar Chornobyl Liquidators voegt er iets aan toe dat je wel in games. Deze game leidt de speler door de nasleep van een van de meest verwoestende verwondingen in de hedendaagse geschiedenis en de verontrustende omgeving komt voort uit het feit dat het de dingen verstandig houdt.

Chornobyl Liquidators PC

Downloaden

De horror van Chornobyl Liquidators

In 1972 werd in de buurt van de stad Pripyat begonnen met de bouw van de kerncentrale van Tsjernobyl. Deze nieuwe faciliteit zou de thuisbasis kunnen worden van vier kernreactoren, die elk in levendige drager gingen toen ze klaar waren met de bouw. In 1982 was de hele centrale klaar voor gebruik.

In plaats van zich te stabiliseren, raakten de reactorsystemen overbelast, wat leidde tot branden en enorme explosies toen het reactorcentrum oververhit raakte en door de omkasting smolt. Tussen de branden en explosies werd een enorme hoeveelheid radioactieve stof gelanceerd in de naburige regio’s, waardoor deze tot op de dag van vandaag gevaarlijk besmet zijn.

Chornobyl Liquidators gratis

Over dit spel

Chornobyl Liquidators downloaden pc is een op zichzelf staand verhaal over verhaalgedreven psychologische horror. Het verhaal speelt zich af in het New Orleans van de jaren 90 en volgt Jack, een patholoog van middelbare leeftijd wiens bestaan een wending heeft genomen na een privédrama. Verwacht lijkschouwingen en gevechten met Jacks innerlijke demonen.

Om je deze catastrofe te besparen

Het water afvoeren zou het makkelijke onderdeel zijn: het enige wat ze hoefden te doen was zes kleppen omdraaien die zich overal in het complex bevonden en automatische systemen zouden de rest doen. Het lastige zou zijn om bij die kleppen te komen, want door de oorspronkelijke meltdown was een groot deel van het gebouw veranderd in een dodelijke val met zwembaden vol besmet water.

Over de gevaren gesproken

Je bestuurt één technicus tegelijk en leidt ze door het wrak in de hoop het water weg te laten lopen voordat ze bezwijken aan straling of andere gevaren. Om ze te helpen navigeren, heeft elke man een geigerteller en een zaklamp, hoewel de zaklampen zonder problemen kortsluiting maken in gebieden met grote hoeveelheden straling.

Dat betekent niet dat je je schild kunt laten zakken: het is eigenlijk schoon om tegen het gesmolten puin in te vegen, vooral in donkere gebieden. De enige uitzondering hierop is de beruchte Elephants Foot, een hoop gesmolten nucleaire benzine en andere materialen die na de eerste ontploffingen is ontstaan.

Chornobyl Liquidators PC

Je hebt één kans

Veel videogames bevatten iets dat bekend staat als permadeath. Dit verwijst naar situaties waarin personages voor altijd verloren zijn als ze worden gedood, maar over het algemeen kan de deelnemer het spel behouden. Hoewel gevallen personages in deze game voorgoed verloren zijn, probeert de game verstandig te zijn door te voorkomen dat je doorgaat na een game-over.

Maar hoe dodelijk die blob ook is, het is slechts de op één na meest riskante factor in Chornobyl Liquidators spel. Tijdens het trainen is besmet water een veel grotere bedreiging. Omdat we allemaal een zware uitrusting dragen om ons te beschermen tegen straling, hebben ze te veel gewicht om te kunnen zwemmen.

Chornobyl Liquidators Systeemvereisten Minimaal

  • Geheugen: 8 GB
  • Grafische kaart: AMD Radeon R9 280X / Nvidia GeForce GTX 1050 Ti
  • CPU: AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-6600K
  • Bestandsgrootte: 40 GB
  • OS: Windows 10

Aanbevolen systeemvereisten voor Chornobyl Liquidators

  • Geheugen: 16 GB
  • Grafische kaart: AMD Radeon RX 5600XT / Nvidia GeForce GTX 1070
  • CPU: AMD Ryzen 7 1700X / Intel Core i7-8700K
  • Bestandsgrootte: 40 GB
  • OS: Windows 10
Leave A Reply

Your email address will not be published.