Venba Download Gratis

0

Venba Download Gratis is niet zozeer een kookspel als wel een spel actie over het koken van een verhaalpuzzel over het restaureren van een vintage kookboek dat in de vingers van de titulaire persoon terechtkwam. Venba Gratis is een Tamil-vrouw die samen met haar man vanuit India naar Canada is vertrokken om opnieuw te beginnen; ze overwegen al te vertrekken terwijl ze de informatie over haar zwangerschap krijgt.

Venba Download Gratis

Venba Download

Gerecht in de volgorde

Het allereerste gerecht dat je in het spel maakt, een hartige rijstcake die bekend staat als idli, wordt een manier voor Venba om de informatie aan haar man te vertellen, een slimme manier om te laten zien hoe maaltijden deel kunnen uitmaken van elke herinnering. Ongeacht wat er op een bepaalde dag gebeurt, de keuken is voortdurend druk in Zuid-Aziatische huizen. Wanneer jongeren opgroeien en wennen aan een geheel nieuwe manier van leven.

Sommige commando’s zijn vlekkerig of geven iemand onverwachts geen ervaring met bepaalde gebruiksvoorwerpen of componenten, dus het is aan jou om alles uit te puzzelen. Het is een benadering die beter past bij het verhaal dat Visai Games wilde vertellen dan het volgen van een recept per klas, zegt Abhi. Venba voelt zich erg schuldig omdat ze in de eerste regio is verhuisd, en terwijl haar zoon snel geassimileerd opgroeit, verdubbelt ze haar roots. Venba Download

Spelers maken recepten

Na verschillende onderzoeken, ontdekten we dat in een paar recepten echt puzzels zaten, we moesten ze gewoon ontdekken en in de juiste context plaatsen. Abhi gebruikt de idlis als voorbeeld: in het spel avontuur ontvangt Venba een paar gereedschappen inclusief materiaal en een stoomboot, evenals een tekening van hoe het geheel eruit zou moeten zien als het eenmaal met succes in elkaar is gezet, maar de juiste volgorde van de stappen is achtergelaten voor spelers om erachter te komen.

Voor Abhi is het belangrijkste voor een goede maaltijdpuzzel het vinden van een stabiliteit tussen het op de juiste manier weergeven van echte recepten, terwijl ze duidelijk genoeg zijn om te begrijpen en leuk om te spelen voor een uitgebreide doelgroep. Het testen van die puzzels is ook erg moeilijk, omdat degenen die deze recepten eerder hebben gemaakt, beschikbaar zijn met kennis die het oplossen ervan triviaal maakt. Venba Download

Tamil-cultuur

Het paar is bang en vraagt zich af of de stroom is veranderd in de juiste keuze. Venba is uitgeput en een beetje uitgeput, maar terwijl haar man laat zien dat hij voor de lunch gewoon van de espressomachine zal leven, staat ze erop om op te staan en een korte hoofdmaaltijd voor hem te koken. Het is een heel herkenbaar moment. De sleutel is om het receptenkookboek van Venba Download toe te passen om alles uit te zoeken.

Het begint met een eenvoudig recept van haar moeder, waarvan Venba zegt dat het constant een tikje hoger uitsteekt dan het hare. De puzzel is om duidelijk te maken hoe, het gebruik van haar commando’s. Er is een bepaald gevoel van kijken naar hoe iemand, een veeleisende of geliefde, maaltijden kookt op die oh zo unieke manier. Misschien is het de manier waarop je vader hamburgers grilde. Het kan de spaghetti van je moeder zijn.

Spelontwerp

En voor Venba en mijzelf werd de oplossing eenvoudig. Maar het resulteerde in een beetje huiselijke smaak, te midden van alle chaos van het bestaan. Dat is de tegenovergestelde factor die een uitstekende kookrecreatie, en vooral Venba, nagelt: dat tactiele gevoel van koken. Het is een essentieel onderdeel van waarom koken veel emotie met zich mee kan brengen. Door iets samen met je armen te maken, krijg je er een rijkere verbinding mee.

En terwijl je, net als Venba, je verloren voelt en heimwee hebt, geeft het een tastbare verbinding met dat deel van jou. In de hele sport lijkt het erop dat venba free download voor meer moet zorgen dan alleen mijn eigen persoonlijke gebrek aan expertise. Haar receptenboek is beschadigd, en dus lijkt het erop dat een deel van de gameplay en kooksegmenten zal draaien om het samenvoegen van de juiste volgorde van bewerkingen voor het maken van elk gerecht. Venba Download

Werkelijke kooksystemen

Zelfs als het verleden wazig lijkt, lijkt het reorganiseren van je wortels en het herstellen van een stukje huis, terwijl je het deelt met een kring van familieleden, een geweldig concept voor een recreatie. En leer onderweg ook een aantal heerlijke nieuwe recepten zoeken. Eten is veel meer dan alleen maar levensonderhoud. Terwijl het verhaal dieper lijkt te zijn dan een stoofpot en met dialoog die bestaat uit vertakkende selecties, wil je ook echt Venba’s gerechten koken.

Omdat veel van haar recepten onvolledig zijn, moet je de visuele aanwijzingen van Venba’s herinneringen testen of zelfs vertrouwen. Dit soort hulp lijkt een geweldig concept voor iemand die moeite heeft om te identificeren wanneer het laurierblad moet worden aangebracht is als het per ongeluk inslikken van het laurierblad. Gelukkig lijken de eigenlijke kookpuzzels die de kern van Venba Download gameplay vormen heerlijk om mee te testen. Venba Download

Verhalend kookspel

Het gebruik van hulpmiddelen en stoffen om met verschillende stappen in de techniek te spelen en ze te verfijnen, lijkt een bevredigende opzet om indruk te maken op uw digitale kring van familieleden met authentiek verknoeide kookkunsten, hoewel u in de demo zou worden gecorrigeerd als u het gerecht verkeerd hebt gekookt, dus dat je ze in werkelijkheid misschien niet je mislukte pogingen moet opleggen.

De Tamil-cinema had een overwegend grote impact op de missie. Evenzo trekt de unieke soundtrack, die diëtetisch wordt uitgevoerd via een radio tijdens kookgedeelten, voorstellen aan van Tamil-componisten uit alle tijdperken van het RPG spel. Dergelijke kleine details maken het tot een veelzijdige geschiedenisles over populaire cultuur waarvan Abhi hoopt dat spelers nieuwsgierig zullen worden om er meer over te onderzoeken.

Hoe Venba PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Venba Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Venba

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows 7 Servicepack 1
 • Processor: 1,8 GHz of snellere processor
 • Geheugen: 1GB RAM
 • Grafische kaart: Direct X 9.0c-compatibele videokaart
 • DirectX: versie 9.0c
 • Opslag: 4 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows 7 Servicepack 1
 • Processor: 2,8 GHz of snellere processor
 • Geheugen: 2GB RAM
 • Grafische kaart: Direct X 9.0c-compatibele videokaart
 • DirectX: versie 9.0c
 • Opslag: 4 GB beschikbare ruimte

Venba Gratis Download

Venba Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.