The Lord of the Rings Return to Moria Download

0

The Lord of the Rings Return to Moria Download kan liefdevol een van de meest herkenbare fabelwerelden ooit gemaakt weergeven. Maar tot verrassing van North Beach Games is dat niet langer het meest herkenbare aspect ervan. Dit is eerst een survival-game en een tweede Lord of the Rings-game, waarin alle bekende mechanismen van het genre worden gekopieerd, terwijl het nauw leunt op de Tolkien-achtergrond om een gebrek aan unieke gedachten in te halen.

The Lord of the Rings Return to Moria Download

The Lord of the Rings Return to Moria Download

De vijanden mee

Als je de afgelopen 15 jaar een overlevingsspel hebt gespeeld, zul je meteen begrijpen wat je te wachten staat als je basissen bouwt, je pikhouwelen upgradet om hogere ertsen te delven, pantsers en geweren maakt om hordes vijanden te bestrijden en wegrennen. onderrug naar huis als het donker wordt. De loop van het dieper en dieper verkennen van een riskante mijn vol monsters terwijl je bronnen verzamelt en je karakter verbetert, kan leuk zijn.

De 20 uur die ik tot nu toe heb gespeeld, is er bovendien geen enkel onderdeel van die beproefde blauwdruk dat Return to Moria het beter doet dan alle games die eraan voorafgingen. Terug naar Moria’s verhaal speelt zich af tijdens het vierde tijdperk van The Lord of the Rings Return to Moria Download, na de val van Sauron en het einde van de een interessante wens vanwege het feit dat dit tijdperk in de canon in geen enkel opzicht veel is onderzocht. The Lord of the Rings Return to Moria Download

Overlevingsspel met een Lord of the Rings

Ieders favoriete dwerg en incidenteel projectiel, Gimli, die opnieuw wordt ingesproken door filmtrilogie-acteur John Rhys Davies, heeft alle dwergfacties opnieuw naar Moria verwezen, zodat deze het zal terugvorderen van de goblins en orcs die het hebben overgenomen. Als een van deze opgeroepen dwergen worden jij en maar liefst zeven vrienden naar de dreigende ingewanden van het misplaatste land gestuurd om rattenvlees te koken.

Na een openingsscène die je regelrecht in een donker gat gooit, lijkt dat het verhaal te zijn waarin het verhaal eindigt voor zover ik het heb gezien. Het essentiële probleem dat The Lord of the Rings Return to Moria Free Download goed aanpakt, is het bijna ritmische patroon van het verzamelen van grotere en betere bronnen om je groeiende basisverlangens te voeden. Terwijl je in het begin misschien doorkomt met een stoffige houweel en een zwaard. The Lord of the Rings Return to Moria Download

Vooral verhaal

Je zult zeldzamere grondstoffen moeten verzamelen, je uitrusting moeten upgraden en de hotels op je basis moeten verbeteren om het leven minder moeilijk te maken, zoals een absoluut essentieel vat vol bier om het moreel op peil te houden. Het The Lord of the Rings Return to Moria Download PC schoon om weg te dwalen in de voortdurende sleur terwijl je streeft naar het moderne, glanzende onderdeel waarmee je de volgende.

Deze lus komt misschien heel bekend voor bij iedereen die te lang is opgebleven vanwege het joggen in Minecraft of het verslaan van grote spinnen in Grounded. We betreden hier dus geen nieuw terrein, maar het is uiterst belangrijk dat frequently asked questions about lotr op zijn minst dat terrein op de juiste manier vernieuwt. Helaas gaan het daadwerkelijke bouwen, vechten en vooral de verkenning die gepaard gaan met die opwindende sleur voorbij. The Lord of the Rings Return to Moria Download

Interessantere gebieden

Hoewel je bijna overal een basis vanaf het begin kunt installeren, heeft elk nieuw gebied dat ik heb vastgesteld minstens één of twee vooraf ingestelde kampen gehad, wat uiterst nuttig kan zijn om als uitgangspunt te gebruiken, waardoor het erg moeilijk wordt om het dumpen van een groep bronnen te rechtvaardigen. om ergens anders zijn kamp op te slaan. Gevechten zijn een volkomen saai voorbeeld geweest van het blokkeren.

Het ergste van alles is dat Return to Moria de moeilijke wens oproept om je niet oprecht te laten mijnen op welk pad dan ook, maar in plaats daarvan harde, ondoordringbare grenzen op te stellen waar je ook gaat, en het meest effectief is om je te laten graven via lachwekkend kleine gangen die een gebied met elkaar verbinden. een andere. No Man’s Sky en Ark hebben een lange levensduur omdat er geen einde komt aan de benaderingen waarmee. The Lord of the Rings Return to Moria Download

Overlevering van Midden-Aarde

Aan de briljante kant hebben de drie of vier specifieke regio’s die ik tot nu toe heb ontdekt allemaal heel veel karakter, tot een paar grove diepten omgeven door sprankelende paddenstoelen en wolken van giftige corruptie. Een van de beste methoden benadrukken Return to Moria onderscheidt zich van zijn vrienden; reizen door het lineaire pad van dit ondergrondse land voelt als een echt The Lord of the Rings Return to Moria Download avontuur.

Zelfs als er weinig of niets ervan opvalt als voornamelijk ongelooflijk, speel ik nog steeds het leuke systeem van het opbouwen van mijn basis op een plek, het verbeteren van mijn uitrusting, waarna ik mijn spullen inpak en dieper onder de grond bezoek om te zien of ik kan overleven wat er daarna komt. . De vijanden onderweg zijn veel minder overtuigend geweest dan de gebieden waarin ze zich bevinden, met de even groezelige zoekende. 

Hoe The Lord of the Rings Return to Moria PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op The Lord of the Rings Return to Moria Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Lord of the Rings Return to Moria

Minimaal

 • CPU: Intel(R) Core(TM) i5-6600K CPU @ 3,50GHz (4 cores)
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • GPU: NVIDIA® GeForce® GTX 1060
 • DX: DirectX12
 • Besturingssysteem: Windows 10/11 64-bit
 • STO: 20 GB

Aanbevolen

 • CPU: Intel® Core™ i7-8700K / AMD Ryzen™ 5 3600
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • GPU: NVIDIA® GeForce® RTX 2060
 • DX: DirectX12
 • Besturingssysteem: Windows 10/11 64-bit
 • STO: 20 GB

The Lord of the Rings Return to Moria Gratis Download

The Lord of the Rings Return to Moria Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.